Release

Kul uppladdning inför derbyt imorgon - att börja jobba klockan 6. Måste alltså gå upp strax efter 4, och 12 timmar efter det är det match. Känns väl inte sådär överdrivet bra. Förhoppningsvis är man vaken när matchen blåser igång.

Vi har ingen som helst press på oss. Frejspelare och Frejsupportrar har (precis som väntat) parkerat arslet framför vår gästbok. Att dessa typer skulle flytta in veckan det är match var väl väntat, men att dom sedan vill flytta in i VÅR hall var väl lite småroligt. Undrar om dom där äldre gubbarna som satt där med systemetkassarna lyckas tränga ihop sig i Skarpängen på samma sätt som dom bänkade sig i Hammarbacken en lördagmorgon för 3 månader sedan.

Har full förståelse för att Frej vill skina i Steget (Vallentunas lokaltidning). Eller nej, det har jag inte alls. Frej tillhör Täby, och är en Täbyklubb.

Precis, ni älskar oss.

Under onsdagens träning skämtades det om pröjs i samband med mitt bloggande. Det skulle väl vara ett fint extraknäck, så pass omotiverad som man är just nu. Jag skulle pissa pissa på folk 365 dagar i streck och alla som har följt den här skiten skulle uppleva julafton dagligen.

Sista träningen för året 2007 genomfördes i onsdag, och den sista matchen imorgon. Den här gången, nu.

KRIGA.

Kommentarer
Postat av: MoggMaster

Go, bruschan, krossa !!

Postat av: MoggMaster

fan ni torska juh !! Vad har ni för taktik jao ?
Det blir inget div.4 för er.

2007-12-15 @ 22:10:26
URL: http://moggmaster.blogg.se
Postat av: Ehsan

Vi får kriga för att ta platsen bakom Frej. 8 matcher kvar, om vi inte tappar onödiga poäng så kommer det gå vägen.

2007-12-17 @ 09:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback