Make a move

Gym Class Heroes gör galet skön musik. Det bara är så.

Jag missade visst att skriva om dom första träningspassen efter resan. Måndagen var en mardröm, där den redan kassa tekniken var snäppet sämre, och inte ens farten fanns där. Innan dess hade man ett ordentligt glöd under skosulorna, men nej. Det var först när en av färskingarna vräkte ur sig: "Nu åker tåget, men tydligen så hängde jag med" som jag insåg att det inte fanns där. Kändes däremot bättre i onsdags när man sprang sig till 4-5 riktigt bra chanser, men naturligtvis brände man allt. Men det är så det ska vara, när det väl gäller i någon dammig gymnastiksal i division 5-serierna så hänger dom.

Det beror väl visserligen på var man spelar. Det senaste halvåret har man spelat precis överallt - förutom målvakt, då.

Charlie Murphy berättade minsann att Falun har en del riktigt äckliga spelare som stampar på folk som ligger ner. Skönt att Caperio har krigare som inte backar. Samtidigt klagar Falun i sin hemsida på "destruktiva beteenden" hos Täby-spelare. Samtidigt kan jag påpeka att ingen vill bo i Falun, så ni kan ju sätta er.

Ses i Tibble. Den 29:e Januari kommer jag personligen försöka hinna med att intervjua spelare som ägnar sig åt dessa handlingar, så som att hoppa på folk som ligger ner. Naturligtvis kommer jag publicera skiten här sedan.

Nu var man ju tvungen att jobba kväll den här veckan, så det blir inget tränande i veckan. Fick nöja mig med att löpa här ute i området så fort jag kom hem. Det kändes bra, bortsett från att min astma har blivit lite sådär smådryg nu när kylan är här.

Om 30 minuter är Ehsan 22 bast.

Soulja Boy - Crank that
Gym Class Heroes - New friend request
Rick Ross - I'm so hood (feat. T-Pain, Trick Daddy & Plies)
Jay-Z - Blue magic (feat. Pharrell)
Gym Class Heroes - Viva la white girl (alternate version)
Kanye West - I wonder
Will.I.Am - Fly girl
Common - Drivin' me wild (feat. Lily Allen)
Lil' Boosie - Wipe me down
Baby Bash - Cyclone (feat. T-Pain)
T.I. - You know what it is

Kommentarer
Postat av: Mikael Berg

Gratulerar på födelsedagen :)

Om några år kan du vara mogen att lära dig mina magiska finter :-D

Postat av: Ehsan

Tack ska du ha :)

HAHA ASSÅÅÅ! ;-D

2007-10-30 @ 10:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback