Checks might bounce

Missade 2 saker som skulle upp på bloggen igår;

*Ett av pojklagen har träning innan oss på måndagar, så då passade en av kidsen på att kommentera min spelstil och syftade på lördagens match. "Vad mycket du sprang, mycket i onödan också". Som vanligt fick jag förklara med att jag var tvungen att kompensera upp det för min begränsade/bristfälliga teknik, skott, speluppfattning, med mera.

*New York vann Super Bowl. Efter att ha varit i staterna i en månad, och i speltokiga (räcker det med att bara skriva "speltokiga"?) Las Vegas så har man ju ungefär hunnit fatta hur överlägsna New England har varit under säsongen. En mäktig sensation är vad det är. Tur att det var så löjliga odds att jag inte kastade bort några pengar på det.

Och på tal om odds, så var det ju någorlunda smart av mig att välja 1,60 före 2,10 på Kamerun igår. Kamerun skulle gå till semi, så det fick bli kryss om man kunde fixa det under förlängningen. Trist att bomben sprack i och med Tunisiens 2-2 mål, dock.

Mycket spel blev det tydligen. Nu har Balrog och Englands U21 gjort sitt, likaså Tre Kronors försvarsspel mot Slovakien. 6 mål skulle det bli, och så blev det också. Nu förväntar jag att Rangers gör sitt jobb mot Kings i NHL - men den här gången kan jag inte bli räddad av förlängningar eller straffar.

Fotboll imorgon, plastbandy på torsdag och Caperio-Pixbo på fredag som en skön avrundning innan helgen drar igång.

Precis som Mr. Malmgren beskrev det så var det en hyfsad straff som slogs under TV-matchen. Vi är överens om att den var värd ett bättre öde (så länge Ramsin inte hade vaktat det målet). Även Daniel Schmidts slag som delades ut mot en Falun-spelare när dom båda var liggande var värd ett bättre öde. Den verkade inte träffa sådär ordentligt.

Den där gamla jägermeister-reklamen har dykt upp igen. Ni vet, dom där 2 tomtarna som sitter och gungar på huvudena till något skönt dunk. Det slog mig att Jonte Bäckström, gammal höjdare i Caperio, numera en skojare i Nyboda, faktiskt liknar en av dom. Han vars shotglas fryser fast på ena handen. Härligt Lavve!

Känner på mig att klassikern coolare/golare-listan kommer dyka upp i nästa inlägg. Dåså, sitt.

Du som är ansvarig: Ge mig ett TV-jobb bara och tänk inte så mycket.

Kommentarer
Postat av: Chefen

Ser fram emot listan något enormt!

2008-02-06 @ 08:39:18
Postat av: Niklas Malmgren

mycket i onödan också... obetalbar kommentar ju... :-D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback