Outta my system

Eftersom jag fortfarande inte har skaffat mig något google-konto, får jag passa på att tacka Sjöstrand för hans rader här istället. Tack kompis.

Det tog ett tag innan jag fattade vad "SSL" stod för. Jag dissar konceptet och alla jävla efterblivna titlar man har för sina serier, och då syftar jag främst fotbollen. Till exempel, Assyriska spelar i något som kallas division 1 norra. Trots det, spelar laget i en av två division 3-serier (i rangordning) i landet. Och då kan det finnas kottar som tror att dom är bättre än vad dom egentligen är. Det är en viss skillnad på 1 och 3, eller?

Man blir förvirrad. Den andra divisionen i fotbollen går under namnet "superettan". Fucking löjligt. Vad är det som är så super och vad är det som är etta, när man är under den högsta serien? Sitt ner. Jävla skojarförbund.

Jag köper titlar som Elitserien och Allsvenskan, det är tydligen tradition. Men liknande namn under det, nej tack. Punkt.

För övrigt kommer jag själv glassa runt i division 5 den kommande säsongen. Eller, division 6 blir det ju då, egentligen. Ett av över 100 division 6-serier i landet. Charmigt. Inga TV-kameror. Inga skriverier på nätsidorna. Inget namn. Är man inte grym så är man inte det, och hänger du inte med så är du inte snabb nog, osv.

Körde ett träningspass med TIS ikväll, mitt gamla gäng. 10 utespelare, inga målvakter. Dessutom i den lilla hallen. Center courten görs tydligen om, och det var ju inte en sekund för tidigt. Hursomhelst, jag passade på när träningstillfället ändå fanns där, och dessutom var det ju trevligt att träffa några av gubbarna igen. Men Vallentuna-borna behöver inte vara oroliga för att jag ska lämna.

1, jag har gjort mitt i TIS. Jag bär med mig det som fanns säsongen 05-06 och det får räcka för mig och alla andra. 2, jag har mina principer, och det är att inte svika mina ord. Säger jag att jag antingen fortsätter i Tuna eller slutar till tränare, ledare och lagkamrater, så blir det så, och inget mer med det.

Men visst, om Binge ringer och säger: "Du, du ska komma hit, Kjell-Åke fixar papprena. Du får spela i första femman som spets framför Rickie och Sundbom. Sedan slänger vi in Rappel där bak ifall du nu skulle göra bort dig". Ja, då kan jag omvärdera mitt beslut ganska så ordentligt.

Helgens fotbollsmatch var ingen höjdare. Seger behövdes för att byggdens hjältar skulle haka på i toppen. Min ambition var att vi skulle vinna med 10-0 och att jag skulle göra drygt 3-4 motståndare illa, men vi vann bara med 4-0 och vi var helt värdelösa så jag var inte ett dugg nöjd över dom 3 poängen.

Jag tror att det var söndagnatt, sisådär klockan 2-halv 3, och någon crackpundare i kvarteret drog igång gräsklipparen. Snyggt, verkligen. Hade jag haft en hagelbössa hade jag tillrättavisat personen ganska så skarpt.

Och nu till annat. Jag gillar inte lipungar, snorungar, golungar och drama drottningar. Sånt pack borde örfilas ett antal gånger. Så, så länge min vän Manne Walldén är borta kommer jag bojkotta Tibblehallen, med undantag för ikväll.

Bilden här under föreställer en person som STYR och STÄLLER. Salutera hans namn vid upprepade tillfällen, och sitt bara.

image10

Kommentarer
Postat av: MoggMaster

Håller med ang. alla jävla divisioner. Haha garvar ihjäl mej, " om binge skulle ringa " Mannen, din väckarklocka ringer bredvid din binge, hehe det e närmast binge du kommer. Snarte det säs. igen ska försöka se lite matcher med vallentuna boys i år.
14 sep. bär det av till finspång för att kolla ligacupen med caperio, fälla, aik och finspång. Ska du med ? vi bor på Best western princesshotel i norrköping. Zee Ya !!

Postat av: Ehsan

Si, hahaha sååå sant
Det gör du rätt i, hemmamatcherna brukar spelas under sköna tider om man har vägarna förbi.
Det låter nice, hoppas på bra underhållning även om jag själv inte ska dit :-)
one

2007-08-09 @ 10:29:28
Postat av: Baland

Tjena mannen. haft en bra sommar? Grym läsning som vanligt. Jag krypit ut och börjat blogga igen.

2007-08-10 @ 01:25:30
URL: http://www.lifeofbaland.blogg.se
Postat av: Chefen

Riktigt skön läsning. Härligt vasst språk!! Ska inte Walldén lira med C/T? Hälsa gräsklipparkillen...

2007-08-10 @ 16:36:39
Postat av: Ehsan

Tjena kompis, vad händer? Katastrofsommar, riktigt skojarväder. Tack mannen, allright såg det nu, ska försöka hålla mig mer uppdaterad. Ta det lungt, peace.
Tack Chefen, kul att du gillar. Jo det är klart han kör vidare där, det är en kille med ett stort zundahjärta. Hahaha absolut, det verkar vara en trevlig kille ;-)
one

2007-08-11 @ 01:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback