Switch your style up

Tyvärr, så splittrades den ikväll. Den framgångsrika Kalle Anka-kedjan (Knatte, Fnatte och Blatten) från lördagens match och måndagens träning. Någon orutinerad julle fick för sig att han skulle plugga så det blev som det blev.

Jag och Kotten hetsade mest mot varandra i drygt en timme medan Coach hade sina diskussioner med John. Det ryktas bland annat att Frej vill flytta matchen till Hammarbacken - och spela på "bortaplan" igen. Värt att nämna är ju då att 99 procent av Frejs spelartrupp tidigare har spelat i Tuna. Så, varför vill dom det? Jag vet inte och vem fan bryr sig.

John hade sina idéer medan Coach klart och tydligt tyckte påpekade: "Du har ju fortfarande inte fattat vem fan det är som bestämmer" och syftade på sig själv. Då blev det tyst. Det byggdes vidare med: "Det här är lagidrott och det är en diktatur".

För att falla tillbaka till måndagens träning så slogs nog en av historiens häftigaste straffar just då. Precis, i Hammarbacken. Må hända att det finns spelare som har lyckats bli utvisade just under det momentet, men när en straff "tar slut" efter någon tiondel och någon meter eftersom spelaren har dragit bollen bakåt redan där - så är straffen inte tillräckligt bra slagen, och då uttrycker jag mig relativt milt.

På tal om straff, så har en annan skön delats ut, och då talar jag om det så kallade rättssystemet, som nu gjorde rätt, trots allt. "Stureplansprofilerna" John Brax Kjellström och Andreas Jonsson fick 4 år vardera. Smakar bra va? Jag säger samma sak till er som jag brukar säga till många andra: Ni ska SITTA där ni sitter och se glada ut. Har hört att dom så kallade "tunga grabbarna" inte uppskattar våldtäksmän, så jag hoppas att ni kommer njuta av er vistelse på kåken.

One.

Kommentarer
Postat av: straffdemonen

denna straffen håller högt underhållningsvärde

Postat av: 79 Carlsson

Skön inlevelse med den nya kalle anka trion.. Vem gestaltar du? Den blekaste av dom alla, men med mest spelkänsla (Koivu), teknikern Peltonen eller den distinka avslutaren(Lehtinen)?

2007-12-06 @ 12:30:28
Postat av: MoggMaster

word

2007-12-06 @ 16:04:32
URL: http://moggmaster.blogg.se
Postat av: Baland

Har du checkat in Wu-Tangs senaste? Den är grym

2007-12-09 @ 12:44:04
URL: http://www.lifeofbaland.blogg.se
Postat av: Ehsan

Han drog ju tillbaka den 2 gånger? Haha vilken skojare, stackars han att det fanns en som filmade.

Mannen, jag måste vara den "distinkta avslutaren" ;-)

Har dom släppt nytt? Däng, ska kolla upp, tack för tipset kho

2007-12-09 @ 15:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback