Honey

Just nu, känns det som att man har kommit hem till ett inbrott. Man öppnar dörren, och ser att allting är borta. Alla mina saker är borta.

Men visst, det är bara att acceptera.

i'm in love with the light, so accept me for the bastard that i am, you still in love with me, right?

What more can i say

you allready know what i'm about, flying birds down south
moving wet off the step, purple rain in the drought
stuntin on hoes, brushing off my shirt
but ain't nothing on my clothes except my chain

Fortsätter på den inslagna vägen med låttitlar som rubrik, den här gången, som många andra gånger, en låt av Jay-Z. Enligt min planering skulle jag producera klart ett beat så fort jag kom hem från jobbet, men jag hamnade här istället. Men det är ju inte helt fel. Speciellt inte när man får komma in och se ännu fler hyllningskörer. Jag uppskattar att folk uppskattar det jag får ut. Framförallt ärligheten som jag levererar. Yes, Sverige känner mina rader. Tack, mvh Ehsan.

Någon som såg Ronaldinhos mål i lördags? Någon som sedan följde debatten via TV4, vad gäller om målet var snyggt eller inte? Eller inte!? Driver ni med er själva? Ni måste ha snortat bra mycket cola genom näsborrarna ifall ni förnekar det målet som ett av de mest fantastiska som har gjorts de senaste åren.

Jag har följt klackdebatten kring TV-matchen noggrant nu. Det sägs en del vettiga saker, en del mindre vettiga saker, och en hel del nonsens, pga att folk, allt som oftast, inte är tillräckligt begåvade för att förstå vad dom vill få fram. Säg mig, vad vill ni få ut? Det känns bra nu när jag själv har fått lite mer perspektiv över det hela. Några ungar betedde sig illa? Ungar/tonåringar, whatever, kommer alltid bete sig illa någonstans, överallt och varsomhelst. Isåfall är det väl snarare ett samhällsproblem när mamma inte har uppfostrat son bättre så att han inte ska rikta mittenfingret mot folk. Och ja, det är löjligt när små ungdomar skanderar "kom då", men om det här är första gången ni har upplevt det här, så är ni ruskigt blinda att det skrämmer mig. Men tydligen, så växte vi inte upp i samma gård.

Jag vill ge er en tankeställare. Blunda, och tänk igenom matchen. Ett, tänk tillbaka och se matchen som den matchen då några ungar skapade skön stämning för att sedan skämma ut sig, eller två, se bara matchen som den matchen då några ungar skämde ut sig och inget mer. Men tänk sedan ifall dessa ungdomar inte hade varit på matchen överhuvudtaget... precis, hur vill ni ha det? Såg ni bara alternativ 2, så är ni riktigt stela, gå på bio nästa gång. Slutsats: Klacken gjorde ett riktigt bra jobb.

Det är det här innebandyn behöver. Jag vet det, och ni vet det. Och då förstår ni att all publicitet är bra publicitet, inte tvärtom. Get it right.

i ain't never scared, i'm everywhere, and you ain't never there
why should i ever care? pound for pound i'm the best to ever come around here
excluding nobody, look what i embody
the soul of a hustler, i really ran the streets


Jag vill även passa på att tacka Lucas som redde ut begreppet "top boy" för mig.

Get my grown man on. Såg att min vän Manuel Walldén hade fått kritik i forumet. Själva kritiken var en sak, men signaturen "tisare" bakom störde jag mig på. Vet ni ens hur väl "Manne" talade om föreningen när han sedan kom tillbaka till Zunda? Visa tacksamhet. Och så här ska någon bete sig istället. Kritisera, varsågod, men gör det inte som en spelare eller ledare under namnet TIS.

Manne, med flera, bland annat Korken och Jonte, kom ner och spelade matcher med oss trots att hälften i laget störde sig på det. En del gick ut öppet med det här, men ändå var dom här grabbarna sugna och redo för spel med oss. Hur kul kan det vara att komma ner och spela någonstans, när man vet att det kanske finns några som inte ens vill se en där? Om det inte är styrka, så vet jag fan inte vad det är, för du måste ha nötter för att kunna ställa upp på sånt. Ha det i åtanke.

Om ni läste mitt senaste inlägg, så vet ni att slutet var gott. Nu har det varit en ny säsong, utan Korken och Jonte som representerade TIS större delen av säsongen. Tyvärr, så har ingen kunnat ersätta deras roller i år, och det är en av de stora anledningarna till att vi ligger där vi ligger. Förnekar man det så är man inte särskilt intelligent.

Fan, jag saknar Perka Jansson och Jacke Sund, var är ni gubbar?

i'm supposed to be number one on everybodys list
we'll see what happens when i no longer exist


Allure

"Den här snubben styr och ställer med sitt eget språk och skriver med en högst personlig touch. Hela tiden då jag läser den så hör jag brytandet på invandrarsvenska i min hjärna. Spana in denna blogg... Killen är asskön!"

Hörde lite surr om att en herre i Örnsköldsvik hade gett en broder positiv feedback vad gäller skrivandet, och det tackar jag så ödmjukt mycket för. Jag vet inte vad det är, men vad jag har märkt, så har de norra delarna av det här landet alltid visat mycket kärlek för en broder, och det är stort. One.

Slocknade framför TV:n, sov från 18 till 23, därför är jag hur pigg som helst nu, tragiskt nog. Hursomhelst, veckan har inte varit något vidare. Klev av måndagens träning pga "känningar" runt hjärtat, som jag fick efter söndagens match. Därför gick jag till Vallentunas "vårdcentral", klockan 9 var jag där, och när klockan hade slagit 11 var det min tur. "Läkaren" började lyssna med sin grej, och det kostade 140 svenska riksdaler. På köpet ingick ett EKG-test. Resultaten var okej, men efter det blev jag skickad till röntgenavdelningen i Täby. "Du kan ha ett hål i lungan". Jag åkte dit, röntgades, och åkte tillbaka. Tydligen, så var det inget fel på mig. Märkligt, för jag anser att det är något fel. Halv 3 var jag hemma igen, och då kan jag påpeka att det är ganska nära mellan Vallentuna centrum och Täbys vårdcentral. Tiden flög iväg och kalaset gick alltså på 240 svenska riksdaler. Vinstdrivande privatsjukhus hit och dit, riktiga moderatfasoner, och när jag ändå har hostat upp stålarna så borde något vara kompetent nog att hitta ett fel. Missade träningen senare på kvällen av den anledningen.

Förövrigt dök dessa problem upp för 3 år sedan, tror jag. Jag spelade en Hj18-match när jag var riktigt förkyld. Jag lyckades stå för 3 mål och en assist, och det blev 5-5, men jag var rätt så lat. Stod nog mest på rätt plats. Samma sak helgen efter det, 3 nya mål och en ny målpassning när det blev seger med 7-6. Efter det fick jag feber och problemet uppstod igen men det gick över, därför kollade jag aldrig upp det. Men minnet är bra, fortfarande.

Bro på söndag, jag får se matchen från läktaren. Jag är övertygad om att vi bryter den långa förlustsviten. På söndag kommer TIS plocka 3 pinnar.

Men på lördag kommer Storvreta på besök. Det blir en tuff match för Täby som slår underifrån. Det kan gå lite hursomhelst, tror ett av lagen vinner med uddamålet. Jag undrar om den där italienaren (som är en katastrofal poker- och fifa-06 spelare) är frisk efter skadan han drog på sig under torsdagens träning. Förresten, på tal om deras träning, Jimmy Heimer STYR och STÄLLER. Det är såna snubbar man vill ha på träningarna.

Reagerar en del på vissa saker som skrivs i Caperios gästbok. Efter varje match är det något nytt, någon har klågomål, någon är negativ, oavsett, över vad som helst. Säg mig, vilka är dessa idioter att ens yttra sig? Riktiga medgångare. Förra året visste dessa ointelligenta vrak inte ens vilka Råsunda var, men NU tror dom då att dom kan döma vad och hur. Sätt er, jobba bara.

Är det här vanligt i Täby? Samma sak var det när det diskuterades kring sammanslagningen. Det smutsades och det hetsades ordentligt. Läs det här; Visserligen skrev JAG en hel del NONSENS, men, jag skrev mitt namn EHSAN efter varje inlägg och visade hela jävla distriktet vem fan en broder var. Medan nästan samtliga som ställde in siktet mot mig hade signaturer som "bor i Täby" eller "en som vet" eller "framtiden" eller "jag är en tjack pundare". Snälla.

Hursomhelst, är det ett känt fenomen, och fenomenet kallas "bakom datorn". Det är skillnad på framför datorn och bakom datorn. Framför datorn sitter du när du trakasserar dina polare via MSN och spelar Max Payne, men bakom datorn sitter du när du saknar nötter och inte kan ange ditt riktiga namn i ett forum. Vem som helst kan leka Tony Montana bakom datorn, men i verkligheten, är dom snarare Carola. Skjut er själva.

Ni kan inte sänka mig. Det är som om 7:e eller 8:e reserven i ett NBA-lag (basket, ni vet?) skulle skrika "du är en uteliggare" till lagets stjärna som sätter upp 30, 40 eller 50 poäng på resultattavlan varje kväll i veckan. Ingen idé, helt enkelt.

http://www.youtube.com/watch?v=8pZNoJvbUs0

Ni ser en smilande Stefan, en vandrande Korken som smyger förbi, en sadistisk Lucas, en glädjedödande Anders, och ni hör.. alla.

Låt mig ta er tillbaka. Jag var tvungen, för det väcker minnen till liv varje gång jag ser klippen. Jag gav ett löfte, och stod vid mitt ord. När det såg som mörkast ut, lovade jag att jag skulle raka av allt ifall vi skulle klara av att gå upp till 3:an. Helt plötsligt vann vi 4 raka och tog oss till kvalspelet. Där fick jag sitta på bänken och göra det bästa av situationen de 3 första kvalmatcherna, innan jag fick chansen i den fjärde, sista och avgörande matchen. Jag fick äran att spela tillsammans med Jonte Bäckström och Joakim Tell i en lina, och dom gjorde det enormt enkelt för mig. Håll stickan längst backen bara. Helt plötsligt hade jag turen att få göra lagets 2 inledande mål, samt vara inne på planen när Jonte stänkte dit 3:an. 1:a April 2006 - det var stort. Inget skämt.

Förresten, när ni ser klippen, lägg märke till att jag säger "nej fan, allt ska av". Jo, men Ehsan, idiot, när dom redan har börjat med att transformera om dig till Arne Hegerfors, så har du ju inga andra valmöjligheter, eller hur? För övrigt såg jag ut som en mörkare version av Binge i en hel vecka och jag mådde otroligt dåligt. Inga damer kollade ens på en broder när han visade sin närvaro inne på klubben, men det var värt det. Tack så mycket, gubbar.

but the allure of the game, keeps calling your name
to all the lauras in the world, i feel your pain
to all the christies in every cities and tiffany lanes
we are all hustlers, in love with the same thing

Jay-Z - Allure (The Black Album, 2003)

Iceman

Tydligen så har vi 3 världsmästare i föreningen. Inte illa. Grattis! Alltså har TIS bidragit till något gott för mänskligheten, och det ska vi alla vara stolta över. Andra "organisationer" som har misslyckats med detta, är exempelvis personerna bakom trisslott-reklamen, Hassan's pizzeria, den iranska fotbollsklubben Pirouzi och den amerikanska regeringen.

"Jag kommer spela av dig nycklarna till cafeterian" - Stefan.

Yes, hetskriget har startat! Den 9:e December smäller det hemma hos "Jason" med lite poker. Caperio ställer upp med Manuel "Manne" Walldén, som enligt en del (mindre trovärdiga) källor är lagets starkaste kort på den fronten. Men "trollkarlen från Blåkulla" kan enbart delta ifall månadens socialbidrag har hunnit komma fram till det datumet.

Ge mig korten bara, så ska jag styra och ställa.

Tydligen blir det lite uppvärmning med bordshockey. Och vad jag har hört, så brukar det sjungas nationalsånger innan varje match? Det är kul att höra hur dessa gubbar fortfarande har kvar charmen, glädjen och känslan för den, och när jag hör sånt, så är jag inte längre lika rädd för att fylla 30.

För övrigt kräver jag att Stefan köper in 5 iranska hockeygubbar, så det blir lite mer verklighet i själva spelet. Det skulle kännas konstigt styra ett gäng svenskar, finnar eller ryssar. Och om jag är USA så kommer jag lägga mig oavsett motstånd.

Klockan är halv 7 på morgonen snart. Ska sticka iväg på en läkarundersökning runt 9. Framtills dess, tänker jag inte göra någonting. Möjligtvis fixa min lunch.

they know me 'round here, they call me iceman
i ain't your friend boy, i fuck your wife man
look at my left, now look at my right hand
everytime i move it looks like a strike of lightning

Min klocka går efter

Först och främst, vill jag tacka Uffe som hittade min bag. Han letade efter ett par shorts, och jag rekommenderade honom att kika i den där gröna lådan utanför CC där borttappade saker i anläggningen brukar hamna. Av en ren slump grävde han då fram en bag som såg bekant ut, nämligen den jag tappade bort samma dag som jag fick den. Men men, Jolly-bagen känns ändå ganska så bekväm, så jag lär nog fortsätta med den.

Jag håller med Binge. Behövs det någon på träningen som kan sprida lite kärlek, så är Ehsan the man.

Det var ganska lungt, så jag hann se stora delar av matchen mot Dalen. Hemmalaget verkade inte vara lika inspirerade som tidigare, vilket var lite tråkigt. Matchen avgjordes när domaren tog en löjlig utvisning på Rickie i mitten av tredje, hade den utvisningen uteblivit så hade grabbarna haft mer tid på sig i slutet, då det var riktigt nära. För övrigt var Sundboms tackling, som mer var en dykning bakifrån, härlig att se. Jag och Bäckström som satt på läktaren blev väldigt imponerade.

För övrigt ryktas det om att grabbarna styyyyr och ställer i Duvbo, 3 nya poäng, grattis!

På tal om Sundbom, så var det senaste blogginlägget klockrent. Har man en stor käft, så stöter man förr eller senare på någon som mer än gärna täpper till den, ordentligt. Varför grina efteråt och komma med "jag blev mordhotad"? Det är ett pris man får betala.

Det är såna personer folk i allmänhet tycker synd om, tyvärr. Såna som hänger på klubben, exempelvis. Som snackar, snackar och snackar. Sedan får dom en och annan käftsmäll, och efter det drar dom iväg och golar för vakten eller polisen med klassikern "jag gjorde ingenting". Och folk bevittnar bara käftsmällen, inte det som föregick innan. Var en man, ta konsekvenserna. Herregud, 29 barre, och kan inte ens stå upp rakt och ordentligt. Har man inga hjärnceller får man kompensera upp det med nötter, men dessvärre finns det lirare som saknar båda delarna.

På tal om "det är ett pris man får betala", så är det exakt det dessa ungar gör på mitt jobb. Nyligen var det en ung grabb som försökte övertala sin vän att inte handla hos oss, framför kassan. "Helvete, det är dyrt, gör det inte" och han var väldigt allvarlig. Som om hans vän skulle välja mellan att klippa av den röda eller blåa tråden till en tickande bomd, som man kan se i en del värdelösa Van Damme-filmer. Och vad förväntar han sig att en broder ska göra, för han vill ju att brodern ska höra hans klagomål. Ge bort saker gratis? Så länge jag inte gör en ny tatuering, den här gången med texten "välgörenhetsgala" på pannan, så tänker jag inte göra det.

Dagens match mot Bollstanäs var som alla andra matcher. Vi tar ledningen, men klappar ihop. Inför den sista perioden låg vi under med 3-2, och matchen slutade 11-4... katastrof. Och nej, det har inte mer orken att göra, det sitter i huvudet. Det sitter i huvudet att vi förr eller senare åker på en motgång under matchen, och efter det så rasar allt. Och där, måste alla spelare ta ett eget ansvar och tänka till, istället för att vi viker ner oss på samma sätt som vi gjort gång på gång under den här säsongen. En tränare/coach kan utveckla ditt spel, men inte utveckla det som sitter i ditt huvud. Värt att tänka på. För övrigt var Niklas Tollefors, Anders Fornander och Mikael Björn bäst i TIS för dagen.

har du tid nu? för min klocka går efter
ju mer du försöker, ju svårare får du att stoppa stressen
som solen har sin gång, går allting runt
som musiken i mitt huvud går om och om

Fattaru - Min klocka går efter

Kingdom come, del ll

when kingdom come, you ready?
when the king will come, i'm ready


När ska Caperio värva Ehsan? Den här brodern är hungrig, och redo.

SL är ett gäng skojare. Troligen Sveriges största hustlers. Tillsammans med svensk kassaservice. Även det en stor jävla skojarbransch. Men allt som rör pengar är i princip hustleri. Speciellt när ett gäng fåntrattar styr och ställer hit och dit.

Visste ni att Connexlirarna, som oftast patrullerar kring T-centralen, får biobiljetter för varje person dom plockar utan färdbevis/falska kort osv? En dag fick en grupp för sig att dela ut upptryckta busskort (falska, såklart) till dessa tunnelbanepoliser. Det måste ha blivit en dyr dag för SF, jag skulle också bli glad om jag fick se "Batman begins" gratis på det där viset. Jag personligen och en vän försökte göra likadant förut, och det funkade en hel sommar. Första exemplaret funkade inte, den blev lika stor som själva A4-pappret, men tänk vad kreativ man kan bli med en dator och en skrivare ibland. Förfalskning hit och dit, SL blir hustlade tillbaka, och ingen gråter. Varför gör man så ens? Enkelt, det är fört dyrt, jämfört med vad man får. Det handlar om idioter som kommer i tid lika ofta som en minute-man. Det räcker med att det är lite motvind som blir tågen försenade i 10 minuter.

Jag skulle lämna en ny radio hos mormor, så hon kan lyssna på sin iranska radiokanal. DJ:n (eller vad man nu än ska kalla honom) tyckte att det är först nu det kommer bli "spännande" med moderaternas styre. Om du får A-kassa, men inte söker jobb, ska du betala böter, för varje dag du inte söker jobb. Jo, men det löste ju problemet med arbetslösheten? Vrak.

Jag har märkt att jag har en del fördomar. Men, ALLA har fördomar mot någonting. Den som påstår att han/hon inte har några fördomar, lever i förnekelse. Punkt.

George W Bush bör ställas inför rätta för brott mot de mänskliga rättigheterna, massmord och lite till. Men vi som bor i världens finaste land, kan relatera till amerikanare på tok för mycket, "tack vare" alla TV-program, bland annat, för att alla ska kunna se samma sak.

Om 2 timmar är det träning. Hörs i veckan.

I gotta dust off the hammer, dance, you can't touch this

30 something

"Kingdom come" blir bättre och bättre för varje spelning. Det är som om självaste Jesus Kristus hoppade ur mina högtalare och bekräftade sin existens. För övrigt har jag märkt att jag inte skriver på en vecka, sedan skriver jag 2 nätter i rad. Sedan skriver jag inte på en vecka, och sedan kör jag 2 nätter i rad. Inget systematiskt, det blir bara så.

Precis som den senaste matchen, fick vi möta ett av topplagen. Nu stod serieledarna Sundbyberg på tur. Samma sak den här gången - vi tar en ledning, med 3-0 dessutom, samtliga mål gjorda av den mest dominanta spelaren i division 3, kapten Anders Fornander. Jag fick äran att vara inne på planen när han stänkte dit ett äkta hat-trick.

Sedan hände det som har hänt varje gång. Pga vissa små detaljer, klappar vi ihop, och motståndarna vinner. VAKNA! Annars kommer det fortsätta så här, ordentligt.

Jag gjorde några byten i första perioden och det kändes bra. Viljan och inställningen var där. I tredje fick jag också göra några byten, men då kände man sig riktigt kall efter att ha suttit frusen på bänken i andra. Benen och huvudet ville, men det var bara kallt. Då funkar inte klubban heller. Inte så mycket att göra åt nu.

Jag kom på en fjärde plats i omröstningen till spelarrådet. Smickrande. Kul att det finns ett förtroende för Ehsan.

Dave Chappelles parodi på "making the band" som går på MTV var klockrent. Hans imitation av P. Diddy var ännu mer klockrent. "It's bad boy baby, can't stop, won't stop".

Jag tänkte även passa på att behandla ännu ett seriöst ämne. Nu handlar det om ungdomar, eller snarare ansvarslösa ungdomar, och det drabbar även mig. Ungdomar grinar över jobb hit och dit. Ungdomar vill jobba men dom vill inte "jobba", förstår ni? Ungdomar tar inget ansvar. Kolla på Tibble till exempel. Alla de "rutinerade" arbetarna har blivit kickade, till förmån för ungdomar som "jobbar" för en mindre lön. Men ungdomarna där (med ytterst få undantag) jobbar inte. Vill stänga före stängningstid, får frågor från kunder men är inte förberedda på svaren, lallar och är slarviga, osv. Ni förtjänar ett antal käftsmällar för er inkompetens, och det går ut till alla er ungdomar som tror att saker och ting kommer gratis. Jag vet.

Det hänger ihop med att arbetsgivare sedan ser ner på dessa ungdomar, och sedan alla ungdomar. Tragiskt, men man kan förstå det.

Men visst, för vissa kommer det gratis. Har man kontakter, och kysser tillräckligt många rumpor, så kan man komma långt, utan att behöva kriga. Det vet ni. Sen finns det ju såklart äldre som inte heller sköter sig, men det kan man köpa. För en tid sedan stötte jag på en riktig vato loco-tomte som var busschaufför. Han försökte ta mitt och de övriga passagerarnas liv ett antal gånger från Tibble till Skarpäng. Men, jag överlevde, och jag sitter här nu.

i'm from the era where niggaz don't snitch
y'all from the era where snitching is the shit
i'm afraid of the future, why?
y'all respect the one who got shot, i respect the shooter

Jay-Z - 30 something

Oh my god

Tankade ner "kingdom come" idag, det kommande albumet från Jay-Z. Han är mer inne på klubbstuket nu bland fler spår än vanligt, och skivan är bra i helhet, men inte samma klass som hans senaste album "the black album". Sedan finns ju "reasonable doubt" och "the blueprint" också, men det är två klassiska album han aldrig kommer överträffa, av förklariga skäl. Gamla dagars magi. Men hans lyrik och rimstrukturen som han oftast lägger upp är fortfarande helt galna. Respekt till en broder som kom från gatan. KINGDOM COME!

Såg 50 Cent i tisdags, när han var på Hovet tillsammans med Tony Yayo och Olivia. Det var helt okej.

Fick fortsatt förtroende som kapten förra helgen - i U-laget alltså. Som junior, stod jag alltid för en hel del mål och poäng (även när det egentligen inte var jag som skulle göra dom) men nu håller det inte längre. Visar inget självförtroende framför kassen och då blir det inga mål. Väntar fortfarande på att det ska lossna. Förhoppningsvis slipper jag vänta tills jag fyller 22.

Men imorgon är det en ny match, serieledande Sundbyberg hemma i Tibble. Martin Vernmark gör comeback i TIS efter att ha pluggat i Linköping. Ett härligt nyförvärv som kommer bidra en hel del med sin inställning, rutin och snabbhet. Han kommer nog göra en del poäng.

Ungarna knackar inte dörr längre. Jag syftar på hela halloween-grejen. Jag trodde att dagen gick ut på att hedra dom som har gått bort, och inte för att tigga godis? Senast när ungarna knackade på stod jag och tuggade på en fet Marabou när jag öppnade dörren. "Jag har inget, hejdå hejdå" - jag ogillar barn. Ordentligt. Samma sak gäller Jehovas. Idioterna knackar gång på gång och vill få mig att tro att jag kan gå på vatten och bajsa kristallflaskor om jag är nere med herr Hova. Men jag vill inte vara otrevlig, men det borde jag vara. Man lever ju bara en gång.

Den enda "Hova" jag erkänner, är just Jay-Z. Hova är ett av hans många alias.

Grattis till Manne, som gjorde mål direkt i sin första match borta mot Älvstranden. Grattis broder, det kommer bli många fler. Däremot är han fortfarande rädd för att möta mig på poker. Det snackades om en turnering i helgen, men det blev inte så, minns inte bortförklaringen heller. Manne, kom igen, bättre kan du. Jag ser framemot att ta alla deras pengar. Hoppas att han och hans sällskap har med sig varsinn kamera, så dom kan filma och studera mitt högklassiga spel.

Har kollat på en hel del Dave Chappelle klipp under kvällen. Han är hysteriskt rolig. Även det här klippet var roligt, det är Fille från gruppen Ison & Fille som är "Al-Fadji".

http://www.youtube.com/watch?v=kqnq8zYnuho&mode=related&search

Väl mött i Tibblehallen.

they're comin' for me, would see me fall
they know my story, i've been through it all
nights i felt like dying, but i ain't crying
what didn't kill me, made me strong as iron


Jay-Z - Oh my god. Skön banger producerad av Just Blaze.


Sunshine

had a feeling it would be a day like this
the orchestra in my mind don't play like this
but i'm prepared for it, got a little rare for it
brushed of my airs, even cut my hair for it

Klockan är snart 2. Jobbade lite under dagen, kom hem, och åkte sedan tillbaka till jobbet eftersom jag anade att det skulle dyka upp en hel del folk till damlagets match. Och jag hade rätt. Bland annat träffade jag på Manne som gick förbi, och enligt honom kommer min kaxiga attityd leda till att jag kommer hem utan pengar i fickan om jag går emot honom vid pokerbordet, men men, den som lever får se.

Mitt i allt, mot slutet, innan jag ska stänga, stöter jag på den där respektlösa vi-är-bortskämda-flickor-som-är-uppväxta-i-fina-täby-våra-föräldrar-pröjsar-allt attityden. Som ni säkert vet, kostar en burk läsk 12 kronor hos oss. Detta var tydligen helt oacceptabelt. "Liksom varför kan den liksom inte kosta 10 liksom"!? blabla. Jag skrattade och svarade "ni har råd, ni betalar". Fnittrandet kom igång, och det surrades mellan varandra, "de 2 kronorna behåller han säkert för sig själv liksom för han får säkert sån dålig lön hihi". Men men. Må hända att det var med "glimten i ögat". Har man råd, så köper man, har man inte råd, kan man tagga till Tuna Livs och tjacka slovakisk cola för 5 kronor/burken. Det smakar ungefär likadant.

Snälla. Ta bara en titt på min kedja, och bli bländad. Jag skiner galet. När bortskämda småflickor har råd att köpa såna utan föräldrarnas hjälp så är jag den förste som gratulerar. Jag lovar.

Så bara för att jag är en ung broder som tar dag för dag i en kiosk/cafeteria/grill, whatever, så har jag svårt att överleva? Min farsa försörjer mig inte, och jag klarar mig bra, men tack för omtanken. För övrigt bajsar jag pengar när jag jobbar. Ni kan hitta en bild på mig som "veckans anställd" eller "veckans arbetare" eller "veckans grovjobbare" på vilken facktidning i landet som helst.

För övrigt vann damlaget sin femte raka seriematch och vägen mot elitserien ser vidöppen ut just nu. Grattis till damlaget och lycka till i fortsättningen!

Annars händer det inte så mycket, producerar lite låtar då och då. Jobbar förtillfället med en ny remix av "Jay-Z - The Black Album" nu när jag har utvecklats en hel del. Har även en vän som är ganska duktig inom sin gren som förhoppningsvis använder fler av mina beats snart.

För övrigt bör Sundbom blogga oftare. Han skriver sköna grejor och är bra på att uttrycka sig.

Vill även avsluta med att monarki är lika med hyckleri. Många säger att kungen är en "skön snubbe", men jag vill säga att han är en stor socialbidragstagare. Och det trackas på oss stackars svartskallar? Jobbigt. Må hända att kungen (eller "Kungen" som han även kallas för, med ett stort K) är en skön snubbe också, så skulle hans medarbetare bjuda över mig på middag skulle jag inte tacka nej. Jag skulle gärna vilja diskutera musik, fotboll, gyttjebrottning och USA:s utrikespolitik med honom över några öl och en påse chips.

Tack för gratulationerna. Visserligen är det inte så värst underhållande att fylla 21, men det funkar. Det är en del av livet.

you're my sunshine
you're my moonlight
you're the starry skies above me, won't you please come down and hug me?
i think i found love in this club, tonight