Ridin' in my chevy

Jobba bara.

Har inte haft någon vidare koll på läget här ute på nätet, men blev glad över att se att jag hade återerövrat pole position i Sveriges viktigaste lista. En stor ära, även den här gången.

Ärligt talat, är ni överraskade? Ehsan påminner om sina älskade vita krigare i Caperio, han vaknar till liv först när det vankas slutspel. Årets mest klassiska citat fällde The OBB efter att Storvreta valt Caperio i kvartsfinalen: "Grattis Storvreta - Ni har precis kissat på er själva." Ni är alla välkommna till bakgården, bara ni minns vem som är chef här. Ehsan Keshvarz era mottafuckas!

http://blogofinnebandy.blogspot.com/2008/04/hail-to-iranian-stallion.html

Galet generösa rader, och det tackar Ehsan för. Även jag hoppas att det blir en storstilad avslutning.

Snubben som kommer bli årets utropstecken i Allsvenskan, allas vår vän och Vallentuna-krigaren Amo Jawo, passade på att snurra upp hela Norrköping hela vägen hem till Peking för att sätta ett skott i ribban. Någon snorunge vid namnet Johan Oremo satte returen och fick ta åt sig all ära i Sportbladet och text-TV. Den 12:e Maj kommer Amo och hans gubbar till Söderstadion. Det var ett tag sedan man var på en fotbollsmatch men nu är det högtid att ändra på det.

På tal om fotbollsmatcher så hade vi inget vidare genrep inför cupmatchen på lördag i helgen. Förlust mot Erikslund med 4-2. Det var på tiden att jag blev hotad med att få stryk. Förut hände det varannan eller var tredje match, men nu hade det gått ett jävla tag. Och jag som trodde att jag var bättre än någonsin, men tydligen inte.

Missade den tredje kvartsfinalsfighten mellan AIK och C/T pga träning, men den fjärde missar jag inte. Förstakedjan kommer vara på plats som vanligt, och det sägs att samtliga spelare har vässat formen ytterligare ett snäpp.

2-1 underläge i matcher. Match 4 spelas hemma. Någon som känner igen? Väl mött i den grönaste hallen.

På tal om träningen så kändes det riktigt segt i både lår och rygg - så jag drog på mig målvaktsutrustningen och ställde mig i mål. Släppte in sorkdödare och höstlöv från alla möjliga håll och det blåa laget jublade när vi målvakter skulle byta sida. Men det blåa laget med Fala och Kotten i spetsen blev inte lika muntra när jag plockade fram mitt Ramsin-spel. Alla idioter som sköt fick sitta och Ehsan stod för en galen räddning när han dök i sidled och plockade ett friläge. Löjligt, hade jag börjat som målvakt i 10-11 års åldern hade jag spikat varit etta i landslaget idag.

Fick en förfrågan om att sälja stickor tillsammans med en av Superligans höjdare, men pga cupmatch så krockar tiderna. Får ställa upp nästa gång istället.

Ikväll presterade Brynäs, Mora, Chelsea och Liverpool. Dåså, fortsätt sponsra pappa Ehsan, och alla ni skojare som jobbar på Lidl jag hoppas att ni mår riktigt bra.

88:an står som vanligt för ruskigt bra tugg i V-tunas gästbok. Att kalla dessa anonyma gubbar för fossiler styr, och att sedan ge tipset "gör som Tomas Brolin och lägg ner när ni är som sämst" ställer.

Nu är det dags för Rescue Me på 3:an. Förhoppningsvis med lika mycket hets som det brukar vara.

One.SNOOP DOGG - RIDIN' IN MY CHEVY

Kommentarer
Postat av: Doktorn

Caperio/Täby ett gäng stora fötter i för små skor? bättre lycka nästa år..

2008-04-09 @ 04:06:55
Postat av: Anonym

Hehehe... Caperio kommer att slå ut gnäget, var så säker doktorn. Ehsen, du har väl inte missat att Sjöstrand skrev ett inlägg till i dinn ära? Hail the Iranian stalion?

2008-04-09 @ 12:14:58
Postat av: Tompa

Gnaget leker. Det e bara å sitta.

2008-04-10 @ 01:39:40
Postat av: Niklas Malmgren

Antar att du är på plats ikväll?

Själv får jag kika på matchen, i eftersändning... Eftersändning???? För att visa korphockey? Upprörande!

Postat av: Ehsan

Luuugn i bussen nu, Doktorn.

Det finns en länk till den i samma inlägg.

Tompa, är det Tom Cruise eller Tomas Brolin, elläh?

Nicke, verkar så som det ser ut just nu, vill ju se fighten och är inte sådär överdrivet taggad på att, som du säger, kika på ett gäng skojare till hockeydrängar ;p

2008-04-10 @ 14:25:31
Postat av: Doktorn

Tydligen så skulle jag inte vara lugn i bussen, sveriges största spelexpert(?) hade återigen rätt som för det mesta och då pratar jag inte om Ulrik eller Eskil..

2008-04-11 @ 15:07:26
Postat av: Ehsan

Vem menar du då, Doktorn? Kan inte ha varit du själv... :)

2008-04-11 @ 16:06:48
Postat av: Doktorn

Jag pratar inte om Gunde Svan driekt..

2008-04-12 @ 02:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback