Finding forever

En hel sommar. Utan. Känner saknad av något, och då är det väl träningen. Eller? Jag har nog inte tappat glädjen, men motivationen är inte där. Först nu tvivlar jag på det jag har sysslat med dom senaste 10 åren. För exakt ett år sedan såg jag framemot säsongen 06-07, med ett stort självförtroende och framförallt med en spikad målsättning. Men nu? Spelar ingen roll. Jag är varken 15 eller 18 längre. Förut ville man inget annat, man ville bara köra. När man i sitt livs bästa dag var med om att avancera i seriesystemet, började man tänka. Och här någonstans, under den här perioden, har jag slutat tänka. Jag ser bara det som är ett eller två steg framför mig nu. Inget mer.

Är 21 och arbetslös nu. Fyller 22 om 91 dagar. Smakar bra. Kanske dags att fixa ett jobb eller börja hustla.

Käkade lunch med Manne Walldén och några av hans grabbar nyligen. Det var nice, visste inte att blattar gillade sushi.

Sommaren har regnat bort. Hursomhelst har fotbollen varit en skön sysselsättning under tiden. Vinst med 4-1 mot Erikslund igår, och Ehsan styrde backlinjen som vanligt. Tredje matchen i rad där jag varken blev varnad eller gjorde någon vansinnes tavla. Märkligt.

Hade inte kört bil på ett bra tag så jag var hyfsat ringrostig när jag satte mig bakom ratten nyligen. Husets chef var ju fortfarande borta och nycklarna var där, så varför inte. Det är bara idioter som hävdar att personer utan körkort inte kan köra bil. Att jag sedan var nära att köra in i grannens hus är en annan femma. Kör bara.

Tankade ner Common's album ikväll. "Finding forever". Hade sett framemot släppet i drygt 2-3 månader, och precis som jag trodde, så var den riktigt bra. Sista spåret "forever begins" var galet vackert. En annan låt som styr och ställer förtillfället är "viva la white girl" med Gym Class Heroes.

finding forever/forever begins

image8

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ehsan & Paris Hilton som kör utan körkort
=)

2007-08-04 @ 13:42:12
Postat av: Ehsan

Kööör bara ;p

2007-08-05 @ 16:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback