Drunk and hot girls

Sebastian Larsson kontra Daniel Andesson i en svensk EM-trupp. Har sagt det förut (kanske inte just här, så jag har väl snarare tänkt det), och jag säger det här. Går den där jävla señor sidledspassning före ett av svensk fotbolls största löften så bör ledningen spränga sig själva.

Gick upp klockan 8 en kall lördagmorgon för att senare sticka iväg till jobbet. Blev upplockad så fort jag hade slutat så jag blev bara 15 minuter sen till samlingen i Hammarbacken. Matchen drogs igång klockan 4 och jag fick sitta den första perioden. Har för mig att det tog 8-9 minuter innan vi kunde trycka in 1-0 målet. Domare Kari tackade och påpekade att han höll på att somna. Dessutom var motståndarna Danderyd "sämre än Caperio", menade han.

3-1 efter den första perioden. Fick hoppa in när den 2:a perioden drogs igång och den bejublade comebacken var ett faktum efter nästan månaders frånvaro. Höger mittfält/halvback blev mitt utgångsläge i 1-2-1-1 uppställningen. Lyckades få iväg ett ynkligt försök till slagskott från sidan som tog på målvakten och som sedan lyckades dansa in över mållinjen. Sånt man kallar sorkdödare? Det kändes bra, hursomhelst. Innan dess hade bortalaget gjort 5-2 vilket bidrog till en hel del negativ energi.

I den tredje lyckades Ehsan pricka in ytterligare 2 mål efter riktigt fina framspelningar av den förre AIK-talangen Micke Martin. Det var bara att sätta ner stickan och tacka för kaffet. Slutresultatet blev 9-3.

Vi spelade helt utan tålamod och ville gå framåt alldeles för snabbt under många moment i spelet, även om vi har rätt att ställa höga krav på oss själva när vi möter ett gäng datanördar.

Förresten, när fan hängde man 3 kassar i en match senast? Våren 2005 lyckades jag hänga 7, men det var en match som vi vann med 39-0 så då var det väl inte så jävla svårt. Naturligtvis började man provocera gossarna och Kotten var inte alltför imponerad:

"haha.. kul att du för första gången på 20 år råkade snubbla in tre bollar i en och samma match.. mot världens största sopgäng.. hade även jag varit på topp så hade jag gjort 30 mål.. så skulle vi båda va på topp samma match, så skulle du ändå ligga 400% efter"

För er som inte visste, så gör nummer 87 även ett extraknäck som professor i mattematik F. Det är inte att leka med.

Kari var däremot fruktansvärt imponerad. Avsluten höll Hagberg-klass och han skulle ringa Binge i veckan. Men men, verkligheten hinner ifatt snabbt. Snart möter man bara mindre dåliga lag så det här kommer inte upprepas.

Sedan minglades det i stan. Trevligt, men man var jävligt slut klockan 4 på morgonen.

Grattis till blogglirarna Sjöstrand och Mogge som fyllde år under helgen. Ett år äldre och nu mindre attraktiva.

Kärlek. One.

Kanye West - Drunk and hot girls (feat. Mos Def)

Kommentarer
Postat av: Niklas Malmgren

Synd att inte matchen sändes i tv4 sport, då hade det sett ut som du stänkte upp den i krysset... :-)

2007-12-04 @ 09:32:05
Postat av: MoggMaster

Tack för gratulationen.

Postat av: Ehsan

Spikat, hade sett väldigt mäktigt ut, för hemma i H-backen såg det ganska så tragiskt ut om man säger så.. :-p

Lungt kho!

2007-12-05 @ 22:49:55
Postat av: Niklas Malmgren

Ett mål är ett mål, oavsett hur det ser ut... Hoppas du har Mål Bonus i kontraktet... :-)

2007-12-06 @ 08:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback