You can't rome without caeser

Era fruar skulle välja mig före era icke-presterande krigare minst 8 dagar i veckan. Det vet ni. Behöver inte adressera er mer än så, ni vet vilka ni är. Vrak.

Vad har dessa lite äldre lirare för problem med att hänga med och uppdatera sig lite i tiden? Som ett exempel, kan jag nämna Robban Rappel. En person jag för övrigt har haft äran att tillbringa många elitmatcher tillsammans med. Jag vet inte om han har fyllt 40 än, men han hänger med ordentligt. Kommer in med nya, tunga grejor. Bärbar dator hit, bluetooth dit, med mera.

Samtidigt, på andra sidan, står en del andra 30 till 40-taggare där och trampar vatten. I brist på att dom själva saknar kunnandet till att starta en egen gästbok/forum, eller vad fan som helst, går dom in i en annan förenings gästbok och berättar helt respektlöst om sina ambitioner. Och föreningen råkar vara min, tyvärr.

Vallentuna IBK ger fullständigt fan i hur det går för DIN förening. Vallentuna IBK ger fullständigt fan i om ni är föredettingar som råkar styra och ställa serien trots att ni "bara" är "motionärer". Vallentuna IBK kunde inte bry sig för fem jävla öre om ni spöade oss trots att ni saknade skyttekungen Nisse, Gretzky-Bengan, Kalle, Kalle nummer 2, Lill-Kalle och Kalle Junior. Nej, vi skiter i.

Det är inga som helst problem för mig ifall ni smutsar mig anonymt i vår gästbok i rädsla för att jag och "hela jävla släkten" ska komma och knacka på dagen efter. Yes, alla dessa generaliseringar är underhållande. Likaså bakom datorn-fenomenet.

Och jo, jag må vara "kass" som någon uttryckte det. Mitt namn är fortfarande så pass tungt att jag knappt orkar lyfta mitt ID-kort.

Så, släpp systemetkassen och kom in i matchen. Och be frugan ligga på rygg och fråga henne sedan om det är okej ifall du verkligen får väcka henne den här gången.

Med andra ord; Sätt er.

Under onsdagens träning var vi hela 17 utespelare och 3 målvakter. Den genomfördes bra och det kändes bra. Jag lyckades få till ett mäktigt slagskott som faktiskt var på väg mot krysset, men målvakten kände sig tvungen att rädda. Hursomhelst fick jag galen respekt för det så det kändes ändå som ett mål.

Under måndagens träning blev jag hånad för just min bössa, som inte direkt är den bästa. Sedan nämnde jag att under säsongens hittills 4 spelade matcher (tre i DM, en i serien), där vi har släppt in 16 mål, har jag varit inne på ett bakåt. Ja, jag räknar. Och det var i box-play mot Bele när dom läxade upp oss med 8-0. Även Kotten kom med frågan "räknar du verkligen"? Men efter det, blev det väldigt, väldigt tyst i omklädningsrummet. Och jag hade ett leende på läpparna.

Såg färskingen, och A-lagets senaste stjärntillskott Jocke Wallin hänga nere i centrum inatt. Jag påpekade att klockan var 11 och att han borde ligga hemma och sova, men han ville hellre umgås med tjejerna tydligen. En skön grabb med bra attityd som även han kommer gå långt.

It's Britney, bitch! Är det bara jag som tycker att hennes senaste dänga styr marknaden? Låten heter gimme more, om ni nu inte visste.

http://www.youtube.com/watch?v=s-_mb10b2sw
Fresh Prince är den skönaste TV-serien alla kategorier - någonsin.

http://www.youtube.com/watch?v=vFfmhrxU3hw
http://www.youtube.com/watch?v=XbmqCPYpe6E
Och om inte det klippet skulle vara roligt nog, så tar dom 2 andra vid där den första slutar.

Minns inte vilken dag i veckan det var, men jag råkade titta på Kina-Danmark i damfotbolls-VM. Damfotbollen var väl ganska så hypertråkig och värdelös för min del innan, men när den ena bruden efter den andra pangade in frisparkar och volleyskott i krysset så blev jag hyfsat imponerad. Hakan fick smaka golv båda gångerna.

Och för första gången fick jag se en närkamp. En kines gick loss och i ren tristess klev hon in med dobbarna före i en duell. Det stod "backa bara ditt jävla slödder" över hela tacklingen. Jag blev ännu mer imponerad, ställde mig upp och applåderade i min ensamhet.

En fantastisk bloggare tipsade mig om en annan fantastisk bloggare. Jag syftar på Sjöstrand som nämnde TV4:s Patrik Ekwall som jag hade missat helt och hållet. Jag snubblade över dessa rader, när en upprörd person var tvungen att berätta om sina åsikter för TV4:s krigare.


________________________________________________________

HaHa du är så jävla sämstKenny Svensson [kennyakadmt@hotmail.com]
2007-09-12 09:37.
Till: Ekwall
Kopia:

loggar in på aftonbladet och får se att du gjort bort dig som vanligt , snälla ekwall KAN DU INTE SLUTA MED SPORT? du e ju fan den sämsta i hela tv4 gänget kan väl överväga att va tv hallåa på al jazeera eller nått ? för jag och mina vänner e så jävla less på dig och din stil så du kan ju räkna med att vi stitter ett gäng skrattar åt dig , och om du inte vill sluta med sporten SLUTA MED FOTBOLLEN IAF
ha en bra dag pajjas
/mvh Kenny Svensson


SVAR: Ledsen, du får ta det med mina chefer som pröjsar mitt arvode, jag vbf-ar mejlet. Samtidigt som jag njuter av mitt liv får du kämpa med det faktum att du heter Kenny Svensson o skriver mejl som en 11-åring.

________________________________________________________

Jag vet inte vem den här Kenny är, men han fick sitta ganska så ordentligt.

Idag ordnade jag upp ett nytt jobb. Och på måndagmorgon bär det av till staterna och LA. Vi hörs en snabbis innan jag hoppar på flyget.

One.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback