24s

Jävlar, här uppdateras det nästan varje dag.

Jag reagerade på något jag läste på text-TV igårnatt. Tydligen så ställdes ett flyg från Arlanda till Turkiet in igår efter ett "anonymt bombhot". Anonymt? Det var väl själva fan, det är väl inte direkt som så att någon ringer och säger: "Hej, det här är Hasse, jag kommer spränga skiten i småbitar" för att sedan lämna ut sin adress och telefonnummer.

För sisådär 2-3 veckor fick jag frågan "har du nångång ångrat något du har bloggat om" och jag svarade såklart nej med huvudet före. Men när jag kommer till insikt skrev jag några rader någon vecka innan som jag ser snett på nu. Det lät inte snyggt och jag uttryckte mig på ett klumpigt sätt. Mina avsikter var goda men gick ut över fel saker.

Skönt att man kan vara självkritisk ibland.

Allt annat hets har annars varit hyfsat underhållande. Här backar vi inte. T.ex så hörde jag idag att det faktiskt finns en del tomtar från Pixbo som gillar att smygläsa här. Helvete vad roligt det måste ha varit under SM-slutspelet då? Först, bli förnedrat av Caperio på planen, för att sedan på fritiden gå in på
www.tisnr11.blogg.se för att läsa rader skrivna av en totalt okänd blatte för att bli förnedrade även där. Tack för intresset, sådär. Förresten, nämnde jag att vi såg framemot säsongen 07-08? Det ryktas om att hetsningsnivån kommer steppa upp sitt mode ytterligare ett snäpp.

Kvällens träning började inte bra. Fysen ställdes in och det blev ett möte istället för den. Tydligen så har lagets gamla rävar Janne Sundqvist och Magnus Fällman tackat för sig och gått till mitt gamla Täby IS, vilket jag tycker är galet trist. Vi är i behov av fler spelare samtidigt som Jalle går skadad pga en krånglande fot som har varit ett problem under en längre tid. Och så John, som ni läste om i mitt förra inlägg. Han gled in i omklädningsrummet - med kryckor. Men men, hellre att jag gjorde det än någon annan idiot.

Träningen kändes bra, men formen är så långt ifrån bra man kan komma. Jag borde inte spela DM i helgen, men i och med spelarbristen blir det nog speltid iallafall. Ska göra mitt bästa.

Noterat under söndagen:

*Igår skickade jag runt 15 CV:n. Dom som inte svarar kommer jag ringa upp en efter en och kalla deras företag eller vad fan som helst för skojarverksamheter och att dom borde skjuta sig själva.

*Att nyhetsprogrammet CBS 60 Minutes bara visas en gång i veckan (TV4) och dessutom under en helt värdelös tid är mer än en skandal.

*Barcelona spelade "bara" 0-0 borta mot Santander i premiären, och det är inget jag är ledsen över. Att vi lyckas hålla nollan med ett mittbackspar som Thuram och Oleguer är ren lotto och jag vill tacka alla gudar som fanns på vår sida igår.

*Förbundets nya sudden-regler var ju hyfsat roande. Inte alls. Jag förstår verkligen inte hur det ska förbättra spelet, göra det mer spännande eller vara mer underhållande för publiken. Nej, ni pissar på fel träd, skojare.

Hörs senare i veckan. One.

Kommentarer
Postat av: SWUP

Att ni inte lyckades göra mål med anfallare som Henry, Messi och Etoo är än mer otroligt än att Thuram och Oleguer täpper igen där bak.
Keep upp the good work.

2007-08-28 @ 10:17:13
Postat av: Ehsan

Grabbarna blev osäkra och vågade inte anfalla lika friskt när dom visste vilka stolpskott som spelade där bak, och det påverkade ;)
Tack detsamma kompis

2007-08-29 @ 15:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback