I got my go go Gadget flow

Caperio blev bjudna på den persiska maträtten Gheime i veckan. Nu går det definitivt inte att misslyckas.

Dåså, svårare än så var det inte.

När den andra perioden (som tydligen var magisk) rullade igång i derbyt mellan AIK och Caperio/Täby så spelades det 2-mål i Hammarbacken. Benen och fötterna var hyfsat pigga och det kändes som om man hade ett antal duracellbatterier i ryggraden. Däremot hängde inte huvudet med. Var nog ingen vidare lyssnare under genomgångarna inför övningarna, tankarna var nog kvar på lördagen.

När jag kom hem hade det gått 3 minuter av den 3:e perioden. Kikade in på innebandy.se och tydligen så hade Rickie en trevlig afton där han hade stått för 4 mål och en assist. Dåså, kul kille.

Hemmalaget måste ha blivit fullständigt knullat under den här delen av matchen och det är beklagligt att man inte kunde bevittna framgången.

Vid ställningen 7-3 till "Zunda" så kunde väl domarparet kosta på sig att döma straff när Edlund blir nerdragen framför målet, men nej, lite jävla spänning skulle det tydligen bli, vilket det ändå aldrig blev.

Krilla Svensson och Patrik Hagberg såg galet pigga ut av det inte alltför mycket som jag hann bevittna. Ehsan är väldigt nöjd över resultatet och nu återstår det 7 matcher. När laget väl presterar på topp är man ett spikat SM-finalslag, svårare än så är det inte.

Närmast, kommer Falun på besök. Väldigt trevligt, det finns många äckliga skojare i det laget som man kan håna i sisådär en timme. Sitt ner.

Nu glömde jag bort att nämna det senast, men att skriva här är inte särskilt motiverande längre.

Lupe Fiasco - Go Go Gadget Flow

Kommentarer
Postat av: Wayne

Du är så jävla grym. Kungen av kungar. Galet sköna inlägg.

One.

2008-01-24 @ 14:22:56
Postat av: Ehsan

Tack som fan Wayne!!! Sånt skit som motiverar en broder :)))

2008-01-25 @ 02:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback