Always got my mind on my green

Häftigt polispådrag i Vallentuna centrum i torsdags. Hann se 3 snutbilar på väg ner till träningen - inte illa. Det hade varit lite stölder i omklädningsrummet innan oss också, men det var nog knappast det var pådrag av den anledningen. Lite skämtsamt (eller kanske inte) var det några blickar på lagets enda svartskalle, men jag fick snällt påpeka att jag hade varit hemma under hela kvällen och lekt framför datorn och tittat på innebandy.

Märkligt nog fick jag in den där tippningen också. Kanske därför jag var på spelhumor på träningen. En svartskalle överpresterar alltid när pengar har rasat in på kontot tidigare under dagen/kvällen. Kriga bara.

Dessvärre satt inte dagens tippning tack vare Raimo Pekka Helminen, 58 bast, som tydligen fick för sig att showa loss för sitt Ilves.

Senare under torsdagkvällen bemöttes jag av kommentaren "äntligen insett att Caperio inte vinner något SM-guld och lagt ner drömmarna?" så fort jag loggade in på MSN. En matchserie består av 5 matcher, om det så vill, och en är spelad, än så länge. Den som lever får se.

Sprang in i Kjell-Åke i Tibble under dagen. Kjell-Åke har förövrigt varit världens skönaste gubbe i 5-6 år i streck nu. Fick höra någon historia om att någon tomte vräkt ur sig något i stil med "börja spela innebandy era jävla Stockholmare" på Fyrishov. Lyssna nu. Att vara bosatt i Uppsala och kränka någon från en annan stadsdel borde vara jävligt straffbart, spikat 5 år, minst. Vi kanske är ett gäng "jävla Stockholmare" men det är DU som är en Uppsala-bo, och det är nog 537 gånger värre, och det utan ett "jävla" som förnamn, dessutom. Sätt dig.

Även Baland har påpekat om bristen på hetshumör. Relativt tragiskt, men på måndag är det hemmamatcher. Det borde vända då, annars kan man lika gärna lägga ner den här sidan.

500 spänn på att någon idiot blir tvungen att släpa mig längs hela Hammarbacken imorgon - det kommer jag tacka 90 minuters glidtacklande för.

One.

http://www.youtube.com/watch?v=Qg_HOFlfhK8


Tyngsta fucking skiten just nu.

BUN B - THAT'S GANGSTA (FEAT. SEAN KINGSTON)

i'm a full time hustler posted on the block
got to get it to how live and i'm never gonna stop.
now that's gangsta
now that's gangsta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback