Till världens ände

Svensk hip-hop är tillbaka igen, och då syftar jag på den allra bästa akten någonsin - Fjärde Världen. Det tredje och det sista albumet "världens ände" släpptes förra veckan. Det må vara dystert, men det är sanning och kärlek, allt på en och samma gång. Helvete vilken magi Matte och Tom (Max Peezay) skapar i studion.

Ikväll var det dags för landskamp. Lagets viktigaste spelare Tobias Linderoth saknas, men där kommer Daniel "10-kronor-per-passning-i-sidled" Andersson göra ett utmärkt jobb som ersättare. Dessutom envisar señor Lagerbäck fortfarande med sin "starplayer" Anders Svensson som offensiv mittfältare. Driver han med mig? Det centrala mittfältet är inte särskilt upphetsande på pappret, om man säger så.

Är rädd för att det blir torsk ikväll. Funderar på att satsa 1000 kr på resultatet 3-0 - får se om jag har bollarna till det.

Ur ett perspektiv är även resultatet 10-1 godkänt, OM Sveriges mål görs genom att Zlatan helt enkelt springer ner till sidleds-Danne och bara tar bollen av honom, för att sedan kruta in den i krysset. Sedan vill jag även att Spaniens riksäckel nummer ett Sergio Ramos skadar sig. Ordentligt. Tack för mig.

Imorgon är jag tillbaka i Tibblehallen igen för att se Caperio besegra Helsingborg. Frågan är om Alexander Nede kommer bli fastspikad på väggen som en darttavla igen? Och Vidar Jonsson lär väl få snaska kotte och tugga upp sina ord ännu en gång.

One
- Ehsan

Kommentarer
Postat av: SWUP

Hoppas du hade bollarna, för de borde väl blivit en liten slant.

2007-11-19 @ 10:09:05
Postat av: Ehsan

Bollarna saknades. Nu i efterhand, är det lite surt ;-p

2007-11-21 @ 00:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback