Top dropped, del ll

Har ni sett The Kingdom med Jamie Foxx? Inte? Se den, isåfall. Helvete vilken rulle.

Det skulle bli en innebandydag i söndags, men det blev inte riktigt så. Såg mitt gamla Täby IS slå tillbaka Nyboda med en del gamla Caperio-lirare med 8-5. I TIS kunde man hitta de gamla Vallentuna bekantingarna Janne Sundkvist och Magnus Fällman, och den sistnämnda fick prestera en del i protokollet. I Nyboda fanns bland annat Tobbe Ståhlberg, Emil Bäckström och någon som såg ut att vara Manne Walldéns kusin. Tråkigt nog var Jonte Bäckström sjuk och kunde inte spela.

Skulle även bevittna Caperio-Jönköping, men så blev inte fallet när min gäst inte hade någon vidare lust att kolla på innebandy. Men hade jag varit där så skulle jag nog gilla den första perioden, men resten ska jag nog vara glad över att jag missade.

Nya tag borta mot AIK och sedan hemma mot Falun. Matchen mot dalmasarna ser man starkt framemot.

Såg den sista perioden av TV-matchen mellan Helsingborg och Färjestaden. Och förlängningen på det, då. Kan ju erkänna att jag inte direkt är Helsingborgs störste supporter och jag hoppas att det går käpprätt åt pipan för skåningarna. Därför var det trevligt att se Simon Nilsson, en av 6 Nilsson i laget (vilket jävla inavel) kvittera precis i slutet. Tillräckligt sent för att göra Peter Persson lite sådär småsur, som tack och lov hade rakat sig vilket gjorde att han inte såg ut som en uteliggare (eller nja, inte mer än vanligt). Det var på tiden att åtminstone en domare kunde se vilka småtricks han har för sig.

Dom avslutande 10 sekunderna av matchen var väl hyfsat roande. Man kan nog inte påstå att innebandy är tråkigt, bara sådär.

Jim "Korken" Holmlund sänkte Visby. Dåså, alltid kul att se när en del sköna lirare är ute och representerar i dom olika serierna.

Zlatan vann Jerringpriset. Jag och Zlatans störste supporter, dvs min mor, klappade och hurrade för fullt i soffan. Personligen trodde jag att familjen Pärson och alla andra tråkiga jävla skidåkare hit och dit skulle ta hem allt, men så blev det tack och lov inte och en broder fick slutligen stå på tronen. Zlatan har en personlighet och karaktär som ytterst få har, och enligt mig topp5 vad gäller den absolut bästa fotbollsspelaren just nu. Det kommer dröja ett tag innan nästa svensk ens kommer i närheten av det.

One.

Kommentarer
Postat av: MoggMaster

Zlatan e inte ens i närheten av min personlighet bruschan. Men han e iofs lite bättre än mej på att lira jotta. Men han e fulare än mej oxå så jag vinner ändå med 2-1, hehe. Zee Ya,

Postat av: Ehsan

Hahahahaha! Intressant tanke, men det enda som väger över till din fördel vad gäller utseendet är nog hans syriankrok.. annars hade du legat efter där också ;-) ses!

2008-01-16 @ 17:45:30
Postat av: MoggMaster

Hahaha, asså vilken bandyklubba den mannen har mellan ögonen. Han skulle ju ha kunnat haft ett eget märke. "Serb Pipe"

2008-01-17 @ 12:10:30
URL: http://moggmaster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback