King back

and the prophecy read that
one day, like the pheonix rose from the ashes
that a boy will be born unto a family in the slums
this boy will go on and use the knowledge that he gains
while fighting for survival in the streets
to become a great leader
and in time, that boy will grow, to become.. KING!


Idag är inte vilken dag som helst, för idag fyller Ehsan år! 21 bast idag, det känns inte särskilt bra, men det funkar. Tack för alla gratulationer, bortsett från Manne Walldén som passade på att håna mig. "När jag var i din ålder spelade jag i Elitserien". Men Manne är en broder, så det var med glimten i ögat.

Nu har vi hetsat varandra fram och tillbaka, både vad gäller poker och FIFA'07. Jag vill att Manne styr och ställer så det blir poker hos honom i helgen, och ALLA är välkomna. Ju fler desto bättre, för när pengar talar, så talar jag tillbaka. Men det känns som att det är dålig stil av mig. Manne är en väldigt gästvänlig person, han har bland annat bjudit mig på mat, så det känns fult att bara komma dit och ta alla hans pengar.

Förra veckan började dåligt. På måndagsträningen kastade jag min klubba och var väldigt grinig. Det var fel och det var mer fel att det var från min sida. Förra säsongen var det trots allt 70 procent av laget som röstade fram mig till "årets TIS broder", så visst, jag har ett rykte ett leva upp till, och då kan sånt beteende inte accepteras.

Jag har gjort några idiotiska saker, ändå. Förra säsongen hetsade jag en hel del angående sammanslagningen. Jag slängde ur mig en hel del nonsens, och även det kan jag be om ursäkt för. Men det slog mig nu, inget jag tänker på annars. Det är inte direkt något man ska fokusera på mitt under en säsong.

Saker och ting förändras. Folk förändras. Även om min klick från barndomsben är densamma. Det är oftast dessa personer man kan förlita sig på, för i slutändan, oavsett vad, tänker folk oftast bara på sitt egna i första hand. Men som jag skrev tidigare, idioti är en mänsklig rättighet. Även idag stöter jag på folk som fortfarande tror att vi är "polare" eller "bundisar". Folk håller händerna utsträckta som om jag ska ge dom något och att jag har det som en skyldighet. Folk verkar tro att jag är Röda Korset, frälsningsarmén eller någon form av välgörenhetsgala ibland, men Ehsan aka Mr. 18 Karat aka Pavel Patera visar ingen kärlek för dom som inte visar kärlek för Ehsan.

Gårdagens match borta mot Bele slutade med förlust, 9-5 till Bele. Hemmalaget visade upp ett passningsspel som något mer utvecklat än det vi har visat upp den här säsongen. Men visst, vi har perioder då vi går in och visar intensioner, men man vinner inga matcher på att bara spela bra under vissa perioder. Niklas Tollefors var förövrigt bäst på banan igår och visade upp ett starkt och stabilt spel. Förövrigt spelade Pär Nätterlund i motståndarlaget, och han visade upp en fin innebandy. Förhoppningvis är den här trevliga snubben en man för Caperio i framtiden.

Även Stefan var där! Det är alltid trevligt, hade inte sett eller hört någonting från honom på ett tag.

Jon Bäckström har nu blivit utlånad till Duvbo, för att få mer speltid. Jag hoppas att det här utvecklar "Lavve", som redan är en riktigt stor talang, och att han kommer tillbaka till Caperio som en bättre innebandyspelare. Och när han väl kommer tillbaka till Tibblehallen, så förväntar jag mig att han STYR och STÄLLER. Men jag önskar det bästa, lycka till Jonte!

Caperio Täby tog sin tredje raka seger igår, härligt gubbar. Rickie "Totti" Hyvärinen förolämpade hela Helsingborg ganska så grovt när han stänkte upp ett hårt dragskott i krysset direkt i inledningen. Målvakten hann inte ens röra sig. Förnedring. Heeejdå hejdå. Däremot har han en ny frisyr som går att diskuteras. Dessutom var det riktigt skönt att se Rappel trycka till den där jäveln Nede. Hade han tagit deras tränare samtidigt, när han ändå var igång, så hade jag applåderat ännu mer.

Budskapet till Vidar Jonsson: Sätt dig.

Moderaterna har tagit över. Ta från de fattiga - ge till de rika. Robin Hood lär nog vända och vrida i sin grav.

Vill även passa på att tacka den som hade kommenterat min blogg i Caperios gästbok och hyllat den.

You say you want to release and go to war with the finest
Need you be reminded, want it with Your Highness?

Real

Idag är det måndag. En tung måndag. Och nästa måndag fyller Glenn Hysen 47 år, Diego Maradona fyller 46, Coach Peter Winehag fyller 41, och jag, fyller 21. Undrar om den måndagen blir lika tung.

Tungt är det förstås, igår blev det en ny förlust mot Jakobsberg med uddamålet, 3-4. Efter en ledning med 2-0 kom maskineriet Jakan igång och gjorde 4 mål i streck innan vi kunde reducera och skapa lite nerv i slutet, vi hade en träff i stolpen, men annars var det inte så mycket att säga om, bortalaget vann rättvist. Jakobsberg hade en helt annan kyla i spelet och ett försvarsspel som var klasser bättre än vårt anfallsspel. Jag fick en hel del speltid i den sista perioden, och kändes bra, men jag borde ha gjort ett mål, och vi förlorade, så det känns ganska så meningslöst.

Reservlagsmatchen mot ett klart sämre Rosersberg slutade med en vinst, 4-2. Här lyckades lagkaptenen, dvs jag, bjuda på 2 tekniska nummer i sista perioden som skulle göra Manne Walldén stolt, men även här höll min måltorka i sig. Frustrerande, men en vinst var väldigt viktig för självförtroendet.

Måndagen känns också tung på sitt sätt när man kvällen innan fick se sitt kära Barcelona få pisk av Real Smuts i el classico. Patetiskt. Jag kan inte räkna upp en enda Real-spelare som jag gillar eller ens har respekt för. Möjligtvis Robinho och Roberto Carlos, isåfall, men annars kan alla andra dra åt helvete. Ruud van Nistelrooy är en värdelös skådespelare och jag hoppas att han blir duktigt nedsparkad inom en snar framtid så det gör riktigt ont. Förövrigt är världens bäste, Ronaldinho, väldigt blek förtillfället, och Eto'o saknas enormt. Deco är en gnällig liten skit men Messi imponerar. Silvinho gör däremot raka motsatsen. Även Thuram har sett sitt bästföre datum.

Såg även matchen mellan IFK (FC) Täby och Duvbo. Jim "Korken" Holmlund styrde och ställde, och det var härligt att se hans skicklighet igen. Synd att han inte hängde en kasse bara. Täby rullade på bra och fick välförtjänt utdelning i andra perioden, och laget borde naturligtvis ha vunnit, men visade ingen kyla i slutet av matchen och drog på sig ett antal utvisningar, och det straffade sig. Bortalaget, anförda av Korken och någon iranier vars namn jag inte kan, reducerade 2 gånger om och kvitterade sedan med 6 sekunder kvar. Tråkigt för Täby-laget som hade matchen i sina händer.

Caperio slog Balrog med 5-4! Härligt gubbar, grattis. Ses i Tibblehallen på söndag, om jag slipper jobbet.

På tal om jobbet. Jag styr och ställer varje morgon, det kommer alltid gnälliga barn som klagar över priserna. Men det är lungt, för när jag har makten där i framtiden.. kommer jag höja skiten ännu mer! Det är trots allt blåa Täby, ni har råd, och era föräldrar betalar, så gråt inte. Era moderater kommer trots allt ge er en 1000-lapp extra i fickan, och en liten del av den lappen får mer än gärna gå till en ung broder som försöker få ihop levebrödet.

Snart lanseras den nya hamburgaren "Ehsan Special". Ni bör salutera namnet, håll ögonen öppna.

Lucas Palm har slagit upp sin gamla skada, och det är ett oerhört tungt avbräck för TIS. Lucas ger alltid mer än 100 procent på matcherna och är en typisk målskytt. Med andra ord gör han mål som vi andra i laget saknar förmågan till. I värsta fall missar Frälsaren resten av säsongen. Jag och alla andra hoppas att Lucas kommer tillbaka så fort som möjligt.

Wåhlis går från klarhet till klarhet och blir bara bättre och bättre. Han styr och ställer. Fortsätt så.

Jag vill avsluta dagens blogg med att jag ogillar snorungar, som trots allt är 18 till 19 år gamla, men som har lyckats med bedriften att ännu inte ha växt upp. Grattis.

Ge mig bollen bara. Jobba bara. Heeejdå hejdå.

my man said he wanted something real, real, real, real, real
something he could recognize, something he could feel, feel, feel, feel, feel
baby girl said she was in the mood for something real, real, real, real, real
something that could make her move, something she could feel, feel, feel, feel, feel

life, ain't ment to come around twice
that's why i gotta get it right
they said i got it honest, now i gotta get it life
sleep on it, that's why god gave you night

i meen i had a dream that god gave me flight
too fly for my own good so god gave me plight
if i wake up in the morning, now i gotta give them sight
make them see, break them free, ain't a G, sho' you right

Lupe Fiasco - Real


Kingdom come

Ge mig bollen bara, så ska jag styra och ställa.

I'm taking off the blazers, loosin' up the tie, step inside the booth, superman is alive!
Jay-Z - Kingdom come song

Jag ser minst sagt framemot albumet "Kingdom come" som släpps i December!

Matchen senast mot KTH i söndags var ju ingen höjdare. Första perioden var vi bra, spelade stabilt och det kändes lungt. Sedan tappar vi fokus i andra, slår dåliga passningar, tappar flytet och det går lite fram och tillbaka. I tredje kvitterar dom sedan till 2-2 då deras spelare lyckades med ett riktigt konstmål som han dock aldrig mer kommer upprepa. Att man sedan lyckas dra på sig en 5-minutare efter slutsignalen är nog en bedrift i sig, och att ens dra på sig en utvisning är inte särskilt likt mig.

För första gången den här säsongen fick jag starta på bänken. Det är klart att det aldrig är kul, men det är bara att bita ihop och köra vidare på nästa träning. Ny match imorgon mot Jakobsberg som åkte ur 2:an förra säsongen, det kommer bli tufft. Får se om man får spela då. Signaturen "fansen" gjorde ett fint inhopp i vår gästbok, och det tackar vi för. Tackar även Binge som uppskattade min blogg, sånt är alltid trevligt.

Jag såg Caperio plocka sin första vinst i söndags, och det kommer många fler i Tibblehallen. Missade däremot en större del av den andra perioden. Jönköping imponerade inte och avväpnades av Caperios effektiva försvarsspel. Synd att "Bolanche" med en säsong i TIS (faktiskt) inte fick mer speltid i Jönköping, istället satsade JIK på någon med en otroligt ful frisyr (vars namn jag inte kan) som skulle få hockeylegenden Pavel Patera att skämmas och den där Calebsson. Inte heller han var något att hänga i julgranen. Hursomhelst, grattis till Caperio, fortsätt så här!

I veckan lyckades jag ha ihjäl en av mina playstationkontroller efter en svidande förlust på FIFA World Cup '06mot en vän. Inte ens efter 2 returmatcher lyckades jag vinna, Chile slog Iran 3 matcher i rad. Detta mycket tack vare Ali Daeis bristande förmåga framför mål, men det är inte så konstigt när man är 67 år gammal. Hursomhelst så flög kontrollen in i väggen ett par gånger innan den kastades ut genom fönstret. Jag tror inte att den är användbar längre.

Gå upp morgonen, jobba, komma hem, dra till träningen, komma hem, äta och sova nästan direkt, och samma sak dagen efter. Det är inte särskilt utvecklande, men men, just to get by. På morgonen är det jag som styr och ställer. Steka burgare, packa upp varor och ge order. Det är ett tråkigt jobb, men ett jobb som måste göras.

Dexter Blackstock - ung engelsman i Queens Park Rangers. Galet coolt fotbollsnamn.

i'm the Bruce Wayne of the game, have no fear
when you need me, just throw your ROC-sign in the air

I'm all iced up

En lista över nya skivor som snurrar i mina högtalare just nu(artist - skivtitel):

Justin Timberlake - FutureSex/LoveSounds
Lupe Fiasco - Food & Liqour
Lloyd Banks - Rotten Apple
Rhymefest - Blue Collar
Pharrell - In My Mind
Obie Trice - Second Round's On Me
Ne-Yo - In My Own Words
Ison & Fille - Stolthet

Vem mer i laget förutom jag lyssnar? Räck upp handen isåfall. Aha, oj, dum fråga.

Jag är riktigt snurrig. Tidigare var jag så virrig att jag råkade skriva att Pixbo var regerande mästare, och sedan gjorde jag (tydligen) en miss på en mening i Täby FC:s hemsida. Kommentaren i sig vad gäller sammanslagningen var märklig, och det var det jag hakade upp mig på, men det var inget personligt, som ni säkert förstod. För mig är Mikael Gavatin en av de trevligaste personerna jag har stött på och det är alltid kul att snacka med han i Tibble.


Jag är inte heller någon "ivrig motståndare", det kan jag göra klart för er redan här och nu. Just nu, skiter jag fullständigt i vad, när och hur ett sådant övermäktigt I-landsproblem blir av. Jag är "neutral". Och naturligtvis ska alla ha rätt till sina egna åsikter, det vore ju helt åt helvete annars.
Vad skulle jag säga om någon kommenterade allt jag tyckte, liksom...


Hörde något om att politikerna i Stockholm vill att klubbarna inom fotbollen ska ta ett större ansvar och betala mer för att få stopp på huliganer. Jo, men då bör politiker som tjänar mer än 40 000 i månaden (men som inte ens klarar av att betala en TV-licens) själva kunna betala för beskydd osv. Sedan kan man ju ta för givet att bankerna runt om i landet själva ska betala en avgift till polisen för att få stopp på bankrånare. Moderater...


Jag och Marre började surra igenom lite gammalt, och vi kom in på en rolig historia. Jag tror jag var 18 och kapten för hj18-laget när en liten (ja, väldigt liten) grupp människor inom laget ville "störta" mig och få en ny kapten. "Revoltledaren", som jag har valt att kalla för "herr X" var missnöjd och ansåg att jag pratade för lite med domaren. Detta ledde till en riktig drama som skulle få många Hollywoodregissörer att lyfta på ögonbrynen. Det är ju ett demokratiskt land vi lever i, så alla fick rösta på vem de ville, det var alltså inga "kandidater", alla kunde röstas fram. Jag tror att det hela slutade med att jag fick 16 röster (om jag inte minns helt fel) och herr X, som kom på andra plats i omröstningen, lyckades skrapa ihop mäktiga 3 röster. Imponerande!


Stort tack till Marre som påminde mig om detta, det var väldigt kul. Vi kom även framtill att man bör undersöka om man har ett visst stöd innan man gör ett uppror. Om man skulle göra det här i "fel" land och kultur, skulle man bli hängd, och det är kanske inte så upphetsande.


Om 8 timmar (ungefär) är det match. Hoppas att gubbarna är taggade. Dags att plocka 3 välbehövliga poäng. Hoppas att foten inte stör mig alltför mycket, men det är bara att bita ihop. Ska gå ut och springa en liten runda nu när man ändå är uppe så tidigt, med mp3-spelaren på. Sedan skulle en tur i badkaret vara bra. Ge mig bollen bara så ska jag styra och ställa.


Det finns folk som inte vill att Ehsan ska lyckas med någonting - men att vara en idiot är en mänsklig rättighet, och jag kan inte och tänker inte ta den här rätten ifrån folk.


Och till sist: Det är läskigt hur ungdomar ska dö i mopedolyckor här i närheten. Senaste gången innan det var för 3 år sedan. Jag minns hur min kompis Stefan togs då, och nu spelas det upp igen. Tycker synd om familjerna. Väldigt obehagligt.

if you come from the bottom put your hands up
the hood fucked up and rotten put your hands up
you and your click get it poppin put your hands up
and if a bitch starts frontin' then i'll hand handcuffs


Pressure

"Skjut dig själv!"

Så sa en vän när jag sa "jag ska jobba imorgon". För övrigt jobbade jag i cafeterian när den första elitseriematchen i Täby spelades, men jag kunde smyga ut ibland och kolla lite. Trist att det blev förlust, men jag oroar mig inte. Jag tror att det blir en 6:e eller 7:e plats i tabellen när serien är slut, inte lägre än så iallafall. Får dom igång flytet och självförtroendet från slutet av förra säsongen så kommer dom borra en hel del lag.

Det har gått en vecka nu och på söndag är det dags igen för en ny hemmamatch, och förhoppningsvis hinner jag se mer den här gången, och 3 pinnar skulle vara fint. Min vän Jonte Bäckström kommer gå in och styra och ställa (hoppas jag). Totte Rappel spelar starkt, det är kul att se honom, grym inställning.

Samma dag möter vi KTH. Samma lag som vi mötte i kvalet till 3:an. Jag har fina minnen från dom matcherna. Den första matchen, bänkad hela, och mindre glad. Andra matchen, avancemang till 3:an och 2 mål, galet lycklig. Men det är bara att tacka för smörpassningarna från Bäckström och Stefan som gav mig chansen. Det var enkelt att spela den dagen.

Hursomhelst hoppas jag att vi upprepar bedriften och vinner och att jag spelar bra. Jag vet att vi kommer göra det.

Tydligen missade jag att en spelare blev utvisad när han skulle slå en straff i helgen.. hur i helvete är det möjligt? Heeejdå hejdå, jobba bara.

Sverige spöade Spanien, dessutom. Skönt! Efter den kvällen är Marcus Allbäck min absoluta favorit. Hela den kvällen skanderade jag "Allbäck är världens mest dominante spelare" eller "salutera Marcus Allbäcks namn". Seriöst, han förtjänar din respekt. Han är lojal, går in och jobbar, medan Zlatan bangar. Får du chansen att dra på dig en landslagströja, och är dum nog att tacka nej, så hejdå, skjut dig själv.

Samtidigt känns det väldigt svenskt. Eller så är journalisterna likadana överallt. Går det dåligt, så gillar ingen dig, men går det bra, skulle dom städa ditt hus gratis. Sedan hoppar dom mellan sidorna dag efter dag. Ingen lojalitet, bara hyckleri.

England fick bara 0-0 mot Makedonien. Ja, jag har sagt det hela tiden. Svennis var aldrig problemet, hela England var och är problemet självt. England är sämst och kommer aldrig någonsin vinna något, inse det.

Den störste genom alla tider släpper en ny skiva snart - "Kingdom come" är titeln på Jay-Z's kommande platta.


so the pen is mightier than the sword my lord
my first picture was a line-up, now I'm on the forbes
and I still remain the artiste through thees all
if you force my hand i'll be forced to 'draw'
if the war calls for war halls
hope you got enough space on your hall's walls

One night stand

Match på lördag, det ska bli spännande med en ny position. Det funkade bra på träningen igår. Jag lyckades åtminstone rubba på Lucas, men han svarade med att "släppa sig" tills det började svida i ögonen, och det var inte särskilt charmigt, om man säger så.

Det känns bra. Tror förövrigt att alla ser framemot matchen hemma mot KTH nästa helg med tanke på den senaste förlusten mot Sollentuna. Förhoppningsvis med Jimmy Weman och Andreas Nordgren på planen? Det är två spelare med inställning som vågar ta för mig, och som framförallt använder kroppen.

Imorgon är det elitseriepremiär i Täby. Caperio tar emot svenska mästarna Pixbo. Jag missar matchen, jag ska jobba 10 meter från entrén. Men eftersom det ändå kostar 80 svenska riksdaler, så hade det nog ändå inte varit något för mig. Men jag tror att det blir oavgjort. 5-5. Men jag lär nog ha fel...

Var är Manne? Har inte hört något från honom på ett tag. Jag är glad över att jag lärde känna honom. Han påminner en hel del om grabbarna i kvarteret som man växte upp med, men som man gled ifrån pga förklariga skäl. Hursomhelst, en riktigt skön snubbe med karaktär, och inte alls samma typ som en del smutsiga idioter beskrev honom som.

Fyller 21 snart. Känns lite märkligt, men den dagen måste väl komma också.

Vill även passa på att tacka Kjell-Åke (igen) för allt arbete och all tid han la ner på oss. Det hade aldrig gått vägen utan Kjell-Åke, och jag hoppas att han trivs i sin nya omgivning. Och så ska vi välkomna vår nye lagledare Sven Sjöström. Grabbarna är tacksamma. Tack för att ni ställer upp!

the scars are a part of my story, i can't take it back
maybe that's why i look at shit like that


Smack that

Trött. Mitt Barcelona vann igår med 3-1 borta mot Bilbao. Skönt, men världens bäste anfallare saknas. Samuel Eto'o blev skadad nyligen och blir borta i 5-6 månader, och det är oroar mig en aning, även om jag tror att islänningen Gudjohnssen funkar bra under den tiden. Carles Puyol kvitterade till 1-1. Det var inget jag hade satsat pengarna på direkt, hur ofta brukar han göra mål, liksom? Men här har ni världens bäste mittback. Bra med huvudet, stort spelsinne, snabb, beslutsam, härlig teknik (för en mittback) och framförallt - ett jävla stort hjärta för klubben. Har svårt att tro att han spelar för någon annan klubb under den resterande delen av hans karriär.

Vi spelade vår tredje seriematch igår. Vi hade startat med 7-2 (förlust) mot Elfa och 3-2 (vinst) mot Westermalm. Sollentuna stod på tur på bortaplan, och med tanke på att vi möttes i 4:an förra säsongen så kände man igen deras spel väl. Det såg länge bra ut, rent inställningsmässigt osv, och vi hade 2-1 ledning med 5 minuter kvar. Men, alla historier är inte roliga, och där det finns en vinnare så finns det även en förlorare, matchen slutade 3-2 till Sollentuna efter ett avgörande på straff när exakt 2 minuter återstod av matchen.

Jag är besviken på mig själv. I första perioden gjorde jag mitt jobb och jag gjorde det bra. Jag pressade bra på deras backar och spelet runt sargerna kändes helt okej. Resten av matchen sjönk jag däremot. Sprang inte på samma sätt, och jag får delvis ta på mig deras kvitteringsmål till 1-1 när jag inte använder skallen.

Det var inte kul att förlora på det viset. Fan heller.

Och dagens U-lagsmatch mot Kungsängen var ingen höjdare heller. Jag med flera saknade hungern, och vi spelade inte bra. Skönt med träning imorgon, så man kan spela av sig igen. Plus till Victor Bildsten som var riktigt bra i dagens match och Niklas Tollefors som var riktigt bra igår.

Bra av ledarna/tränarna att ta tag i det när vi som spelare inte tar vårt ansvar, och då syftar jag på mötet i måndags. Skärpning nu, grabbar. Vi kommer få resultaten med oss, vänta bara.

Visserligen har vi tappat en del spelare, tänkte nämna 4 av dom.
Det märks att Jacke Sund saknas på träningarna. Han gav alltid 100 procent och var alltid positiv. Alltid lugn och aldrig gnällig, han spelade ett enkelt spel och hans inställning smittade av sig.
Samma sak gäller Perka Jansson. Han sa inte mycket, men var skön ändå. Hörde aldrig något negativt från honom, hans rutin och karaktär betydde en hel del.
Jeppe Armstrand skolades om till back (riktigt bra drag av Tobbe). En irrationell och respektlös spelare med ett riktigt tungt skott, och när han är på topp så är han fruktansvärt bra. Det ska bli kul att se när han kommer hem från lumpen och kan kriga om A-lagsplats.
Dessutom hade vi ju Jonte Bäckström halva säsongen. För min egen del så är det bara att tacka för senast, i den sista kvalmatchen. Jonte har ett enormt spelsinne och slår magiska passningar till och från. Jag önskar "Lavve" lycka till i fortsättningen, hoppas att han kan tuffa till sig lite mer och jag hoppas att han kan ta en fast plats i Caperio.

Men vi har ändå fått in två riktigt bra spelare i Georgios Karpathakis och Johan Wåhlmark. Den förstnämnde var en av IFK:s bäste (om inte DEN bäste) och det var minst sagt jävligt dumt från IFK:s sida att inte se hans fulla potential. "Jojje" krigar och ger allt i 60 minuter, har en skön personlighet, bra teknik och en tung bössa. Så, vi gråter inte direkt över att han bär TIS-emblemet på bröstet. Tack.
"Wåhlis" har ingen direkt svaghet och ger backspelet en ny dimension. Stort plus för att han vågar lyssna på djungelpop (tillskillnad från 99 procent av resten av laget).


Andreas Sjöström i målet är väldigt intressant. Bara 16 år, och han kommer utvecklas ännu mer. När han dessutom får igång surret och börjar snacka lika mycket skit som Anders Fornander så har han kommit upp ytterligare en nivå. På tal om Anders, så är det den bäste innebandyspelaren jag har fått spela med. Hade han varit lika snabb som jag, så hade han spelat i elitserien. Eller hur?

Jag och alkohol går inte ihop. Det krävs väldigt lite för att jag ska bli pekka full. Och klockan 5 på morgonen stoppas man av polisen för att pyromaner härjar runt i Vallentuna. Och klockan 5 på morgonen (när man är "pekka full") är man väldigt trevlig mot polismän. Bra jobbet, Pavel!

Jag stör mig på folk som stavar fel vid upprepade tillfällen. Och det jag stör mig på (framförallt) är folk som skriver "ända" istället för "enda". Till exempel: "Det ända jag önskar mig är en ny bil". Vad fan är det för fel på folk? Våldta inte det svenska språket.

Jag kommer inte raka mig förrän jag fyller 21, dvs den 30:e oktober. Jimmy har inspirerat mig en hel del.

Så, tack för mig, mitt första inlägg. Hörs snart igen.

i feel you creepin', i can see you from my shadow
wanna jump up in my lamborghini gallardo
maybe go to my place and just kick it, like taebo
and possibly bend you over
look back and watch me
smack that, all on the floor
smack that, give me some more
smack that, 'til you get sore
smack that, oooh
smack that, all on the floor
smack that, give me some more
smack that, 'til you get sore
smack that, oooh

Akon - Smack that (feat. Eminem)