Hustlers, that's if you are still livin'

Är det vår nu eller?

Uppladdningen inför innebandyn var helt åt helvete. Vi var helt värdelösa och gjorde såna billiga misstag att vi förtjänade att få storstryk. Att vi sedan gör det mot ett så dåligt motstånd gör inte det hela roligare. Men men, att vara dålig är inte lika dåligt som att vara värdelös så det är väl bara att sitta på sin plats och se glad ut. Så, nu sitter man här. Men glad vette fan om jag är.

Vi tar inte platsen efter Frej för att vi visar prov på alldeles för dålig inställning när det väl gäller. Att prestera 100 i var fjärde eller femte match håller knappast för att sedan sjunka i varje moment i matcherna efter.

Just nu orkar jag inte bry mig.

Bäst på plan var Jalle Wallöf som chockerande nog hängde 2 baljor (varav den andra kassen var bland det snyggaste jag har sett alla kategorier) och Johan "Bänke" Moreus. Den förstnämnde reste iväg till Spanien igår och blir borta i 5 månader. En grym vinnarskalle och en ruskigt skön person som kommer bli galet saknad.

Och fotbollen? Det heta lokalderbyt torskade vi med 2-1. Tänker inte direkt skylla på att vi gjorde vårt bästa, för då går jag emot "mottot" som jag har printat in på min profil, men vi gör en godkänd insats trots allt. Vi har en hel del nya babbar och svennar i laget som behöver spelas in och det kommer ta sin tid. För övrigt blev det inte så "hett" tack vare att det blåste sönder och det kändes som 20 minusgrader.

Glidtacklingar på kylslaget konstgräs kostar. Det var mindre trevligt att vakna upp på söndagmorgon för att upptäcka att kalsongerna klibbat in sig i ett stort äckligt sår på baksidan av ena låret. Höger- och vänsterknä har även dom fått sitt, och nyllet likaså efter att ha fått ett fint motlägg precis där. Det var inte farligare än lite näsblod, men det är något jävla märke på den som gör att näsan gick från "mindre attraktiv" till "tredje världen ful".

Samma pajas till spelare som hånade oss i en gästbok gjorde inget väsen av sig på planen. Inget snack, ingenting. Rädd. Efter matchen var han igång igen. Ehsan och hans barndomsvän Ali Kabiri fick det stora nöjet att bli kallade för "smutsfolk" och såna som "vi" kunde inte stava någonting rätt heller. Har skrivit om det förut, "bakom datorn"-fenomenet är ganska fascinerande.

Jag är fotbollens Totte Rappel - var glad så länge jag inte är på en plan nära dig.

Sedan fick jag nyheten av min AIK-vän om folk med "diplomatisk immunitet" som utan problem får gå fram och misshandla folk utan problem för att sedan komma undan utan problem. Har alltid satt ett stort jävla frågetecken för något så fucking löjligt som "diplomatisk immunitet". Samma sak gäller vår kung, som inte heller får straffas för något. Det får mig att ifrågesätta begreppet demokrati och vad fan det är för något när vi inte står lika, inte ens när vi ska stå tills svars för våra handlingar.

Ska bli intressant att se hur passivt myndigheterna agerar - även när en svensk råkar illa ut. Det är trots allt United States of America. Riktigt fucking tragiskt.

One.

Kommentarer
Postat av: Niklas Malmgren

Hm... Kom och tänka på en sak... Inte lika sugen handla hos dig längre... grillen i tibble känns mer atraktiv än Lidl... ;-) he he he...

Postat av: Chefen

HAHAHA! Riktigt bra story om snoken...tredje världen ful...haha! Har en tröja över i vårt gäng om du blir sugen och spela plastboll i högsta serien. Finns alltid utrymme för sköna gubbar som kan snacka för sig...

2008-02-26 @ 11:12:07
Postat av: Ehsan

Haha Niklas tro mig, Tibble är betydligt mer attraktivt ;) du är varmt välkommen.

Chefen vad ska man göra med en sån snok, det är bara att tugga och se glad ut ;-) haha spikat, bussigt styr upp tröjan bara då så dyker jag upp!

2008-02-27 @ 18:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback