I'm a grown up, for real

1-1 hemma mot Roslagen/Blidö innebär att det nu blir väldigt svårt för oss att ta seriesegern. Men matchen lär nog knappast bli ihågkommen för resultatet.

Det var bland det fulaste och grinigaste som har spelats på Björkvallen på väldigt länge. Jag har aldrig mött spelare och ledare som beter sig så illa. Det som roar mig mest är att laget har gjort en hel sida om "vett och etikett" på sin hemsida.
http://www.blidoif.nu/roslagen/ "...skapa en harmonisk miljö", "visad hänsyn", "gott uppförande", "godta ett domarbeslut". Motståndarna var knappast i närheten av någon av dessa punkter som man själva till och med skrivit upp.

Jag är tuff, men jag är inte ful. Jag gör det som krävs. Dessvärre, fanns det kycklingar som inte kunde hantera min nivå. Den ena skulle ge mig stryk under och efter matchen, och deras lagkapten, som var minst 30 år fyllda, som tydligen ska vara den som visar mest respekt för gamet, ville även han ge mig spö efter fighten. Gulligt.

Att han smutsar och hetsar varje gång jag har bollen är inga som helst problem. "Han är dålig, pressa honom" eller "han kan inte spela fotboll" är inga som helst problem för mig. Det är kanske sant, jag har ingen vidare bollkänsla, men jag kan iallafall stå upp i närkamper och visa hjärta för laget utan att bete mig som ett luder. Och jag behöver inte kompensera upp något jag inte har med snack. Att folk som kommer i närheten av mig får tugga gräsmatta är nog med snack för mig. Efter det dammar jag av mina axlar och går vidare, jag behöver inte säga något. Fråga folk i Vallentuna och FSK om Ehsan, dom vet.

Efter slutsignalen sa en spelare till mig att det som händer under match, händer under match, sånt gillar jag och det visar jag respekt för och jag ger min hand för det. Kaptenen däremot, som skulle ge mig en omgång efteråt? Vågade inte se mig i ögonen. Trist att vi inte får möta dom igen, det skulle bli intressant.

Efter matchen får man läsa ett milslångt inlägg i deras gästbok där en ledare inom klubben (?) anklagar våra spelare för att ha gjort en del rasistiska påhopp på spelare i deras lag, där i princip hela laget bestod av utlänningar. Jag själv som är av utländsk härkomst, som isåfall borde ha märkt det mer än någon annan, kan intyga att vi INTE har några såna pajastendenser inom laget eller inom föreningen Frösunda SK. Varken igårkväll, eller tidigare. ALDRIG NÅGONSIN.

Vi är en klubb i utkanten av Vallentuna med en familjärkänsla som bara gillar att sparka boll, och där vissa attityder helt enkelt inte accepteras. Det är enkelt att bara skratta åt en lögn och ett grovt påhitt. Det är enkelt att bara skratta åt ett patetiskt utspel som är så fruktansvärt lågt av den enkla anledningen att det inte är sant. Men, eftersom det sabbar min förenings rykte (om någon skulle få för sig att det stämmer) så tänker iallafall inte jag le.

Det visade sig även att domaren var på vår sida minsann, enligt ett annat löjligt utspel i samma gästbok. Jo, det förklarar ju varför det bara delades ut 2 gula kort i matchen. Den första delades ut till Ehsan, nummer 6 i Frösunda, och den andra delades ut till Ike, nummer 12 även i Frösunda. Att motståndarlaget aldrig behövde syna minst en tomatskiva är ett mirakel, enligt mig.

Nej, vi har inga såna grabbar i laget. Vi har inte heller några filmare. Vi har inte heller någon i laget som delar ut slag i ansiktet och vi delar inte ut spottloskor heller. Kanske dags för Roslagen Blidö att se över sin "policy" igen? Och nej, det gör mig absolut ingenting att vi ligger någon poäng efter i tabellen. Jag spelar hellre i ett lag som ligger hopplöst sist än att ha lagkamrater som filmar, slår och spottar. Tack.

Bäst på planen var vår mittfältare Ike Larsson som oftast får sköta städandet. Övriga spelare som inte backade kan även dom gå med huvudet högt.

För mycket fotboll, för lite innebandy. Har en känsla av att vi hörs även imorgon.

One.

pound for pound i'm the best to ever come around here

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback