Understand how I flow

Av någon jävla anledning är det ett gäng fylletrattar som står här ute i området och gör sina röster hörda. Jag hade inte planerat att sova snart, men kanske man borde gå ut och be dom dämpa sig. Inte för att jag bryr mig, men mest för att visa who's the boss.

Någon som såg Juventus-Livorno på TV4plus ikväll? Fusk-Juve tror inte på sina egna förmågor i år heller så man rivstartade med en mutad domare redan under den absolut första seriematchen. Eller var det bara jag som tyckte att straffen var lika billig som ett Bulgariskt fnask?

Fredagmorgon startade med att jag skickade ett SMS som gick runt till hela laget. "Jag kommer RÅNA er ikväll. Ta med er cash och se glada ut, tjingeling". Jag var tvungen att markera, efter Kim Strandells provocerande gästboksinlägg på en chatcommunity: "Hoppas du har med dej hela socialbidraget ikväll för jag är HOOOT!!! Pengarna kommer rulla in".

Så blev det också. Min insats var katastrofal och Kim pumpade in ordentligt. Men men, om det nu är en bortförklaring, så åkte jag iallafall inte ut först. Grattis, John! Förhoppningsvis blir han mer hånad än mig på måndag.

Tidigare under dagen var jag inne på Sport Inn. Kollade in klubbor, surrade med Stefan men var tvungen att tagga vidare när väl Hagberg, Edlund och Ramsin dök upp. Tydligen så fick folk 3 skott på sig på Sveriges nummer ett. Hade jag haft tid att stanna hade jag hängt alla 3. Tror ni mig inte?

Karis grabb hävdade att hans far ville värva mig till Kungsängen. Hade Ehsan varit en free agent så hade han taggat dit med huvudet före. Förutsatt att någon kunde plocka upp mig från stan. Att åka kommunalt från Bällstaberg till Ekhammar är nog inte världens mysigaste eller kortaste resa direkt.

Vi åkte ytterligare 7 km från Frösunda till Kårsta för att möte Kåre i ett nytt fotbollsderby. Inför matchen låg Kåre sist i serien med 3 poäng på 10 matcher och en målskillnad på 42 minus. I och med att vi saknade hela 8 ordinarie spelare tyckte coach ändå att Kåre var favoriter enligt Unibet.

Efter 45 minuter låg vi under med 2-1 och det kändes fruktansvärt förnedrande. Så fort den andra halvleken rullade igång ville jag bara gå in och markera genom att döda någon inom en minut för att visa grabbarna att det inte är så jävla roligt. Det behövdes däremot inte, Micke Martin klev fram i Nico Ojamos frånvaro och stänkte dit 2 kassar den sista kvarten, 3-2 till FSK. Skönt, jag slapp käka mina kalsonger.

På tal om måndagsträningen, ja. John och Johan aka Bänke från Vallentuna spelade i motståndarlaget Kåre. Den förstnämnde fick linka av planen efter en stukad fot tack vare en perfekt glidtackling av ingen annan än mig själv, och den andre råkade bli lite sådär trampad på foten. Även det, pga mig. Förhoppningsvis är ni pigga och fresha på måndag, grabbar.

Nu har fylletrattarna antagligen tagit sina små förnuftiga krafter till fånga och gått och lagt sig, för nu är det väldigt tyst.

Och yes, jag är jävligt glad över att jag slipper fixa hit och dit varje morgon, varje kväll, eller när fan det nu än behövs. Hejdå hejdå din kladdiga jävla vaxburk.

image12

Common - So far to go (feat. D'Angelo)

Kommentarer
Postat av: MoggMaster

Fan bruschan du kan ju inte lira bort socbidraget på poker. Och dessutom sumpa det till massa vallentuna raggare. HEhe

Postat av: Ehsan

Jag hade en väldigt dålig kväll. Men jag kör med samma bortförklaring som alla andra fantastiska pokerspelare "jag hade otur, dom andra hade tur"

2007-08-27 @ 00:55:19
Postat av: MoggMaster

bruschan ska du åka till uppsala o kolla på cupernas cup 7-9 september

2007-08-27 @ 21:23:55
URL: http://moggmaster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback