Flashing lights

Skön fredageftermiddag. TV-serierna var bättre förr, och då syftar jag på "Fresh prince in Bel-Air" och "Married with children" (våra värsta år) som jag kollar på nu. Finns det någon lirare som är skönare än Al Bundy? Skulle inte tro det.

Ehsan kommer befinna sig i Los Angeles i en månad. Närmare bestämt från den 17:e September till den 17:e Oktober, så jag kommer hem lagom till min födelsedag. Förnyade mitt pass idag (tro det eller ej, jag blev faktiskt inte sådär jättesnygg på fotot) och sedan är det bara att köra. Det ska bli trevligt, turista genom några gängområden och sådär. Förhoppningsvis blir jag inte skjuten.

Det ska bli jävligt roligt på LAX. Inte. Förhoppningsvis börjar säkerhetspersonalen inte gräva i mitt arsle.

DM börjar med Bele imorgon. Har tappat räkningen på hur många som saknas eller som har försvunnit men jag tror att vi kommer klara oss hyfsat. För min egen del så hoppas jag verkligen att mitt knä pallar.

Några månaders längtan är över. Graduation, senaste albumet av Kanye West är ute nu. Den som inte uppskattar sån här musik, eller konst, bör skjuta sig själv. Helvete vad det här var bra!

One.

i'm like a fly Malcolm X, buy any jeans necessary

Kommentarer
Postat av: Boutottwa

I want to say - thank you for this!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback