Set it off

New York Rangers kissade på sig hemma mot LA Kings. Det var väl själva fan.

Och spelandet på Bomben gick ju verkligen jättebra ikväll. Lyckades pricka in att Stalin, Gorbatjov, Putin och grabbarna skulle slå Sverige med 4-3, men då hade något tragiskt hänt innan det. 5-1 för grannarna Finland skulle smaka väldigt bra, det var ett av mina resultat. Resultatet fick väldigt gärna stanna där. Men då är det någon Tommi Pekka Runkalajnen som får för sig att visa att det är just han som styr marknaden - och då gör han 6-1 - med 4 sekunder kvar av matchen. Bussigt.

Såg någon bild på innebandy.se om innebandyn i Mexico. Driver ni med mig? Hursomhelst, det gav mig flashbacks från USA-resan, och främst veckan i Los Angeles. Du kliver in i bussen - och alla är mexare. Och om majoriteten (otroligt nog) inte var mexare så var åtminstone busschauffören det.

Iran lyckades spela 0-0 hemma mot Syrien i VM-kvalet. Bra, verkligen. Javier Clemente, tidigare förbundskapten för Spanien och Serbien, gjorde sin första och antagligen sista tävlingsmatch för "Team Melli". I hemlandet är tålamodet lika stort som en snusdosa, därför räknar jag kallt med att Señor Javier kommer ryka med huvudet före.

Nu kanske Ali Daei, 73 bast, får för sig att vilja göra comeback när laget tydligen inte kan hitta kassen?

Egentligen var det dags att damma av den gamla listan, men när jag snabbt insåg att det inte allt för många att såga så var det inte kul längre, så vi skjuter upp den.

Fick ta någon extratid och slutar inte förrän 20.30 så det blir inget Tibble för mig, men det kommer sluta bra.

Ingen annan än Vallentunas största vinnarskalle, Jalle Wallöf, har även han fått för sig att börja blogga.
http://oncedias.blogg.se/ Spikat läsvärd.

Dåså, nu är det dags att pumpa lite Lil' Boosie, eller "Bosse" som jag har valt att kalla honom.


LIL' BOOSIE - SET IT OFF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback