Ear drum

Först och främst vill jag gratulera Danne Bron Sundbom till priset för årets spelare i Stockholm. Välförtjänt. Respekt. Ett pris jag själv troligen aldrig kommer vinna.

Det var tydligen en gammal nyhet. Har inte hängt med för 5 öre. Det här är trots allt mitt första inlägg på 17 dagar. Och på lika många dagar har jag missat vad dom andra bloggarna har haft för sig, likaså har man missat alla innebandyrelaterade nyheter, så jag har en hel del att ta igen.

Officiellt, startar min semester på torsdag. Inofficiellt, startade den i måndags. Smakar bra. Förhoppningsvis med lite sol och med inkompetenta idioter till spelare som fortsätter sponsra mig med dinero på nätpokern.

Gick in på innebandymagazinet nu och läste något om hur innebandyn skulle kunna bli stor i USA. Den där Jan-Erik Paris verkar ju vara en sån där snubbe med visioner. Skicka dit Ehsan bara så ska jag lära jänkarna hur man gör det. Att bli insläppt i landet utan krångel lär nog vara en större utmaning.

Gjorde en viktig investering för någon vecka sedan när jag skaffade mig en sån där Gillette M3 Power. Fatta, horungen är till och med batteridriven. Bland det sjukaste jag har sett.

Och så här har väl de senaste 2 veckorna funderingar och händelser sett ut:

*Jag fick för mig att jag ville se "the prestige". Mestadels för att Christian Bale är en skådis som styr och ställer.

*Köpte ett par riktigt schyssta solglasögon för bara 59 kronor.

*Talib Kweli's nya album "ear drum" har varit sommarens nedladdning - än så länge.

*Hälsade på farfar Keshavarz en regnig dag innan jag stack iväg till en B-lagsmatch med fotbollen. Hade inte tränat på en månad men gjorde en av mina bättre matcher någonsin under dessa 90 minuter. Stod för 3 klockrena glidtacklingar där jag träffade bollen först men ändå lyckades få motståndarna att rulla några varv i gräsmattan.

*En natt fick jag för mig att hoppa in i duschen med en Bacardi Breezer i handen. Jag skakade om den och fick det mesta i ögat och i näsan. Inte särskilt mysigt.

*Mange Schmidt är en riktig jävla tomte. Fyfan vilken kass jävla Janne-musik han släpper. Sämsta svenska rapparen - någonsin.

*Blev kallad till A-laget där vi tydligen var inne i en svacka. Med Ehsan tillbaka i mittlåset vann vi med 8-0. Magi.

*Midsommar var nice.

*Gå in på
www.youtube.com och sök på "parking garage moron". Vilken jävla skojare. Vilken jävla jubelidiot, sitt bara.

*Har insett Busta Rhymes' storhet. "In the ghetto" med Rick James ger mig rysningar.

*Var på bio och såg Ocean's thirteen i söndags. Diggar Ocean's filmerna skarpt.

*Började fundera på när jag, till slut, kommer få en träffa en dam som verkligen kan öppna mina ögon.

Kärlek till alla mina grabbar.

Och vad fan är det för jävla skojarklubba som har tillverkats? Det är för fan ett stort hål i bladet. Patetiskt. Om ni funderar på att skaffa er en sån så bör ni på fullaste allvar börja fundera på att skjuta er själva.

Ses snart igen, I promise. Peace
- Ehsan

brother ali - daylight
brother ali - ear to ear
busta rhymes - been through the storm (feat. stevie wonder)
busta rhymes - cocaina (feat. marsha of floetry)
busta rhymes - in the ghetto (feat. rick james)
busta rhymes - i'll do it all (feat. latoya jackson)
fabolous - brooklyn (feat. jay-z & uncle murda)
fabolous - from nothin to somethin
fabolous - real playa like (feat. lloyd)
john legend - again
r. kelly - double up (feat. snoop dogg)
r. kelly - real talk
rich boy - ghetto rich (feat. john legend)
rich boy - throw some d's remix (feat. the game & rick ross)
snoop dogg - boss' life (feat. akon)
snoop dogg - imagine (feat. dr. dre & d' angelo)
snoop dogg - round here
t.i. - watch what you say (feat. jay-z)
t-pain - buy u a drank (feat. yung joc)
young buck - buck the world (feat. lyfe)
young buck - slow ya roll (feat. chester bennington)

Dear summer

Är det bara jag som går loco när jag får se hur alla tjejer klär sig under den här årstiden? Sätt mig.

Kom hem för någon timme sedan. Var på besök i Blåkulla. Gillar atmosfären som fan över det stället.

Åkte direkt frånt jobbet. Manne hade bjudit in mig på en pokerturnering. Första omgången mötte vi varandra i finalen, och den tog han hem. I de övriga 2 omgångarna åkte trollkarlen ut nästan direkt - båda gångerna utskickad tack vare den mest dominanta spelaren, dvs Ehsan. Båda gångerna han gick all-in satt jag och slowspelade triss, vilket ledde till att han åkte ut med huvudet före.

Men men, jag ska inte trampa på folk som jag brukar göra. Manne är en riktigt bra och skön kille. Lätt en av dom skönaste jag har träffat under mina 21 år. Han är sig själv och har sin stil, vilket jag uppskattar.

Och det jag uppskattar mest är att han antagligen var nykter. Jag vill inte se den där 16-åriga Manne igen som en gång i tiden stövlade in på TIS avslutningsfest.

Däremot kan jag passa på att dela ut en känga till Stefan. En riktig skojare till butiksägare som hetsar hit och dit, umgås med alkoholiserade jugoslaver, för att sedan anställa alkoholiserade jugoslaver, och som strösseln på glassen sedan minglar med krönikörer och travbögar. Det var väl själva fan.

Nej men seriöst, helvete vilka härliga personer. Tack för ikväll.

One
/Ehsan

Double up

Först och främst vill jag tacka en tjock dansk (bosatt i Götet, ironiskt nog) som skänkte 3 sköna pinnar till mitt blågula lag. Tack! Precis när grabbarnas nötter började krympa och grannlandet började runna business så sprang den där tuttpojken in på fel park. Återigen, tack kompis.

Jag har sett många idiotiska mål, men 5-0 målet mot Island igår var relativt roligt. Allbäck är skön som fan, och hans namn bör saluteras vid upprepade tillfällen.

Likaså Zlatans.

Caperio Täbys italienare, Manuel Walldén, har fått för sig att bjuda över mig på en pokerturnering. Det kommer bli ett trevligt extraknäck och jag kommer med största sannolikhet ta alla deras pengar. Visst, jag var en kalkon och floppade senast men den här gången kommer jag styra och ställa. Manne, du kommer grina.

Nu är det fortfarande oklart om jag kommer loss pga jobb och annat som egentligen redan var inplanerat, men vi får se.

Nätpokern funkar jättebra annars. Än så länge håller jag mig till Svenska Spel, som för övrigt är ett gäng riktiga skojare. Men jag har märkt att chatten är den skönaste funktionen under spelets gång. Där kan man provocera och smutsa riktigt ordentligt. Ett fruntimmer sa en gång "män kan inte göra 2 saker samtidigt", men då är kärringen ute och cyklar. Jag kan höja och skriva både det ena och det andra samtidigt.

Precis, om "PrinsEhsan" höjer, så backa bara.

Till sist: R. Kelly - vilken lirare. Still going strong, nya albumet "double up" styr som fan.