Ain't I, del ll

Jobba bara, hockey-VM kan tydligen vara bra underhållning trots allt. Tacka Douglas Murray för det.


Det hela började med att vår vän Douglas fick för sig att totalt köra över en ryss som trodde att han kunde valsa över gatan hursomhelst. Det visade sig att det inte var grön gubbe, och ryssen gick väl mer eller mindre av på mitten. Jag tror att han har jävligt ont i huvudet just nu.


Och sen blev det ett jävla liv. Såja gubbar. Dessvärre är det några färskingar som dömer, och svensken fick matchstraff. Löjligt. Matchstraff!? Du möter GRABBARNA, och du är INTE inne på ICA och handlar. Titta upp för i helvete så slipper du knapra 20 iprén-tabletter när du vaknar imorgon.


En tuggare med stort Caperiohjärta har signerat nytt kontrakt. Det gillar vi. Bra surr även i lagets gästbok. Att det sedan finns tomtar, som i vanliga fall sitter tysta hemma och kliar sig i arslet, har åsikter. Jo, det här är Täby, men utan den tillkomna Zunda-mentaliteten (sedan något år tillbaka) skulle kommunen fortsätta trampa vatten och leva på sin snorunge-attityd. Så är det, så sitt bara.


Som innebandybloggare fick jag avsluta med en andraplats i Sveriges viktigaste lista, vilket man får tacka ödmjukt för. Det är godkänt, kommer bli smått trist att följa den i framtiden utan mitt namn och en skön motivering.


Väldigt glad över att man fick vila under dagens B-lagsmatch. Motståndarna hade knappt bollen på vår planhalva och då är det inte överdrivet roligt att spela mittback. 5-0 var något i underkant. Men idag är det en ny match på Björkvallen och det ska krigas om 3 pinnar.


One.


 

and even though these niggas talk greasy 'bout me
ask these niggas how they 'gon eat without me
ask these niggas if they want stets involved
and even if they don't like me, they respect the god


JAY-Z - AIN'T I


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback