Låtsas som du vet

Såg mitt kära Barca stå för en riktig bragdinsats i el classico nyss. Fantastiskt, hann väl få "skjuta-mig-själv" tankar sisådär 23 gånger, men sedan rann det bara på och till slut tappade jag räkningen.

Plattan i brevlådan, ytterst sena mål av Deportivo och Lyon samtidigt som dagens kebabtallrik på Valentina styrde och ställde. Hade även Freiburg fått för sig att vinna så hade dagen varit perfekt.

Först i den 3:e tävlingsmatchen för säsongen lyckades FSK ta sin första vinst - under en B-lagsmatch, men de flesta A-lagsgrabbarna var med. Il capitano spelade stabilt matchen igenom och lyckades även med en dribblingstur från mittplan men skottet ville inte leta sig in. Sista halvtimmen flyttades man upp till innermittfältet för att styra upp lite bollvinnande och efter 90 minuter var man hyfsat mör i benen.

Har fått höra att jag skulle gå in i Vallentunas trupp (division 2) med min vilja, vinnarskalle och inställning. Men, sen tittar man själv på hur i helvete man behandlar en boll (eller försöker) och då är man inte mycket att hurra över. Men det räcker och blir över i division 7.

Dåså, smutsig intervju på gång. Tills dess, one.PARAGON - LÅTSAS SOM DU VET (MED. ADAM TENSTA)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback