Shawty

Journalist: Ny säsong, nya rutiner?
Zlatan: Då är det som vanligt, vad gör du här?

Skön kompispassning. Killen är ju hysteriskt rolig. Så låter det när man ignorerar media. Eller var det någon som missade fotbollsmåndag på TV4?

På tal om fotboll så var helgen helt fantastisk. Först med Frösunda SK där vi enkelt besegrade Norrtälje med 3-0. Resultatet var något i underkant där det borde ha blivit 13-0 istället. Det har varit mycket glädje på träningarna efter segern över lokalkonkurrenten Brottby helgen innan. Ännu mer glädje blev det efter att ha läst Brottbys matchreferat. Mycket lögner, många undanflykter.

2 till från grabbgänget ansluter till laget snart. Redan nu är det Ehsan och Nico som representerar sedan några år tillbaka, och snart är Ali spelklar och inom kort kommer även Kimbo göra comeback. Efter att ha sett mig spela mot Norrtälje gjorde han ett klokt uttalande när han nämnde att han skulle ha med sig benskydd.

Ingen träning imorgon, match istället. Roslagen/Blidö kommer på besök och viktiga poäng står på spel. Vinner vi går vi ikapp och då finns chansen till serieseger fortfarande där. Vad jag har hört så består motståndargänget till större del av jiddriga och småfula blattar. Perfekt, att kapa folk imorgon kommer alltså ge dubbel glädje. Det kommer bli vinst, och det kommer bli våldsamt. Viktigt att inte dra på sig ett rött dock, man vill ju inte missa lördagens derby mot Kåre.

Det var en härlig supersöndag på Canal+ sedan när City besegrade United. Svensken i mig vill se Svennis sätta alla dessa jävla patetiska brittnollor på plats, och det gör mig absolut ingenting om City fortsätter så här. Sedan fick man se en intensiv och tuff drabbning mellan Liverpool och Chelsea. Visst, mitt lag spelar i Spanien, men jag gillar farten och närkampsspelet i Premier League, och därför rankar jag den högre.

Missade kvällens innebandyträning och den i onsdags likaså. Men på onsdag är jag där - med en ny frisyr dessutom. Inbakade flätor mannen, sitt bara.

Förhoppningsvis hinner man dra ner till SportInn en sväng för att hälsa på Sveriges mest styrande och ställande butiksägare. Efter det blir det en sväng förbi tatueringsstudion vid Råsunda med grabbarna och efter det fotboll.

"Rat race" skrattade man ordentligt till med grabbarna i fredags. Och "I.Robot" såg man i ensamhet igår. Will Smith's armar diiing, Will Smith's sexpack diiiiiing och Will Smith's bröst diiiiiiiiing. Det kanske är dags för mig att börja styrketräna?

Jag fick en skön affärsidé alldeles nyss. I tider då cash rullar in sakta och långsamt, funderade jag på en sak. Jag får galen rytmkänsla till souldrottningen Chaka Khan's låt "ain't nobody". Om jag ställer mig någonstans i stan med en väska framför mig, och kör någon mogoloid-dans till just den låten, hur mycket pengar skulle jag kunna dra in då? Jo, slow motion är bättre än no motion.

http://www.fileden.com/files/2006/12/1/446014/T-Pain%20ft.%20Piles%20-%20Shawty.mp3

T-Pain styr upp vilken refräng som helst. Bästa, skön låt.


Kommentarer
Postat av: Baland

En iranie i flätor? Låter intressant =)

2007-08-21 @ 23:07:13
Postat av: Ehsan

Förhoppningsvis kommer det inte se så farligt ut.. ;-)

2007-08-22 @ 09:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback