Beach chair

Varför finns jag med på http://www.innebandy.se/? Sök på mitt namn, och njut av att se mitt namn i ett fönster.

Dåså.

2007 har sett sitt slut. I år fyller jag 23 och är några år närmre 30. Mitt namn har inte tagit sig längre än så här. Cashen rullar in långsamt och jag bor fortfarande hemma. Men väntar med tålamod, min tid kommer.

Vad hände rent innebandymässigt för min egen del år 2007? Efter 8 år i samma förening switchade jag till Vallentuna IBK. Orten V-tuna är trots allt mitt hemma, så jag känner mig minst lika hemma i föreningen Tuna. Ni har redan läst mina hyllningskörer för klubben vars namn bör saluteras vid upprepade tillfällen. One.

Division 5-spel i år, vilket är trist och inte det jag hade räknat med 2 år tidigare. Har missat i princip hela säsongen pga dryga jobbtider, men hungern finns ändå någonstans där. Det är bara att tugga och fortsätta jobba utifrån var man står.

Tänkte passa på att dela ut ett par priser för året '07 - under min tid i klubben.

Årets tomte: Robban "Al" Östlund
Lagkaptenen som inte pallar för trycket under pokerturneringarna. Blir lätt sur och grinig på fyllan vilket leder till att lagkamraterna tappar respekt. Borde gå ner ett antal kilon.

Årets minst omtyckte: John Fellenius
Håller aldrig tyst och blir titt som tätt, med all rätt, hånad av lagkamrater och tränare. Coach har redan poängterat att han vill att spelaren ska dö, och den övriga spelartruppen vill givetvis samma sak. Blir antagligen mobbad under 2008 också.

Årets humörspelare: Fredrik "Kotten" Jonsson
Kommer till varje träning med ett leende på läpparna. Fäller allt som oftast kommentarer som "idag känns det riktigt bra" (vilket oftast leder till att han suger och gnäller för sig själv i varje spelmoment) eller "fan vad kul då, man borde lägga ner" (vilket oftast leder till att han presterar). Har även bevisat att han är väldigt begåvad i matematik.

Årets hetsare: Kim Strandell
Spelade DM, taggade till Thailand, kom tillbaka, tog ett break och kom tillbaka i god tid till hatmötet mot IK Frej. Började genast vrida upp stämningen i VIBK:s gästbok mot alla dessa anonyma vrak. När någon sedan påpekade att herr Strandell snart skulle få fira jul på Danderyds sjukhus utan tänder svarade han med att det bara skulle vara skönt eftersom det skulle innebära att han slapp vara social med "hela jävla släkten en hel jävla dag". Respekt.

Precis som det señor Sjöstrand påpekade i sin eminenta lista så är Gudfadern galet inne, även om jag inte har spelat på ett antal dagar. Senast klev jag snabbt upp i rankingen och gick från medarbetare och soldat till capo och sedan underchef. Nu ska jag bara döda sisådär 150 pers till och sedan är jag Don Ehsan Corleone.

Britney Spears platta var däremot inte lika tung för min del, men låten "break the ice" dödar och bör spelas många gånger.

Och fan, min hjälte inom svensk hiphop (på den tiden, när sjätte sinnet släpptes och jag började pumpa dom svenska grabbarna) nya skiva styr. Kanske inte allt som allt, men en del produktioner är snortighta. Jag snackar Petter - God damn it. Spåret "3 år tillbaka" med AFC gungar ordentligt.

Och på tal om låtar, så var det här årets: http://www.youtube.com/watch?v=eA_k996jzto

Herrlagets "Ramis" fyller minsann 18 år idag. Grattis, snorunge. Snart blir du 22 som jag och då vill du spikat skjuta dig själv.

Vill passa på att tacka Manne, Binge, Robban Rappel, Totte Rappel, Danne Sundbom m.fl som presterade skön och äkta innebandy för en djupt imponerad åskådare som mig. Kriga vidare 2008.

God fortsättning. Dags för en löptur i kvarteret.


image17


see i got demons in my past so i got daughters on the way
if the prophecy's correct than the child shall have to pay
for the sins of the father
so i barter my tomorrows against my yesterdays
in hopes that she'll be okay
and when i'm no longer here
to shade her face from the glare
I'll give her my share of Carol's Daughter
and a new beach chair


life is just a dream and you really don't wanna wake up

Jay-Z - Beach Chair (Feat. Chris Martin)


Kommentarer
Postat av: Mikael Berg

Jäkla märkligt att du inte tackar mig för härlig och skön innebandy, ska jag behöva ta mig till Tibble och visa upp några sköna finter och påminna dig ? :)

God fortsättning :)

Postat av: joel

du fanns ju inte med på innebandy.se

2008-01-04 @ 16:29:11
Postat av: Ehsan

http://www.innebandy.se/templates/IDA/Player.aspx?ID=80597&PlayerID=1133975&epslanguage=SV

Jo.

2008-01-04 @ 20:06:36
Postat av: Plisken

För att alla licenserade spelare finns med där.... Sen att Stockholms distrikt ligger 3 år efter och inte ser till att statistiken blir införd är en annan femma.

2008-01-09 @ 01:16:10
Postat av: Ehsan

Har sökt på en del skojare i laget men inte hittat. Hursomhelst, tungt :-)

2008-01-10 @ 13:48:34
Postat av: Ehsan

Ja just det Micke, god fortsättning på er med. Tack och lov har jag missat dina "konster".. ;-)

2008-01-12 @ 19:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback