Stacks so fat rubberbands can't hold 'em, del ll

Ville inte göra Chefen besviken, så det blev en snabb uppdatering.

"Man kan förvänta sig ett Täby som kommer att backa hem, ställa om och försöka kontra sönder Falun"

Det var inför matchen i Faluns hemsida. Och då ska Falun föreställa det dominanta och spelförande laget eller? Låter som om dom har fått för sig att dom har varit ett topplag som har styrt och ställt serien 5 år i streck.

Jag ville såklart se en seger, och som bonus skulle det sitta fint ifall både riksäcklet Andreas Johansson och golbögen Alexander "jag-är-21-och-skallig" Egebrant bröt nacken. Tyvärr så fick jag bara nöja mig med en 3-poängare.

Caperio gjorde bara det som krävdes och Falun fick väl sina chanser i början av perioderna när grabbarna fortfarande stod kvar i omklädningsrummet. När koncentrationen väl fanns där så var det väl bara att jobba tillräckligt och det blev en komfortabel seger, 6-4. Dåså.

Matchens stora behållning var frislagsvarianten som ledde till 1-1. Det var riktigt jävla läckert och ytterst tragiskt att det inte fick visas i TV. Sundbom slog väl något av de sjukaste passningarna jag har sett på ett frislag och Edlund slog in den på volley. Den hade "sitt ner"-signum så det sjöng om det.

I Caperio var Krilla Svensson den som styrde och ställde mest, vilket bevisades när Falun blev utspelat när de själva hade power play. Löjligt.

Själv så hetsade jag inte alls och lät mest någon skön lirare till höger om mig sköta tugget. Alltifrån "felknullad" till "kinapuff i arslet" var det som sades om spelaren som tidigare har påstått att han blir "förföljd" av domarna. Förföljd? Under kvällens match var det lika nattsvart som en Afrikansk släktmiddag för domarparet, som uppenbarligen inte såg alltför mycket.

Eller vem vet, någon av dom där kontrollantbögarna på läktaren kanske såg både det ena och det andra.

Tack vare Caperio, Sveriges vinst med mer än 3 mål över Finland i bandy, Arsenal och Wolverhamptons segrar blev det även lite klirr i kassan, vilket inte är helt fel.

Efter att ha följt en del UFC-galor på TV4sport så kanske det är dags att låta Paolo Roberto kommentera en del innebandymatcher också? Av den ytterst enkla anledningen att Ehsan aldrig har hört en skönare kommentator med så mycket inlevelse och känsla. Tror han skulle gå igång ganska så ordentligt ifall det skulle bli lite sådär kurr framför en kasse.

One.

Kommentarer
Postat av: Niklas Malmgren

ha ha ha! skönt med Paolo R som ib kommentator. Han kan väl vara expert för Peter K, ja han levererar ju inga direkta djupa analyser...

Postat av: Ehsan

Så jävla spikat, du hör ju själv hur han styyyr och ställer med sitt tugg på UFC-matcherna ;-D

2008-02-02 @ 08:26:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback