Face off

Det är inte bara Baland Reza som vill bli Don över New York - skaffade liret igår och inom några dagar vill jag vara Gudfadern. Allt skjutande på TV-spel är väldigt upphetsande.

Efter det fortsatte jag att handla julklappar till mig själv i Täby centrum, men det blev bara ett par jeans. Funderade på en ny skjorta, väst och slips också, så man ser extra flash ut till något speciellt tillfälle. Men sedan visar det sig att dom flesta är idioter ute på marknaden runt den här tiden, och för att undvika att tackla eller bli tacklad började jag tagga tillbaka till tåget. Den enda som höll sig lugn i Täby C igår var Täby FC:s ledare Micke Gavatin. Där har ni ett föredöme.

Egentligen skulle jag hälsa på Sveriges hårdast arbetande butikschefen Stefan Jonasson igår, men så blev det inte, så jag får skjuta upp det till någon dag innan nyår.

El clasico och derby d'Milano imorgon. Kan bli en hyfsat underhållande söndag. Tungt att Messi saknas, hursomhelst vill jag se ett Real Madrid som blir fullständigt nerpissat.

En annan fundering: Chansen finns att vi möter Täby IS i ett kval till 4:an. Det skulle bli känsligt - och jävligt laddat.

Caperio parkerar på en 10:e plats i serien just nu - 4 poäng från den 6:e platsen som jag tippade laget på under den förra säsongen. Det kan bara bli bättre, och det kommer det bli. Det blir just plats nummer 6 även i år, och därefter slutspel. Finallagen hade jag ju redan klart för mig förlängesen, men sedan visade det sig att Warberg fick sig ett knäck i arslet och verkar vara riktigt bra just nu - o andra sidan är "just nu" inte slutspel.

Det börjar bli lite småhets mellan bloggare, och det är väl så det ska vara också. MED bibehållen respekt från och mellan dom "tunga grabbarna", där jag trevligt nog räknar in mig själv. Eftersom jag själv inte har följt alla innebandymåndagar, så frågar jag er: Har TV4 visat något inslag med spelare eller tränare som är missnöjda med kameravinkeln, eller har alla negativa röster klippts bort? Där lämnar jag den debatten. Det är bara att acceptera att det kommer se tragiskt ut även i fortsättningen. Jag står fast vid att det inte på något sätt marknadsför vår sport framåt, och jag lämnar det där. Grabbarna får sköta det där som dom vill, bollen är deras. Tack.

"Rescue me" med Denis Leary måste vara den skönaste TV-serien någonsin. Just nu går den bara på nätterna, tyvärr. Det jag däremot blir så fruktansvärt jävla trött på är att den där fucking Magnus Uggla-reklamen går igång varje gång det blir avbrott i serien. Hoppas att någon stryper den där jävla snorungen så jag slipper se hans jävla nylle i rutan.

Finns många sköna skivor att zona igenom. "Chris Brown - Exclusive" och "Omarion & Bow Wow - Face off" var två av dom. Och när åker seriemördaren i days of our lives fast? Hoppas att dom irriterande karaktärerna också blir mördade, och det är ju sisådär 85 procent av hela rollistan. Kan det inte göras en liknande serie i Sverige så jag får spela den svenska versionen av John Black?

God jul på er stressade skojare i Täby centrum, och god jul och gott nytt år på alla er andra i hela Sverige. Nu är det dags att surra lite med Don Vito Corleone.

Kommentarer
Postat av: MoggMaster

God jul mannen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback