We stand up, we don't care to sit down

Il capitano ringde i fredagskväll, men det var Kim som surrade. Han berättade att han hade vunnit 5100 på oddset, och att jag skulle nämna det här. Så, nu har jag gjort det.

Liraren från Binge och Karis hemtrakter, med artistnamet från sin ort, Adam Tensta, har släppt plattan "It's a Tensta thing". Det lät som en riktig skojare först, men den var skön. Med tanke på hur engelskan flyter igenom hade man svårt att tro att det var en svenskblatte som levererade.

Shayne Ward och låten "no u hang up" styr och ställer ordentligt.

Träning på onsdag. Sen är det derby mot Frej på lördag. Kul att man börjar jobba klockan 6 på morgonen samma dag.

Såg situationen i matchen mellan Warberg och Caperio där Christian Larsson fick ett matchstraff efter lite gullande framför mål. Larsson går in och krigar, och i samma veva får han en och annan feg crosschecking i ryggen i sann hockeyanda av kycklingen Eskelinen. Warbergs målvakt Peter Sjögren, som tydligen fick något på fingret, reagerade med att slänga en målbur på Larsson - utan att bli bestraffad.

Jag personligen skulle antagligen bli lite småsur och spöa sönder samtliga horungar som crosscheckade mig i ryggen alternativt försökte mosa mig med målburar. Tur att det inte var mig ni mötte. Starkt av Larsson att han lyckas behålla sitt lugn. Väl mött i Tibblehallen.

Kommentarer
Postat av: mancini

på tal om överfall i "svenska superligan" spana in westlings armbågstackling... lite otur men mkt fult!
http://www.dalenfans.se/film/

2007-12-16 @ 12:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback