It is what it is, del ll

Först och främst vill jag gratulera Tobbe Johansson - som under ett byte fick heta Manuel Walldén. Smickrande, hedrande eller jobbigt? Det låter jag vara osagt. För övrigt var det riktigt kul att se spaggen inne på planen.

Mycket tugg innan matchen. Sedan skötte xperten Kokocha resten med sitt glappande som gjorde mig något lack. Han verkar tro, tycka och tänka lite för mycket. Vad fan menar du med sportsmanship? Varken Helsingborg eller Jönköping har någon som helst rätt till att vara snea över resultatet. Kan man inte ta sig över strecket på egen kraft kan man sitta ner. Då får man väl helt enkelt skylla sig själv. Det är direkt svagt att tro annat, eller är det svagare att ens nämna motsatsen? Nej, ditt jävla snöre, nu är du verkligen ute och cyklar.

För övrigt var det Balrogs första seger över Caperio på 7 år - jag är inte imponerad.

Blev inte särskilt imponerad av Balrogs snorunge Mikael Karlsson för den delen heller. "Täbys backar är dåliga". Samma backar stoppade dig i en kvartsfinal för knappt ett år sedan, där du knappt fick en syl i vädret, sen kan du tugga om hur många poäng du gjorde hit och dit hur mycket du än önskar. Isåfall måste Täbys backar ha varit minst lika dåliga då. Vad säger det om dig och din kapacitet? Tomte, sätt dig.

Vi ska ändå inte lägga ner alltför stor energi på gamla tider. Om vi blickar mot nuet och framtiden, så kommer Rappel gå längre än Karlsson i ett slutspel, punkt.

Din främsta merit är att du har lyckats bli avstängd i 3 månader efter att ha deltagit i en lallarturnering. Återkom när du lyckas. Jobba bara.

Andra tankar om vår match igår;

*Allas vår John kom med något tungt budskap (enligt honom själv) som han tyckte att jag skulle ha med i bloggen efter matchen. Men eftersom det kom från John, så minns jag inte vad det var han babblade om.

*Misstänker att Coach var bakis igår, men det ville han inte erkänna själv. Han vräkte i sig frukosten 5 minuter innan samlingen - i V-tuna centrum. Alla andra verkade vara.. ja, inte bakis? Tror jag iallafall.

*Kom själv (med lite hjälp av Coach) framtill att jag slutade räkna mål och assist för sisådär 2-3 år sedan och har koncentrerat mig mer på plus/minus, där jag uppenbarligen styr och ställer. Kul att man gör någon nytta. Att man sedan har mer bollkontakt när man vinner boll än när man själv väljer att göra något kreativt med den visar kanske varför man har slutat räkna poäng.

*Smedgärdshallen måste vara Stockholms skönaste hall. Där kan vi iallafall vinna matcher.

Någon läsare kan ju styra upp jobb åt mig och se glad ut.

Dåså, one.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback