Save room

Jag fick en intressant fråga idag, nu när jag tänker efter. "Hur är din bloggarstil"? Lite sådär trött som jag fortfarande var, nyvaken klockan halv 1 på en fredag, svarade jag bara att det var Ehsan. Stilen i sig går inte att utveckla så mycket mer, förutom att det bara var jag. Jag kör bara, jag skiter i.

Mer vill jag inte avslöja.

Det var fan den segaste fredagkvällen någonsin. Det är derby mellan Brottby och Frösunda imorgon, där det antagligen inte blir lika segt. Våra kära moståndare Brottby SK lider av något så gulligt som kallas för "lillebror-komplex". Det var först nu under den här säsongen som dom lyckades slå oss för första gången på 149 år, och nu är dom dessutom serieledare så nu tar dom sig själva på allvar. Grattis. Senast ni ledde en serie var inte ens den store Jesus Kristus född, så sätt er.

Det kommer smälla, och det kommer göra ont. Men nu saknas Bergsman (fick en planka på foten på jobbet) och Patrik (hämtar sin unge någonstans) så nu får någon annan snällt ställa upp som mittback tillsammans med mig i 90 minuter. Trist att även Ike saknas, han har nämligen åkt på knull-charter i Alanya och han lär nog inte ha återhämtat sig förrän om en månad.

Tyvärr så slog jag över till TV3 för tidigt inatt. Då visades filmen Anaconda, och jag som har världens fetaste ormfobi tyckte inte att det var sådär överdrivet upphetsande.

På tal om TV, så var kvällens TV-höjdpunkt John Legends spelning på Royal Albert Hall som visades på SVT. Galet vacker musik.

Mer jidder på söndag. Dags att börja ladda inför säsongens första inomhusträning med laget.
One.

Kommentarer
Postat av: MoggMaster

Du skulle ha hakat på mej och frugan till whitehorse och magget.

Postat av: Ehsan

Whitehouse och magget? Vad fan är det för 40-taggar ställe?
;p

2007-08-11 @ 17:50:57
Postat av: MoggMaster

Haha, Magasinet i väsby, Folk ifrån 18-50. det va jävligt blandat. Min bloggarstil e irrationell, man vet aldrig vad man skriver. Zee Ya !!

2007-08-12 @ 13:24:28
URL: http://moggmaster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback