My bitch

Jag gillar inte brats, "stekare" och annat löst pack som leker häftiga på Stureplan med farsans bankomatkort. Nej fan, vi jobbar för våra egna pengar. Och om inte det går för sig, så blir ni rånade. Farsan kan alltid köpa en ny. Det är ungefär så gamet funkar.

Sådär, ville bara påpeka det.

Vissa Täbyföräldrar lider av något slags fenomen som jag fortfarande inte har hittat ett ord för. Men att man lär sina ungar ord som "pruta" är ganska vidrigt.

Nyligen var det en unge som ville "pruta" en krona på en glass. Pappsen ville inte spräcka sin 5 hunka. Jag sa nej, men i huvudet fick jag en bild av mig själv där jag svarade "fan heller" och tryckte upp långfingret i arslet på honom och hans smutsiga jävla farsa.

Ville bara påpeka det också.

Tacka Täby FC:s Robin Andersson. Där har ni en riktig krigare. Han jobbar för sitt, är väluppfostrad och lämnar mer en gärna någon slant över, och det är for real. Respekt.

Läste det här i Balands blogg:

Sen har jag stört mig mer på Curt efter att IKSU ha slagit Dalens damer. I match två där man också slog ut Dalen,
gjorde Curt något jävligt respektlöst. Han tog time-out med någon sekund kvar av matchen, trots att man ledde med tre mål. Det är något respektlöst och väldigt omoget. Snacka om att försöka knäcka Dalen-tjejerna. Nej du Curt hos mig så har du inte så jävla mycket att hämta.


På tal om Curt - det hette även min SO-lärare i högstadiet. Eller Kurt, med K. En gång drog han fram världskartan, pekade på Haiti i Västindien och sa "det här är Haiti, här bor det en massa negrer". Väldigt lärorikt. Riktigt skön var han.

Det var i princip min poäng med vad man lärde sig i skolan - absolut nada. Förutom att backa upp grabbarna och snacka trovärdigt.

Tankade ner hela soundtracket till Rocky-filmerna. Så nu har man möjligtvis något att sampla till musikproduktionerna.

VALLENTUNA IBK - behöver inte säga mycket mer.

One.


i will always love my bitch

Cookin' soul

Mindre tid här. Mindre koll på vad som händer. Läste igenom Sjöstrands blogg och fick syn på Sveriges viktigaste lista. Till min stora glädje är jag tillbaka i pole-position, med en motivering som styrde och ställde:

http://blogofinnebandy.blogspot.com/2007/05/sveriges-viktigaste-lista.html

Det var riktigt tunga ord. Ehsan tackar så ödmjukt för denna hyllning och hoppas att han kan fortsätta styra i framtiden. Men vem är Ali Hussein?

Kroppen mår hyfsat bra efter utgång 3 kvällar i streck, senast i söndags på en sån där studentskiva. Tydligen, så fick jag i mig någon öl, cider och tequila för mycket. Att se sig själv i någon annans mobil var inte snyggt och synen var inte vacker. Om ni däremot undrar varför en del byggställningar kring Östermalm ligger nere, så var det grabbarna och jag. En busskylt saknas också.

Om man fortfarade är packad när man vaknar dagen efter, så är det något som är jävligt fel. När det väl hade släppt och baksmällan hade tagit över, så kändes det som att man hade kysst ett farande X2000-tåg. Och det kändes ganska bra faktiskt, förutom att man var tvungen att jobba samma dag.

Jag hade ett gott samvete när jag hostade upp cashen i baren - det var ju bara pokerpengar. Några timmar innan blev det cash-game mot några grabbar som antagligen ångrar att dom bjöd över mig. Efter att ha tagit allas pengar, ställde jag mig upp med ett skyhögt självförtroende och sa: "Kliv av min kuk, småblattar". Jag applåderade mig själv och jag njöt varje sekund av det.

Jag såg Rocky Balboa i torsdags - den sjätte och det sista kapitlet av Rocky-historian. Den var faktiskt riktigt bra, betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig. Men visst, man kan ju diskutera slutet.

Har tankat ner ett antal skivor nyligen och Consequence's "never quit your day job" var helt okej. Blev däremot besviken på Brother Ali's "the undisputed truth". Men nu kan man annars bara sitta och längta efter Kanye West's "graduation". Det var längesen man var så här laddad inför ett kommande släpp. Låten "can't tell me nothing" höjde mina förväntningar ganska så ordentligt. Laaaa laaa la la wait til I get my money right.

Tänkte på något sätt sammanfatta säsongen som har varit med ett längre inlägg, men vi kan säga så här: "Zunda" segrade för innebandyn, jag halkade in i Vallentuna IBK och jag började blogga.

Precis, Caperio/Täby FC gjorde något som en del "vi-står-stilla"-lag, oavsett lagidrott, kan lära sig av. Eller snarare, borde lära sig av. Vad gäller V-tuna så började det hela med ett samtal där jag frågade tränaren om han trodde att jag skulle kunna tillföra något, och det slutade med att jag hade hittat hem. Och bloggandet? Visst, det började en kylig september-dag. Jag hånar folk och sparkar dom i arslet, men that's what I do baby. Dessutom är jag ganska bra på just det.

Men jag har hunnit sprida en del kärlek också, och fått en hel del tillbaka. Har träffat många sköna profiler 06/07, och förhoppningsvis gör jag även det 07/08. ONE!

Vad gäller Mogges tips om en lagblogg även för Vallentunas herrar, så måste jag tyvärr meddela att det troligtvis aldrig kommer hända. Jag ser lite oslipad diamant kvalité i några av grabbarna som mår riktigt dåligt, jag ser på dom att dom vill blogga, men tror inte dom vågar. Men Jalle Wallöf är nog sugen.

På tal om Vallentunas herrlag, pokerturnering snart igen? Lite hetsande hit och lite hånande dit är bra för själen.

Sök på Dave Chappelle - world series of dice. Garanterat något att skratta till.

Det går att leka med titeln semesteruppehåll, men jag ska se till att göra korta inhopp med jämna mellanrum. Jag gör som nästa talare som kommenterade mitt senaste inlägg och passar micken vidare tills dess.

"Semester uppehåll, kommer att sakna ditt horoskop, får börja läsa Expressen igen för att se vad Heikki vesa har hittat på, kul att du har satt en blåslampa i arslet på eliten som kom av sig och blev helt överkörda, ha en skön sommar, syns i Tibble...
Pass the mic:-)" - Thomas 2007-maj-26 @ 02:03


Ses snart. Kärlek.

Amor bita

Verkligen - älska ödet.

2 års väntan är över och AC Milan vann tillbaka en del av det man förlorade i Istanbul. Man kan säga att man är säker på seger osv, men egentligen inte mena det, men jag menar det verkligen. Jag var hur lugn och säker som helst. Min starka tro på ödet visste att det bara kunde sluta på ett sätt.

Tidigare under dagen köpte jag en svart skjorta för 5 hunkor. Men jag brukar aldrig ha på mig skjortor, så varför? Idiotvarning.

Jag märker att motivationen inte står på topp förtillfället. Annonserar mitt semesteruppehåll vid ett senare tillfälle, där jag kommer sammanfatta säsongen som har varit.

Kärlek, one.

Why you hate the game, del lll

Vilken fantastisk helg. Bästa på länge, det känns hårt att man måste vänta till Maj 2008 för en ny upplaga. Visst, rent resultatmässigt var det inte godkänt att torska 4 av 4 matcher. En svag insats mot Frej följdes upp av en svagare insats mot Kumla, medan det blev bättre mot Espoon och Sköndal där det blev uddamålsförluster, som var de 2 bästa lagen i gruppen.

Dessutom fick man spela 3 "veteranmatcher" för klubben, eller klassen hette "herrar - motion" vilket även det var väldigt kul. Tyvärr blev det förluster även under dessa.

Däremot hade jag ingen större avsikt att slösa fler rader på matcher och resultat, det var ju allt hånande, hetsande och övriga tragiska händelser som styrde och ställde torsdagkvällen, fredagkvällen och lördagkvällen.

*Det blev tidigt klart att färskingarna Kööks och Ramis fick dela rum med mig och Chrille. Grabbarna visade ingen som helst rutin, försvann helt respektlöst och kom inte tillbaka till rummet förrän in på småtimmarna. 4 pers i samma rum lika med mindre luft för Ehsan.

*Under den första pokerkvällen fick man ta emot nya smeknamn. Coach Micke levererade "kamelryttaren" medan Fala langade "shejken". Grabbarna uppskattade inte mitt långsamma öldrickande och fick ta emot det mindre charmiga "ciderdrickarn".

*Luften i Falun lär nog vara jävligt förorenad under några månaders tid. "Ruttna kistor" kvävde mig och många andra vid pokerbordet. Fy fan.

*John Fellenius kläckte ur sig något om namnlekar och önskningar. Coach som satt precis bredvid var fruktansvärt snabb på att svara: "Jag hatar John och jag vill att John ska dö". Det var minst sagt en stämningshöjare.

*Robban, numera känd som Al (som i Al Bundy) var i toppform under fredagen efter ett "antal öl". Däremot försvagades formen på Bänke och Flower efter "några öl för mycket" kvällen efter. Det blev mer felsurr än vanligt. När Bänke sedan fick för sig att han skulle gå och lägga sig så var det inte en sekund för tidigt.

*Lördagens cash game blev en succé för kamelryttaren som gick 635 svenska riksdaler plus. Coach Björn gjorde en fin investering när han lånade ut 200 kronor till Shejken. Bullen sponsrade ett antal friska kulor.

*Jalle surrar i sömnen. Varför han då surrar om "flygstolar" och att "en F-11 är så jävla bra" har jag ingen som helst jävla aning om. Låter inte friskt någonstans.

*Nu har jag även en fan-club. Stort! Däremot var det inte meningen att några ungar från vår fantastiska förening skulle tro att jag är en zorro-bög efter ett antal tappra försök under uppvärmningarna.

*Precis, vi hade ett fantastiskt publikstöd under samtliga matcher.

*Blogg-Mogge backade tydligen upp mig efter en smutsig tackling i en av veteranmatcherna. Jag flög in i sargen, och någon minut senare bjöd Mogge tillbaka genom att utföra en ännu smutsigare tackling längs sargen på en av deras spelare. I samma veva blev matchen avbruten när det återstod 52 sekunder, vilket var jävligt löjligt. Domarnivån var inte acceptabel under turneringen.

*Fala var en svår nöt att knäcka under pokern. Eller, dom flesta var väl svåra att knäcka eftersom jag nog ändå inte gick plus under resan.

*För en gångs skull lyckades jag göra mål genom ett hårt slagskott där bollen faktiskt lyfte från marken. Den satt stenhårt i nättaket - målet dömdes bort. Blev jag glad eller?

*Kim planerade vem som skulle få smaka tandkräm på söndagmorgon inför avfärden hem. Det fanns ju en del måltavlor. Jag personligen planerade att tömma hela jävla tuben i Robbans ansikte, men jag orkade inte gå upp klockan 8 för det.

Nu har jag säkert missat en hel del, men det får jag ta igen senare. Hursomhelst var helgen strålande. Mycket hån, ännu mer skratt och en grym stämning. Vilket grymt LAG man har hamnat i.

Kom hem runt 2-tiden idag. Och ikväll har man bevittnat äckliga Real vinna en äcklig match. Men mitt Barca svarade med att MASSAKRERA Atletico Madrid med förnedrande siffror som stavas 0-6 - på smutsens mark dessutom. Löjligt.

Kamelryttaren/Shejken känner sig hyfsat pigg i fötterna, tänkte ta en löptur här i kvarteret nu, och sedan varva ner ett tag innan det är läggdags.

Det enda jag har saknat dom här 3 dagarna är all musik som sitter inne på den här plåtburken. Tänkte försvinna ett tag i den nu, hörs sen.

Kärlek
/Ehsan

to everybody who knows my story
to all of those who came before me
my time is now, i'm gonna do it all over again
ain't nothing new, ain't nothing changed
i'm still gonna do it my way
i still remain... so tell me why you hate the game?


the game - why you hate the game (feat. nas)

Why you hate the game, del ll

Falun imorgon. Avresa från Hammarbacken 9.00. Vi siktar på att vinna hela skiten. Alltså, alla spelare i laget siktar på att vinna pokerturneringarna som kommer spelas dygnet runt mellan matcherna. Får se om jag orkar leva med Robert Östlund och Jarl Wallöfs hetsande i 3 dagar - i nyktert tillstånd.

Andrés Vasquez blev ganska skön trots allt efter intervjun på fotbollskväll i TV4. Mycket Ehsan-attityd, skönt surr, och sånt uppskattas.

Boxningsintresserad? Prince Naseem Hamed - där har ni en riktig showare och atlet. Den här araben styrde och ställde.
http://www.youtube.com/watch?v=GKQC6b14vx0

Och här var den efterföljande fighten. http://www.youtube.com/watch?v=ul2kCjwwoPE

Efter att ha sett det här, så funderar jag starkt på att dansa in på planen. Ge mig musik bara.

Så, nu varvar vi ner i de norra delarna av Sverige för att sedan återvända till härliga Vallentuna. Fred tills dess.

Förresten, var det bara jag som trodde att den skallige snubben i den nya Glocalnet-reklamen var Binge?

amor bita

Push 'em back

Jag läste om den så kallade Stureplansvåldtäkten och fylldes av ilska. Det stör mig att äckliga vrak går fria, i MIN stad dessutom! Men jag känner på mig att riktiga snubbar kommer lösa just det "problemet" snart.

Gå in på länken i mitt förra inlägg och gör din röst hörd.

Var inte Sverige favorittippade? Vilken jävla pajastävling. Bara i schlager kan cirkusnummer anses vara musikaliska konstverk. Och blir man förvånad när Grekland langar en 12:a till Cypern och vice versa, och osv? Tur att jag inte är en schlagertorsk, för då hade jag troligtvis blivit ännu mer förbannad.

Det är ju så spelet är funtat. Bojan langar tunga poäng till Sladjan, som visar tacksamhet och ger tillbaka. Sedan så har vi även Vladimir som matar Oleg med höga pinnar (trots att Olegs bidrag suger kamelbamse) och Oleg svarar med att ge tillbaka 12 friska. Michael vill ju också vara med i gamet, så han langar några fina poäng till David som även han tackar, tar emot och ger tillbaka.

Vi nordbor är också hyfsat smutsiga. Även Sven ger höga poäng till Pekka, som svarar med att tacka och ge höga poäng tillbaka.

Och alla dessa turkar kommer alltid med i toppen. Varför? Jo, därför att alla dessa jävla turkar är så jävla utspridda i alla jävla Europeiska länder, och naturligtvis stödjer dom sitt bidrag, trots att Tarkan, Mahmud, Özkan, Hakan och vad fan dom nu än heter är lika dåliga varje jävla år.

Nej, för fan, skjut er själva. Lägg ner skiten.

När vi ändå snackar musik så var Young Bucks nya skiva "buck the world" helt okej. Bättre än vad jag hade förväntat mig.

Och nu börjar håret bli så pass långt att det redan på onsdag är dags för lite förnyelse - allting ska flätas. Vi får se om jag hinner ångra mig innan och köra den senare istället. Annars har jag ett fint Haile Gebreselassi pannband kvar som skulle kunna gå ihop med den eventuella frisyren.

Glömde nämna det tidigare, men Janne Lundgren (den ena av tränarna i TIS-herrlag) var i Tibble och hade vägarna förbi mitt jobb. Han sa att han hade hört från flera att jag hade gjort jättebra ifrån mig i den nya tröjan och att han själv tittade på en av hemmafighterna i Hammarbacken. Det känns bra att få höra sånt, det är alltid kul med beröm, speciellt av en så respekterad och skicklig person som han.

Vad gulligt att Ulf Hallstensson får plats med båda skinkorna. Men från min sida är det ingenting emot AIK innebandy, så bespara mig den tiden. Jag har ingen större lust att mingla med kvartsfinalister heller.

Kärlek till alla som följer mig. One


look at my wrist, look at my bitch
she hold a daddy down, help a nigga get rich
this patron got me hot, the phantom in the 'lot
see this pill kickin in, and i'm standin with my glock

if you don't want to move, you know what i'm about to do
i push 'em back, push 'em back

young buck - push 'em back

Why you hate the game?

http://www.stafettmotvåldtäkt.nu/

Never forget me

going through the struggles every day on this pavement
in every hood i see them doing the same
there's a lot of haters that don't want me to make it
all i want is for you to remember my name

Interlude/Push it to the limit/The ruler's back

Jag gillade min situation. Jag pumpade John Legend för fullt inne på jobbet, men sen hände det - 100 ungar stormade in samtidigt, och jag överdriver inte vad gäller siffran. Just då önskade man verkligen att omgivningen var en stereo. Om ljudnivån låg på 31, ville man bara dra ut sladden.

Mitt under all huvudvärk kom en liten men ganska så kraftig flicka fram tillsammans med sina 3 minst lika IQ-befriade kompisar fram till kassan. I minst 5 minuter hängde hon där utan att bestämma sig för vad hon ville ha. Dom här situationerna går mig verkligen på nerverna.

"Men hej din lilla stoppkloss, du är klok om du inte köper en burgare iallafall för du måste verkligen börja lätta på kalorierna", sa jag - inte. Men jag var ju ganska irriterad så jag kunde lika gärna ha gjort det.

Andres Vasques började tro att han var självaste Maradona efter det där fantastiska målet. Typiskt göteborgare.

Och på tal om kraftiga flickor och göteborgare, min 15-åriga kusin (bosatt i Götet) skickade en låt till mig som han hade spelat in nyligen. Han hade smutsat en kraftig gumma i sin ålder och kallat henne för basket, vägspärr och ekvatorn och lite allt möjligt. Vet ni vad som hände? Han blev polisanmäld. Grattis, kussen.

Och på tal om musik, så samplade jag låten "push it to the limit" från filmen Scarface och den produktionen blev jag ganska nöjd över.

Det gick så fruktansvärt dåligt under måndagsträningen att man började fundera på om det kanske var läge att ringa en psykolog. Men men, ny träning på måndagen som kommer och Falun efter det. Där ska vi tydligen möta IK Frej. Trevligt, det har ryktats om krig. Bra, jag gillar.

Däremot gick det bättre under söndagen då Ehsan fick göra ett inhopp i föetagscupen i Vallentuna. Tillbaka i anfallet och 2 kassar i slutminuterna, slutresultatet blev 2-2. Däremot borde jag ha hängt en 3:e men brände mitt friläge, fick däremot en "matchens spelare"-tröja som tröst. Spelade 2 fotbollsmatcher efter det och man var mindre pigg i benen under måndagmorgon. Hade känningar i muskler och leder som jag inte ens visste existerade.

Dags att trappa ner ännu mer snart, storhetstider som under SM-slutspelet är någon annanstans och motivationen växer när fler idioter och snören är på tapeten. Salutera mitt namn tills vidare, är tillbaka nästa vecka innan det bär av till Falun.

Peace - Ehsan

You're now fucking with show stopper

http://www.youtube.com/watch?v=DF4cSWcfPwU

Den här snubben gör att en broder känner sig stolt över att leva i det här landet.

Jag vet inte vad den korrekta termen är, men Milan fullständigt våldtog United. Det var verkligen en fröjd för ögat. Man kan nog inte avguda Gattuso mer än vad jag gör, och Kaká gjorde ju lite som han ville, som vanligt. Men innan vi lyckas ta hem den bucklan ska vi hinna spela lite plastbandy också. Plus gammal hederlig division 7-fotboll. Innebandy-cup på söndagmorgon, en fotbollsmatch på söndageftermiddag och sedan en till fotbollsmatch på söndagkväll. Man lär ju vara hyfsat pigg på måndag.

Tanka ner allt ni kan hitta med John Legend och njut av hans röst över pianoslingor och andra grymma produktioner. MUSIK!

Tydligen visade jag "för lite intresse", så nu är jag själv inte intressant längre. Jag blev dissad, helt enkelt. Jaha, är alla tjejer så här? Och visade för lite intresse!? Ser jag ut som ett aktiebolag eller? Skjut dig själv, jag är Ehsan. Dessutom är det sommar snart, och att ha flickvän nu är som att tigga jidder av Totte Rappel. Man kan lika gärna sparka sig själv i arslet isåfall.

Jag basar över Palermo i Football Manager 2007. Det känns ganska bra, eftersom jag har skapat mig själv som högerback med typ 20 i alla egenskaper och jag kan inte förlora. Jag är ett taktiskt geni, helt enkelt. För övrigt är min förebild som fotbollstränare Peter Antoine. Hans surr dödar. Den där tjocka tysken kan sparka igång liv i allt.

Tanken slog mig om hur löjligt det här med horoskop (helvete vilket fult ord) är, så jag gjorde ett innebandy-horoskop nu när jag ändå är sysslolös:

Vattumannen (21/1-18/2)
Du tror att du är duktig, eftersom folk runt omkring smörar för dig, av någon väldigt märklig anledning. Du snackar ganska mycket skit, men får allt som oftast käka upp det. Du spelar antagligen i Pixbo och mår nog inte särskilt bra eftersom "sämre lag" fortsätter att bajsa på ditt gäng i viktiga slutspelsmatcher. Dessutom är du jävligt ful också och brudar tittar bara mot ditt håll när deras promillehalter är skyhöga.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en bekväm liten chaza som börjar gråta ifall lagledaren är frånvarande och du blir tvungen att fylla vattenflaskan själv. Några i laget gillar inte dig, med all rätt, eftersom du helt enkelt är jävligt dum i huvudet. Du växte antagligen upp i pappas plånbok. Dessutom är du ganska egoistisk, verbet "passa" finns inte i huvudet, men det tycker du bara är coolt eftersom det är "mode" och "inne" att vara enormt målkåt. Du blir tillrättavisad av vissa lagkamrater men du tror bara att dom är avundsjuka. Du tror att du är en stjärna som Kevin Costner, när du i själva verket bara är en dålig kopia av en ung Christer Pettersson.

Väduren (21/3-20/4)
Du är den där pajasen som höjer rösten med jämna mellanrum och klagar på allt och alla utan att göra något själv. Du vill helt enkelt visa vem som "run the projects", men du är värdelös, och bör nog skjuta dig själv. Flera i laget planerar att köra en Tony Montana på dig, och det är ett tydligt tecken på att du inte är omtyckt. Du har en låtsaskompis som du kallar för Molgan, din jävla Alfons Åberg.

Oxen (21/4-21/5)
Du är materialspelaren som söker uppmärksamhet. Du leker skön i ett hörn med dina nya adidas-kicks och fatpipe-sticka. Du går, springer, skjuter och pratar som en stjärtgosse. Ja, du är med största sannolikhet en stjärtgosse.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du kommer sent till träningarna och hävdar att du har "jobbat" trots att du lever på bidrag som den svenske kungen. På bänken pratar du högljutt om hur mycket otur du har varje gång du spelar bort dina pengar på hästar, hundar och andra äckliga djur som råkar springa runt någon äcklig bana. Du har helt enkelt torskat dit.

Kräftan (22/6-22/7)
Du är väldigt tyst av dig. Du går i kyrkan varje söndag, vilket din mor skäms över, så därför säger hon till sina vänninor att du är en knarklangare. Närsomhelst kan du flippa ur och eventuellt knäpper du dina lagkamrater under en träning á la amerikansk skolmassaker. Du är väldigt förvirrad, vilket inte är särskilt konstigt eftersom du har på dig kalsongerna bak och fram.

Lejonet (23/7-23-8)
Du tror att folk ser upp till dig, men dom står inte ut med dig. Lagkamraterna snackar skit om dig överallt. Lagkompis nummer 1 och lagkompis nummer 2 kan sitta på frisörsalongen och smutsa dig så pass mycket att dom glömmer bort att klippa sig. Men du är skön, och hävdar envist för dig själv att det är du som "styr och ställer". Du knegar på posten och extraknäcker som hallick.

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är en misslyckad tränare. Du har Binge Jäderlund som förebild, och du har till och med satt upp en bild på honom på väggen. I alla situationer tänker du "vad skulle Binge ha gjort nu" trots att ditt lag kan ha 10-0 i arslet. Dina spelare saknar respekt för dig och skrattar åt din så kallade frisyr som skulle kunna behöva en ordentlig kur av regaine. Din fru vänsterprasslar med grannen. Du mår inte bra.

Vågen (23/9-23/10)
Du är en sann artist - på karaoke-baren, inte som spelare. Det mäktigaste du har lyckats med är en tragisk Inzaghi-filmning som ledde till att du själv drog axeln ur led. Grabbarna i laget tar avstånd från dig eftersom du lyssnar på Dr. Alban. Glöm inte att använda salvan varje dag eftersom du har klamydia. Precis, du är jävligt misslyckad.

Skorpionen (24/10-22/11)
Du har en krigarsjäl. Du hatar bekväma individer som inte gör sitt yttersta för laget. Ibland kommer du känna att du saknar stöd men du tycker aldrig synd om dig själv. Det glöder i dina ögon och du visar hjärta för dom som ger dig kärlek. Du saknar bollbegåvning men försöker kompensera upp det med annat. Du kommer harva i division 5 nästa säsong, och dessutom har du fått för dig att du ska skriva i någon jävla blogg. Trams.

Skytten (23/11-21/12)
Du är en riktig skojare. Du är Shan Atci eller Mikael Tornving, tror du, men du är inte rolig. Din gamla och otroligt rostiga Ford liknar en släde, vilket är lika bra, eftersom du är en jävla tomte. Du saknar självkännedom. Du klagar på tränaren för att du alltid får "spela med sopor" när du själv är den felande länken. Du är dessutom en drama queen, så titt som tätt kommer du med hot om att sluta, vilket dina lagkamrater kommer fira (den dagen det blir verklighet) med den största fylleskandalen i svensk idrottshistoria som får hockeydrängarnas gruppsex på ett hotell att framstå som ett oskyldigt litet scoutmöte.

Stenbocken (22/12-20/1) 
Du tror att du har huvudrollen i en påkostad Hollywood-rulle. Du klagar på tränaren och hävdar envist att du inte får ut något när du blir punktmarkerad varje match, när du i själva verket är 2:a målvakt i ett division 5-lag. Du skryter för dina lagkamrater om hur många "snygga brudar" du har haft i din lägenhet, men sanningen är att den enda fittan som har varit i din flashiga etta var din mamma som hjälpte dig att flytta in möblerna. Du är en pajas.

För övrigt fyller jag själv år den 30:e Oktober. Alla andra stjärntecken var man ju någorlunda oseriös på, men det kanske ni redan märkte?

One.

there's 8 million ways to stretch words around beats
and 6 million million rappers be sharing the same 3
but me, taking the time to be creative with mine
touch your soul til' i see it in your face when i rhyme

Brother Ali - when the beat comes in

Flow motion

Söndagens premiär med fotbollen blev en riktig pangsuccé. Hade inte tränat under veckan så jag fick starta på bänken. Kom in i andra halvlek vid ställningen 0-0. Mittback som jag är, blev jag förvånad över att jag fick spela yttermittfält, men när jag klev av med någon minut kvar stod det 3-0. Jag gjorde absolut ingenting, men vi kan säga att jag var en injektion som verkligen förändrade matchbilden. Tack för mig.

Dessutom glänste jag under dagens träning. Vi spelade 5 mot 6, mitt lag vann med 5-4 och slapp ta under målen. Ehsan stod för ett mål och 3 sagolika framspelningar. Även här gjorde jag absolut ingenting. Precis, salutera mitt namn vid upprepade tillfällen, tack för mig.

Vad gjorde ni i Valborg? Jag ska berätta vad jag gjorde: Jag satt ensam hemma med en flaska vin och producerade musik. Det är ganska skönt att vara någorlunda snurrig i huvudet samtidigt som man skapar känsla genom trummor och bas.

Och Valborg är alltid samma Valborg oavsett årtal. Överförfriskade ungdomar och grova fall av misshandel. Jag har blivit för gammal.

Nu har jag även fått ett bevis på att jag är snygg. På en så kallad chat-community var det nu någon okänd lirare som hade tagit några av mina bilder. Fint beteende, verkligen. Dom här pedofilerna är ju inte blyga någonstans. Undrar om han lyckas locka hem några 14-åriga tjejer på min bekostnad.

Lördagens pokerturnering med laget började bra. Vi var 15 deltagare, och jag gick in som chipleader inför finalbordet efter att ha styrt och ställt ganska så ordentligt. Men till min stora besvikelse blev jag 3:a. Vinnare blev färskingen och talangen Markus Kööks, född 1990.

Liverpool straffade Chelsea. Nu hoppas man på en repris av finalen från 2005, men med Milan som segrare. Limmet, ring mig i veckan så surrar vi lite.

Sveriges herrlandslag har nu fått en ny förbundskapten. Fint, förhoppningsvis någon som vågar ta in Caperioiter, bland annat Hagberg och Sundbom. Och Ramsin, såklart, som är given etta. Dessutom beväpnar vi Pekka Totti Hyvärinen med svenskt pass och då kan tjecker och schweizare fortsätta skjuta sig själva.

Dags att kicka listan igen.

Coolare

1. Vallentuna IBK:s herrlag
Vilken fantastisk förening med fantastiska karaktärer. Say no more.

2. Football Manager 2007
Det tog inte så lång tid innan man fastnade. Jag gillar att man kan ta kontakt med pressen osv, men jag själv börjar till och med tröttna på att såga alla jag möter, både innan matchen och efter att jag har vunnit. Golarvarning dock på spelare som reagerar med "trött på managerns amatörmässiga utspel i media".

3. Bone Thugs-N-Harmony
Hade inte fastnat för gruppen tidigare, men det nya albumet "strength and loyalty" styr och ställer. Introt "flow motion" mördar.

Golare

1. Niklas Jihde
Rapparen Nas uttrycker en rad ganska så bra i låten "ether": You're a dick riding faggot, you love the attention. Kunde inte ha sagt det bättre själv.

2. Pixbo
Ett gäng smilfinkar på planen - jiddriga som fan efteråt. Hoppas att ni njöt av den tidiga semestern.

3. Coca-Cola Zero
Vilken jävla flopp. INGEN som helst jävla skillnad på den och Pepsi Max. Vilka jävla skojare och hycklare. Men men, det hindrar inte mig från att tagga ner till kylskåpet nu och öppna en till flaska innan jag slaggar.

4. Pajasen i Statoil-macken vid Tibble
Viagra-tuggande 30-talister kommer snabbare än vad den pajasexpediten jobbar. Jag missade tåget pga dig, och jag önskar dig all olycka i världen.we all hustlers in love with the same thing...