I'm a star, how could I not shine

Jävla svartskallar till frisörer. Dom vägrar lyssna. Tidigt på onsdagmorgon tog jag loss flätorna för att sedan försvinna iväg till lite klippning. Jag sa en sak, han gjorde motsatsen. Så, nu ser jag ut som ett jävla troll. Tack och lov hade jag inte planerat att visa mig ute särskilt mycket framtill resan. Jag ber till herren den allsmäktige att det ska hinna växa ut lite innan jag åker.

Mamma gav mig en sån där mindre trovärdig komplimang. "Oh, vad söt du är. Oh, du är jättegullig". Jojo, när grisar kan flyga.

Förresten, vill ni tjäna cash? Har en bild på mig själv efter att jag har tagit ut flätorna, och där stod håret ut mot alla möjliga håll. Ni köper bilden av mig, sedan säljer ni den till någon kvällsblaska. Jag lovar att ni skulle tjäna in minst det dubbla. Tänkte vara snäll mot mina sköna läsare, annars hade jag såklart gjort det själv.

http://www.vallentunaibk.com/

Det är bra drag inne på planket inför derbyt. Nu är det som så att vi inte plockar in gamla skyttekungar hit och dit, så pressen ligger inte på oss. Vi går in med heder och vi tänker göra en bra match, sen får vi se vad resultattavlan visar.

Rädd? Nej. Jag vill vinna, det är det enda jag har respekt för.

Träningarna har gått bra. I måndags var vi 13 utespelare och 2 målvakter, vilket jag måste säga var helt fantastiskt och utan tvekan den bästa träningen för den här säsongen. John är tillbaka från skada, medan Jalle fortfarande har problem med sin fot, Kim är på semester, Fala har tagit time-out och il capitano Robban är tveksam efter en förkylning. Alla andra verkar vara fresha och krya.


i've been waiting on this my whole life
these dreams be waking me up at night
you say i think i'm never wrong
you know what, maybe you're right

Kanye West - I wonder

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback