Laganda

Igår mådde man inte överdrivet bra. Dagen efter. Men det var värre efter slutsignalen.

Allt kändes bra och det blev en dryg väntan till matchen. Alla ville in på planen och humöret verkade vara på topp. Men vi missar i markeringsspelet och det är det som gör att vi förlorar med 7-4. Inte så mycket att säga om, det bättre laget vann. Sällan har man varit så förbannad över en förlust och det fick min klubba ta smällen för.

Bollen studsade inte alls vår väg i lördags, men det är 8 matcher kvar och nu får vi rikta in oss på plats nummer 2 i den jämna tabellen. Hursomhelst var Hässelbysonen Jeppes mål den absolut snyggaste i matchen, och det tar vi med oss. Målvakt, hoppa bara.

I Vallentuna var det den vikarierande lagkaptenen Jalle Wallöf, Chrille Fahlberg och Jalle Åberg som hade de mest framträdande rollerna, medan Peter Lundgren styrde och ställde för Frej. Han må vara 36 bast, men helvete vilken lirare "Lunkan" är. Han var fullständigt dominant och det kan övriga i hemmalaget vara ytterst tacksamma över. I Frej spelade även den gamle TIS-liraren Andreas Flodman, som även han var riktigt bra.

Det anonyma smutsandet fortsätter annars. Ja, ni har vunnit 3 av de senaste 3 matcherna. Ni är jätteduktiga. Trodde inte såna gamla "storspelare" var i så stort behov av bekräftelse, men tydligen hade jag fel. Fortsätt smutsa anonymt bara, det säger ganska mycket om er tomtar som gör det.

Och fortsätt titta långt. 70 kilo Ehsan är tydligen tung att möta.

Samtidigt vill jag passa på att hylla mitt lag, nu när det ändå är 3 veckors väntan inför nästa träningspass. Det är ett gäng enormt sköna spelare och individer där alla visar personlighet, karaktär och bollar. Alla drar sitt strå till stacket. Du kommer aldrig se några skojare ensamma i ett hörn tuggandes för sig själva, i Vallentuna IBK är vi alla med. Lirarna som kommer hit (vilket jag är rätt person att nämna) trivs som fan och vill inte tagga härifrån. Länge leve ung entusiasm, personligheterna och laganda.

Lyckas vi ragga tillbaka legenderna Sundkvist (pension? Skitsnack) och Fällman höjs ju snittåldern i truppen från 20 år till dryga 45, och då heter det inte ungdomlig entusiasm längre, men vafan, sköna lirare med karaktär och skönt tugg är alltid välkomna till Tuna.

TV4-sport visar kontroversiella matcher.

Innebandyn förra måndagen var ju skandal, syftar då på matchen mellan Falun och Jönköping. Några bönder i min ålder firade Falunmålen genom att slita av sig tröjorna och börja "showa". Lugna i backen nu. Vad sänder klubben för signaler när man har spelare som hoppar på liggande spelare och sedan har supportrar som beter sig så här? Hade det varit tjejer hit och dit så hade det varit en helt annan femma, och framförallt hade det varit bra TV. O andra sidan är Falun en riktig jävla pissort.

Fotbollen förra söndagen ville fotbollskanalen visa Atletico Madrid-Getafe. Sydländsk fotboll när den var som allra bäst. Först trodde jag att det var VM i simning alternativt någon ny matlagningsserie, för matchen innehöll fler dykningar, ost- och tomatskivor än vad jag kan minnas på väldigt länge. Väldigt underhållande.

Det var även hockey i onsdag mellan Rögle och Malmö. Den 2:a perioden var väldigt underhållande när danskarnas målvakt (tack och lov) ville tugga lite. Naturligtvis var utespelaren i motståndarlaget tvungen att slå tillbaka vilket ledde till lite kurr. Det bildades hög, tyvärr bara med 5-6 spelare och inte sisådär 25-30, vilket hade pumpat upp underhållningsvärdet ännu mer.

Jimmy "Limmet" Lundin är tillbaka.
http://www.ornskoldsvikib.se/blogg.aspx?bloggId=1 Med raderna "How do I know?! Because I know. It´s my job to know!" bör han styra upp ett TV-reklamsjobb och visa att han gör det ännu bättre än den store Eric Cantona.

Idag fick jag ledigt. Motivering? Jag hade "jobbat för mycket" på sistone. Det är absolut första gången jag hör mitt namn och "jobbat för mycket" i samma mening. Skönt, det betyder att jag kan sitta och kolla på days of our lives (våra bästa år) på 3:an. Och nej, jag skäms inte.


Paragon - Laganda

...en klassiker.

Kommentarer
Postat av: MoggMaster

Det e bara att komma igen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback