Let's get this paper

http://www.gefleiffotboll.se/nyheter.php?nyhet=178

Vill först och främst gratulera en homeboy till kontraktet. Grattis kompis, även om du kunde sticka iväg tidigare än så här. Vi kommer fylla läktarna när Gefle är i Stockholm.

Sådär, äntligen tillbaka i Hammarbacken med kärleksgänget. Var sjuk under 2 veckors tid och missade träningar pga det, och senast jobba kväll i en vecka. Därför var det ett ord och en mening som dök upp i huvudet under slutfasen av träningen. Ordet var "syrebrist" och meningen "jag kan inte andas". Konditionen är åt helvete och man har mer eller mindre glömt bort var fan man ska ta vägen på banan. Däremot var bollkontrollen och tekniken och allt vad det heter lika obefintlig som vanligt - och inte sämre än så, vilket inte är dåligt.

Mår bra annars. Äter rätt och mycket. Det vill jag iallafall intala mig själv.

Tydligen blev man även uttagen till lördagens fight mot bottenlaget Danderyd. Själv har man missat 7 av 8 matcher och så man har ingen vidare koll på motståndarna, men lördagens motståndare parkerar arslet sist i tabellen med en poäng på 8 matcher. Tacksamt att göra comeback nu, då.

Åker direkt från jobbet och kommer väl 10-15 minuter sent till samlingen om jag har tur. Sen får man se hur mycket spel det blir, inget man förväntar sig när man har missat så många träningar och matcher. Tack Vegas, tack sjukdomar, tack arbete. Men nu är han som mördar plus/minus-ligan tillbaka.

Förresten, visste ni om att det finns ett division 6-gäng i Stockholmsserien som går under namnet FF Små Gröna Män? Vilka jävla skojare.

Barcelonas Andres Iniesta - antagligen Europas formstarkaste spelare just nu.

TV4 kommer med nya, tunga och originella idéer. Eller hur. Kanon- och kalkonutmärkelsen efter varje match verkar vara en riktig höjdare. Väldigt mycket nytänkande. Precis som kameravinkeln? Tomtar.

Ja, jag står kvar vid min åsikt att kameravinkeln våldtar vår sport.

När jag slog på TV:n skulle sudden precis komma igång. Kunde inte se att Järfälla hade gjort mål förrän målskytten sträckte ut armarna i luften, vilket antagligen var lika bra. Gillar Binges tugg och efter "hemma i Tibble på fredag, skönt golv, hänga några kassar" så är man väldigt positiv inför mötet med Balrog.

Rich Boy - Let's get this paper

En överdrivet skön låt.
One.


i prayed a thousand nights, i did a hundred crimes
and now i'm beggin' lord that you don't let me down this time
money my motivator, my mouth my money maker
no i don't see them haters, so let's go get this paper


Kommentarer
Postat av: Niklas Malmgren

Det bästa med kameravinkeln, är att det ser ut som ALLA skott sitter i krysset. Sen ser man reprisen så var det en sorkdödare som studsade precis över keeperns fot... Tragiskt!

(kanske en viss mån av överdrift)

2007-11-29 @ 10:39:20
Postat av: Ehsan

"Sorkdödare" HAHAHA! Sköööön :)

2007-11-30 @ 02:10:54
Postat av: jalle

kul att ha dig tillbaks, gubben

2007-11-30 @ 08:31:12
Postat av: Ehsan

tack gubben :) hur är foten? kommer bli äckligt kul imorgon (om träningsverken hinner tagga)

2007-11-30 @ 13:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback