Homecoming

Titeln, eller rubriken, stämmer inte riktigt överens med vad jag ska göra. Om 26 timmar lyfter planet från Arlanda till Frankfurt. Det blir en mellanlandning på 5 långa och äckliga timmar i Tyskland för att sedan flyga över Atlanten vidare till änglarnas stad. Nu är det verkligen dags att få in mitt Los Angeles-mode, därför kommer jag pumpa The Game för fulla muggar i mina hörlurar den närmsta timmen.

Det var ett tag sedan jag satt i ett flygplan. Det är skönt när den får upp farten och lyfter, men utöver det, när den flyger som högst, är känslan lite obehaglig. Jag gillar inte att färdas i något som går högre upp och fortare än det jag springer. Eller nja, bilar funkar såklart.

Skulle det inte var lite olustigt ifall något jävla snöre fick för sig att kapa just det planet jag flyger med? Eller ifall man helt plötsligt tittar ut genom fönstret och ser att ena motorn brinner. Samtidigt som flygvärdinnorna ropar ut att allting är under kontroll i högtalarna - för att sedan se piloterna hoppa ut ur planet med fallskärmar.

Arsenal har alltid haft mina sympatier i England. Till den här säsongen lämnade Thierry Henry för mitt primära lag Barcelona, men oavsett vilka som har försvunnit genom åren har Arsenal alltid presterat ett fint passningsspel. Och i dagens Londonderby, ett galet fint passningsspel.

Farsan ansåg att farfar skulle göra bättre ifrån sig än Adebayor i avslutningsmomenten. Men i slutändan var det samme Adebayor som hade knockat Tottenham med 2 mål. 3-1 målet gav mig ståpäls. Att målvakten ens försökte anstränga sig.

Jag glömde visst bort att nämna vad jag tyckte om det skrattretande förslaget om att slå ihop GAIS, Örgryte och Häcken. Visserligen är det Göteborg, och jag har knappast några sympatier för något av fotbollslagen därnere, så därför kunde jag inte bry mig egentligen, men ärligt; Vad fan tänker dessa idioter som lägger upp ett sånt här förslag med? Skippa historia, rivalitet och allt annat smått och gott. Skön passning till supportrarna var det iallafall.

Och andra sidan vet jag inte hur mycket historia BK Häcken kan skryta med. Själva namnet är ju inte stiligt för fem öre och man är ju inget publiklag för den delen heller. Det är visserligen inte Pixbo i innebandyn heller, men rödrövarna är trots allt ett dugligt semifinalslag.

Hursomhelst slogs förslaget tillbaka lika snabbt som det togs upp. Vi får se när och om Christer och dom andra "tunga grabbarna" vågar berätta om sina planer och funderingar nästa gång. En del supportrar blev ju lite griniga.

Imorgonkväll har Barca match 21.00, borta mot Osasusa. Innan dess kan det vara smart att köpa en (minst) stock snurre, och jag rekommenderar mina medresenärer Nico och Kimbo att göra samma sak.

Natten avrundades med Kanye West, trots allt.

now everybody got the game figured out all wrong
i guess you never know what you got til' it's gone
i guess this is why i'm here and i cant come back home
and guess when i heard that - when i was back home

Kommentarer
Postat av: Citybionicwoman

Great website with loads of information, love the bit about What is Love. Keep it up please!!! My best wishes to you!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback