And the winner is...

Var är mannen? Mannen är här. Nu har herr Malmgren och grabbarna något att göra vid sidan av arbetspassen.

CSKA Moskva imponerade mot Inter förra veckan. Iallafall ryssbrassarna Wagner och Jo med dom tyngsta frisyrerna som någonsin har skådats. Men världens skönaste blatte, Zlatan, avslutade showen med ett tungt budskap: Målvakt, släng dig bara. Löjligt. Och ikväll tar han hem guldbollen.

Det är bara att konstatera att säsongen i fantastiska division 5 med Tuna är totalförstörd. 2 träningar de senaste 9 veckorna pga Los Angeles, Las Vegas, jobb och sjukdomar. Den senaste har suttit i sig i över en vecka nu och jag missar även kvällens träning. Smärtsamt att man bara har kunnat spela en av 7 matcher i det man tycker är så kul, men det är bara att acceptera läget och se glad ut.

Edlund hängde en kasse under sin första vecka med landslaget medan Rickie blev stoppad pga några byråkratiska skojare. Ganska ruttet nu när världsartisten äntligen, med all rätt, fick chansen.

På tal om Finland; Otippat att nissen som fick för sig att gå loss i en skola hette Pekka?

Tydligen så gör folk reklam för Niklas Jihdes i min blogg. Härligt, jag känner mig hedrad, även om det borde vara tvärtom. Ämnet var Mikael Karlsson. Jag tänkte säga att jag nu har blivit en gammal man som ska ge sig på nya rutiner genom att bara vara snäll och inte håna/smutsa/hetsa folk till höger och vänster, men nej. Micke, nu slipper du bli biten som ett litet luder i 3 månader. Jobba bara.

På tal om hån, smuts och hets - var är Crippa Svensson? Det är en lirare med en guldkäft (för några guldhandleder besitter han inte) som saknas.

Manne Walldén kan sätta sig med sin bedrövliga attityd. Det är tragiskt när folk har bilder på sig i facebook där dom kysser champagneflaskor. För att någongång senare komma in på MSN för att påstå: "Du, Ehsan, det är många som vill vara flaskan". Jo, tjena.

Jay-Z har släppt ytterligare ett nytt album. American gangster, konceptet taget ur filmen med samma till. Den här liraren tänker inte tagga ner. Nya grabbar kommer upp och försöker styra och ställa, men sedan kommer kungen tillbaka igen för att sätta dom på plats. Strålande.
www.youtube.com/watch?v=PLnRPx-lrl4

Har ni sett apan Christina Aguilera är gift med? Driver hon eller? Vad har han som inte jag har? Skojare.

Annars händer det inte så mycket. I fredags jobbade jag 11 timmar i streck och i lördags lyckades jag försova mig trots att jag började 13.30. Den här veckan börjar jag 7 på morgonen, så det är bara att gå upp klockan 5, kriga och se glad ut. Sen är det poker, poker, poker. Ehsan kommer spotta ett antal siffror i framtiden, salutera mitt namn.

the Roc boys we're in the building tonight
oh what a feeling, i'm feeling life
you don't even gotta bring your paper out
we the dope boys of the year, drinks is on the house


Kommentarer
Postat av: Mikael Berg

Tillbaka på tronen tills dess att jag fintar bort dig igen.

Apan som Aguilera är gift med, vad har han som du inte du har? Pengar och stor ..... ?

Postat av: Niklas Malmgren

Såja, samma gamla goda stil. Så kan jag slöa bort några minuter av dagen. Välkommen tillbaka till din blogg. :-)

2007-11-13 @ 09:17:58
Postat av: MoggMaster

Najs att du e tebax.

2007-11-14 @ 19:46:03
URL: http://moggmaster.blogg.se
Postat av: B

"På tal om hån, smuts och hets - var är Crippa Svensson? Det är en lirare med en guldkäft (för några guldhandleder besitter han inte) som saknas"

Crippa var på plats i Tibblehallen igår....lika smutsig som alltid :-)

2007-11-15 @ 02:13:27
Postat av: Ehsan

Kompis, lugn i bussen nu, tror inte han kan matcha Ehsan någonstans ;p

Haha tackar för välkomnandet, hoppas ni är nöjda nu ;-)

Såååååja! Nice som fan att höra B :)

2007-11-17 @ 14:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback