I go for mine

Medelåldern i vår trupp var inte bara runt 20, som någon skrev i gästboken. Den var närmare exakt 19 på dom som spelade dagens seriepremiär och derby mot min moderförening IK Frej.

En match som vi förlorade med 4-5 (0-3, 3-2, 1-0). När vi låg på som mest mot slutet fick vi en man utvisad, när domaren fick för sig att gå in och göra en väldigt korkad bedömning i helt fel läge. Ehsan understryker orden "korkad" och "fel" i den förra meningen. Jag har stor respekt för männen som ser till att reglerna ska följas, men var konsekvent isåfall, tack.

Tyvärr var det jag som fick 2 lägen att kvittera mot slutet. Nej, jag är inte den som ska göra mål (om ens det) i slutminuterna. Huvudet ville en sak, klubban och handledarna något helt annat. Frustrerande, såklart.

Hetast på planen var lagets pappa och gamling, hela 23 år gammal, humörspelaren med det inte så värst snygga smeknamnet - Kotten, som minsann smällde dit 3 kassar i den 3:e perioden. Coach var snabb att påpeka i gästboken att det inte har hänt sedan Dackefejden.

Frejs kapten vrålade ut "så jävla enkelt" direkt efter slutsignalen, lite sådär provokativt. Om det var så enkelt, varför anmälde ni er till inofficiella-VM i slå ifrån sig samtliga bollar under hela den 3:e perioden? Sitt ner. Men det är bara att gratulera motståndarna till 3 poäng. Ni kommer antagligen vinna serien. Grattis. Men jag var inte ett dugg imponerad.

Vi skapade en del chanser men satte inte dit dom, och gör man inte dom målen som behövs så ska man inte vinna heller. Men kämpaglödet fanns där och inställningen likaså, så Vallentuna har absolut ingenting att skämmas för. Jag förväntar mig att grabbarna kommer göra bra ifrån sig under de närmsta 3 seriematcherna som jag tyvärr missar och även ta en del poäng om det genomförs bra träningar.

Bevittnade sedan Väsby-Kalmar i semifinalen i svenska cupen. Hade inte direkt tänkt följd den först, men polarens storebror, Omar Jawo, styrde ju mittlåset för hemmalaget (dessutom riktigt bra) så det var väl klart att man ville se matchen då. Väsby vågade ta för sig och charmade med ett offensivt spel trots en man fullständigt felaktigt utvisad. Det var väl inte första gången domaren Stefan Johannesson agerade som en riktig jävla blåtomte. Trist, jag ville se grannkommunen i final. Är övertygad om att matchen skulle vara betydligt jämnare ifall hemmalaget fick ha 11 man på planen.

Skulle Sverige vinna kvällens EM-kvalmatch skulle jag må betydligt bättre efter dagens derbyförlust, men matchen slutade 0-0. Men att se Zlatan prestera på topp kändes ändå som en vinst. Han visade klart och tydligt vem som chef och spelade galet inspirerande. Hade verkligen unnat honom ett mål den här fighten.

Håll koll på Markus Kööks, född -90. Mackan kommer gå långt. Styr och ställer spelet med bravur, och med ett galet häftigt efternamn.

Håll även koll på det nya numret av innebandymagazinet.

i always had a passion for flashing
before i had it
i close my eyes and imagine

Kommentarer
Postat av: Chefen

Helt otroligt att du leverar bra och sköna alster varje gång!! Respekt! Glöm dock aldrig, att domaren gör så gott han kan........:)

2007-09-10 @ 10:21:43
Postat av: Ehsan

Gracias som fan el chef, nice som fana att du gillar allt skit som skrivs ;-)
Haha jo, tyvärr så räcker det ändå inte ibland, vilket är surt

2007-09-10 @ 13:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback