Finding forever, del ll

Är det här sant, eller driver någon med mig? Vilka skojare.

image9

Finding forever

En hel sommar. Utan. Känner saknad av något, och då är det väl träningen. Eller? Jag har nog inte tappat glädjen, men motivationen är inte där. Först nu tvivlar jag på det jag har sysslat med dom senaste 10 åren. För exakt ett år sedan såg jag framemot säsongen 06-07, med ett stort självförtroende och framförallt med en spikad målsättning. Men nu? Spelar ingen roll. Jag är varken 15 eller 18 längre. Förut ville man inget annat, man ville bara köra. När man i sitt livs bästa dag var med om att avancera i seriesystemet, började man tänka. Och här någonstans, under den här perioden, har jag slutat tänka. Jag ser bara det som är ett eller två steg framför mig nu. Inget mer.

Är 21 och arbetslös nu. Fyller 22 om 91 dagar. Smakar bra. Kanske dags att fixa ett jobb eller börja hustla.

Käkade lunch med Manne Walldén och några av hans grabbar nyligen. Det var nice, visste inte att blattar gillade sushi.

Sommaren har regnat bort. Hursomhelst har fotbollen varit en skön sysselsättning under tiden. Vinst med 4-1 mot Erikslund igår, och Ehsan styrde backlinjen som vanligt. Tredje matchen i rad där jag varken blev varnad eller gjorde någon vansinnes tavla. Märkligt.

Hade inte kört bil på ett bra tag så jag var hyfsat ringrostig när jag satte mig bakom ratten nyligen. Husets chef var ju fortfarande borta och nycklarna var där, så varför inte. Det är bara idioter som hävdar att personer utan körkort inte kan köra bil. Att jag sedan var nära att köra in i grannens hus är en annan femma. Kör bara.

Tankade ner Common's album ikväll. "Finding forever". Hade sett framemot släppet i drygt 2-3 månader, och precis som jag trodde, så var den riktigt bra. Sista spåret "forever begins" var galet vackert. En annan låt som styr och ställer förtillfället är "viva la white girl" med Gym Class Heroes.

finding forever/forever begins

image8

Bittersweet

Varje gång jag känner mig någorlunda nedstämd så kollar jag på den här grabben. Fyfan vilken vinnare.

http://www.youtube.com/watch?v=ScA7PhDJPJE

Blunt ashes

Nu är mitt dygnsrytm normalt igen. Det lär ju hålla i max 2-3 dagar, sen är det upp och ner igen. Träffade några av grabbarna från det gamla laget på Tegel igår. Det är klart att vissa saker saknas. Anders var sig lik, han saknas, antagligen den skönaste lagkamraten man kan ha. Lucas, Gurra, bland annat.

Har inte rört en klubba på minst en och en halv månad. Börjar bli galen.

I tisdags blev jag gudfar till Nicol. Alla mår bra, vilket var skönt att höra.

as the blunt ashes falls into the ashtray
i can see my whole life fly past me
did i keep it gangsta or keep it classy
and will the money and fame outlast me

Bow in the presence of greatness

so how the hell could you front on me
there's a thousand you's, there's only one of me
i'm trippin i'm caught up in the moment right?


Till min stora glädje såg jag att Sjöstrand hade pumpat in en ny ranking av Sveriges viktigaste lista. Det är inte placeringen i listan som är viktigast, utan alla sköna motiveringar. Antagligen så är man en OG i det här gamet. Tack kompis.
http://blogofinnebandy.blogspot.com/2007/07/sveriges-viktigaste-lista.html

Tänkte ägna en av det här inlägget till att tacka signaturen Frösön. En skön kommentar sådär, och man känner uppskattning, även om det kanske är trist att man inte skriver lika mycket nu när plastbandysäsongen har tagit semester och jag lite halvt också.

Norrland och norrlänningar i största allmänhet styr och ställer. Jag var i Piteå en sommar och har aldrig träffat så många snälla och varma människor under hela mitt liv. Skrev det bara för att. Det kändes lägligt.

Får tacka Chefen för hans kommentar också. Erkänner däremot att tippning aldrig har varit min grej, men det kommer bli 2 Stockholmslag i finalen. Det kommer inte bli Järfälla. Och det kommer inte bli Balrog. Resten kan man lista ut själv.

Kan passa på att påpeka för Mogge att jag aldrig riktigt har förstått mig på alla dessa karaoke-skojare. Men visst, det finns dom som inte förstår sig på oss bloggare heller. Jag bloggar visserligen för ett gott syfte, men det finns payasos som bloggar om Stureplan osv. Idioter.

För övrigt vill jag starkt rekommendera Mogges blogg. Han har steppat upp sitt mode och klivit upp ytterligare en nivå. http://moggmaster.blogg.se/

Nadal torskade finalen. Kefft.

Detsamma kan man säga om vädret. Alla dessa svenska kompisar som tjatar om att dom vill åka utomlands har jag langat mittenfingret till. Jag har sagt till dom att den svenska sommaren styr och ställer, men när det är lika vått och blött ute som i ett förspel så börjar man fan fundera.

Snart anländer min 44-tummar TV. Smakar bra, jobba bara.

Hörs snart igen. Kärlek.50 cent - she wants it (feat. justin timberlake)
bossman - hand clap
fabolous - i'm the man (feat. red cafe)
kanye west - stronger
robert randolph & the family band - thrill of it
talib kweli - country cousins (feat. bun-b & pimp c)
talib kweli - electrify
talib kweli - everything man
talib kweli - listen
talib kweli - more or less (feat. dion)
talib kweli - soon the new day

image7


Make me better

Jag och en vän sitter här ute och pratar högljutt om stötar och snabba cash. En jävla tomtegranne öppnar ett fönster och vräker ur sig "kan ni hålla käften folk försöker sova". Svaret blev håll käften DU och se glad ut. Jag är Ehsan, jag STYR området, så sitt ner.

En annan historia om grannar fick jag uppleva i söndags när jag hälsade på min far i Gribbylund, Täby. Han berättade om gubben som skryter om att han sitter i "styrelsen". Varje gång farsgubben ska grilla kebab stänger han balkongdörren. Därför bestämde vi oss för att helt enkelt tala nedlåtande om alla som inte gillade kebab. Precis som i det tidigare fallet med grannen så pratade vi högljutt. Väldigt högljutt.

Jag söker jobb. Ge mig bara.

Jag rakade benen för exakt en vecka sedan. Det känns bra nu - det gjorde det däremot inte timmarna efter.

Jag blir gudfar snart.

Jag var på Gröna Lund i måndags. Kvasten var en riktig jävla flopp. Stå i kö i över 10 minuter för något som håller på i max 20 sekunder. Man fick ju inte ståpäls direkt.

Jag var på SportInn dagen efter det. Fick svara i Stefans telefon och det var tydligen någon Elitserietränare på andra sidan luren. Han ville inte värva mig, därför var samtalet inte särskilt intressant.

Jag vet att 2 Stockholmslag kommer spela SM-finalen 2008. Spikat, med hammare och hela paketen.i'm a movement by myself
but i'm a force when we're together

fabolous - make me better (feat. ne-yo)