The world is yours

Sådär, och då har man tragiskt nog även lyckats fylla 22.

Nästa gång man försöker styra upp småbrudar så kommer man kanske klassas som pedofil. Jobbigt.


the world is yours, so play the role
blow the dust off this record and put the needle down slow
our veins are cold, but we'll never grow old
let's have a toast, and raise our drinks
no hearts on our sleeves, just eagles on our cuff links
it's such a rush to know you love me so much

Gym Class Heroes - Viva la white girl

Make a move

Gym Class Heroes gör galet skön musik. Det bara är så.

Jag missade visst att skriva om dom första träningspassen efter resan. Måndagen var en mardröm, där den redan kassa tekniken var snäppet sämre, och inte ens farten fanns där. Innan dess hade man ett ordentligt glöd under skosulorna, men nej. Det var först när en av färskingarna vräkte ur sig: "Nu åker tåget, men tydligen så hängde jag med" som jag insåg att det inte fanns där. Kändes däremot bättre i onsdags när man sprang sig till 4-5 riktigt bra chanser, men naturligtvis brände man allt. Men det är så det ska vara, när det väl gäller i någon dammig gymnastiksal i division 5-serierna så hänger dom.

Det beror väl visserligen på var man spelar. Det senaste halvåret har man spelat precis överallt - förutom målvakt, då.

Charlie Murphy berättade minsann att Falun har en del riktigt äckliga spelare som stampar på folk som ligger ner. Skönt att Caperio har krigare som inte backar. Samtidigt klagar Falun i sin hemsida på "destruktiva beteenden" hos Täby-spelare. Samtidigt kan jag påpeka att ingen vill bo i Falun, så ni kan ju sätta er.

Ses i Tibble. Den 29:e Januari kommer jag personligen försöka hinna med att intervjua spelare som ägnar sig åt dessa handlingar, så som att hoppa på folk som ligger ner. Naturligtvis kommer jag publicera skiten här sedan.

Nu var man ju tvungen att jobba kväll den här veckan, så det blir inget tränande i veckan. Fick nöja mig med att löpa här ute i området så fort jag kom hem. Det kändes bra, bortsett från att min astma har blivit lite sådär smådryg nu när kylan är här.

Om 30 minuter är Ehsan 22 bast.

Soulja Boy - Crank that
Gym Class Heroes - New friend request
Rick Ross - I'm so hood (feat. T-Pain, Trick Daddy & Plies)
Jay-Z - Blue magic (feat. Pharrell)
Gym Class Heroes - Viva la white girl (alternate version)
Kanye West - I wonder
Will.I.Am - Fly girl
Common - Drivin' me wild (feat. Lily Allen)
Lil' Boosie - Wipe me down
Baby Bash - Cyclone (feat. T-Pain)
T.I. - You know what it is

Crank that

Sitter hemma hos Jalle med grabbarna inför den stora pokerkvällen. Vi skulle värma upp med Chelsea-Man City, men då visar det sig att boxern inte funkar. En del av grabbarna har stått för tappra insatser genom att ringa runt och be om en boxer från både den ena och den andra, utan resultat. Så, nu blev det något annat kortspel och TV-spel istället.

Kim är hyfsat upprörd över att hans tips i matchen mellan Jönköping och Dalen sprack.

Mina tips på bomben såg bra ut - framtills det att man gick in på text-TV och såg att Drogba hade utökat Chelseas ledning till 2-0.

Nu jävlar ska Las Vegas-Ehsan styra och ställa ikväll.
2007-okt-27 @ 17:08


Chelsea fick sedan för sig att vinna med 6-0. Trevligt, vid resultatet 1-0 var jag iallafall garanterad cash. Men men, att ha fel med 5 mål är väl inte så fruktansvärt illa.

Det var lika mycket hets som tidigare, och det hade man saknat. Inga ödmjuka Las Vegas-tomtar med kommentarer som "nice hand, sir". Nu skulle dom "överskattade" och glappkäftade åka ut först. Så var det bara, och det skulle höras. Men jag överlevde framtill finalbordet där 6 av 14 lirare fanns kvar, och jag lyckades även vara kvar när bara 3 återstod. Det såg jävligt mörkt ut när jag hade överlägset minst marker och blindsen gång på gång tuggade upp det man hade. Nu fick bordets 2 höjdare däremot för sig att slå ut varandra, så man lyckades glida in som 2:a.

För mig duger det inte att komma 2:a, men det fick gå den här gången. Nästa gång är jag där, grattis till Chrille Remell däremot som tog hem segern. Och grattis till il capitano som åkte ut först, och framförallt, grattis till alla som gillade det faktum att Coach försvann väldigt snabbt. Jag var en av dom.

Ramis fick tydligen för sig att spöa mig på NHL2008. Hade det varit Playstation, och inte något äckligt Xbox så hade jag styrt och ställt verksamheten ordentligt, men nu råkade jag vara en nybörjare så det blev som det blev.

Jag la märke till att även Henrik Zetterberg i Detroit bär nummer 40. Coach var snabb med att påpeka att vi har fruktansvärt mycket gemensamt.

Mitt mode har varit uppe, men har inte orkat blogga tack vare nya rutiner. Går upp klockan 5 på morgonen, taggar iväg till jobbet och krigar. Kommer hem, är trött och grinig, och hamnar till slut på sängen eller soffan och inte här. Den här veckan börjar man på eftermiddagen istället och slutar på kvällen, vilket gör att man missar veckans träningar och matchen på lördag. Galet trist.

Hoppas att tomten på TV4, som fick idén att köra matcherna från kortsidorna, sätter något i halsen så han mår riktigt dåligt. Mer om det senare.

http://www.youtube.com/watch?v=vum3qgoh0x4
Den här låten styyyyr och ställer.

På tisdag fyller jag 22. Drygt.

Välkomna mig

blir ditt namn större här, blir mitt namn större

Jag vill passa på att be John Fellenius släktingar om ursäkt om ni känner er stötta över materialet som skrivs ut här. Jag tycker jättemycket om John och jag tycker att det är härligt att han bjuder på sig själv så pass mycket trots att han själv vet om att han inte är omtyckt för fem öre.

Det här är andra gången jag ber om ursäkt för mitt beteende över något jag har skrivit i den här bloggen. Det är även den andra gången under hela mitt liv som jag ber om ursäkt överhuvudtaget. Tack.

Vill även påpeka att jag inte är sämre än någon. Det var ingen annan än huvudcoachen själv som började hetsa i Falun en skön kväll i Maj, och jag citerar: "Jag hatar John och jag vill att John ska dö" - Coach Micke.

Vallentuna tog en enkel seger hemma mot Runby, 8-2. Jag skötte klockan och musiken - samtidigt. Det var ett helvete och jag hoppas att jag slipper det i fortsättningen.

Med 10 minuter kvar missade jag tiden när en Runby-spelare precis hade blivit utvisad. Tiden sattes igång 5 sekunder senare. Runby-spelaren blev förbaskad och ansåg att det var fusk. Naturligtvis erkände jag mitt misstag, men spelaren ifrågasatte cirkusen med frågan "är det här någon slags C-serie"? Nej gubben, men det är division 5, och jag undrar då vad fan som är värst.

Starta inte drama över tiden när jag sköter klockan. Jag är Ehsan och jag gör precis hur fan jag vill. Missar jag 5 sekunder här och där så löser jag det senare. Och sitt där du sitter och se glad ut. Ligger man under med 7-2 med 10 minuter kvar så har man ju verkligen satt arslet i brödrosten, och nej, ni är INTE Caperio och kommer inte kunna vända på matchen. Det kommer se precis likadant ut senare i Smedgärds.

Il capitano Robban Östlund spelade stabilt och resolut, Jalle skötte jobbet riktigt bra i sin återkomst efter den dryga fotskadan och Kööks var lika bra som vanligt. Även kul att se hur alla nya juniorer sköter sig.

Kungsängen tog en tung seger borta mot Nyboda. Två galet spännande lag i division 4.

Ikväll är jag tillbaka och det ska bli riktigt kul att få träna igen. Fala kommer också tillbaka efter att ha hittat motivationen igen, vilket är jävligt bra.

Imorgon börjar jag jobba på min nya arbetsplats - jag hatar att jobba.

Surrade en del med Stoffe igår. Tycker att det är jävligt kul att han får vara med, och han kommer så småningom ta en fast plats i AIK. Det är bara att gratulera, han lever en dröm som jag hade en gång i tiden.du sträckte ut din hand men jag var less på dig
sa att jag har fått för mycket typ av stress från dig
och när dom bara sket på mitt namn
så stod du där bredvid typ som om det var rätt åt mig

men jag svalde stoltheten för en sekund
hon sa, att hon skulle göra mig till kung
om jag tog henne där
under vingen igen...

Paragon - Välkomna mig tillbaks

Can't you tell that I came from the dope game

Först och främst vill jag tacka alla som har välkomnat mig hem. Det känns bra att bara få sätta sig i tåget och vandra runt i kvarteret igen - med snus i käften. Den varan saknade man hårt under 2 veckor, så pass mycket att man var tvungen att börja röka igen.

Tack och lov spelar man i division 5, så man behöver inte klanka ner på sig själv alltför mycket.

Tydligen så är det en ny pokerturnering på tapeten med laget. Ehsan kommer dyka upp med ett häftigt självförtroende efter ett antal dagar i Las Vegas, och den här gången tänker jag inte visa någon som helst barmhärtighet. Ni som har läst bibeln vet att herren ger, men framförallt att herren TAR, och det kommer en del lirare lära sig med huvudet före den 27:e Oktober.

Det invandrarmorsor (främst iranier) säger är lag. Du kan säga nej, men du måste göra det ändå. Trots nytt arbete, tvingades jag skippa andra planer och snällt hjälpa till i Tibble under kvällens Elitseriematch (eller säger man Superligamatch?) mellan Caperio och AIK.

Kunde inte se alltför mycket. Bara några minuter av inledningen, och sedan comebackade jag i den andra när det stod 1-7. Kunde sedan komma tillbaka igen för att se att ordningen var återställd vid 5-7 och därefter kunde jag följa nästan hela den 3:e perioden.

Ett stort underläge och en förlust ändrar inte min tro eller uppfattning någonstans. Det finns mycket mer att hämta, vansinnesupphämtningar ses inte som vansinniga för mig och laget kommer vara som bäst när det verkligen gäller. För övrigt såg Krilla Svensson och Edlund pigga och rappa ut av det jag hann se.

Noterat från matchen;

*En av landets mest irriterande personer, John Fellenius, hemmahörande i Vallentuna IBK, lyckades vinna en klubba. Antar att Lille John tävlade mot smågrabbar under 10 år i bollutsläppet. Det var väl själva fan? Tragiskt.

*Stoffe Svanemar, stor talang och Lucia Cup-mästare tillsammans med mig, sågs springa in på planen och fira ett AIK-mål med overallen på. Din tid kommer.

*Sundboms frisyr styr och ställer.

Kan även påpeka att Niklas Jihdes blogg på innebandy.se ser intressant ut. Betydligt bättre än den stela skiten på aftonblaskan.

Imorgonkväll tar vi emot Runby hemma i Hammarbacken. Hoppas jag får se en del inspirerade lagkamrater ta kampen och plocka 3 poäng.and i'm getting it, i'm getting it
i ain't talking about it, i'm living it
i'm getting it, straight getting it

Jay-Z - Blue Magic (feat. Pharrell Williams)

Any motherfucker touch me, I murder them

Sant, för världens bästa land är vad det är. Dvs, Sverige.

Visserligen skulle vi till Los Angeles, men det blev i princip Las Vegas för hela slanten, närmare bestämt i 3 veckor. Jag vill passa på att tacka samtliga idioter som skänkte mig stålar vid pokerbordet på Tropicana. Tack, jag blev sponsrad med en del kläder, bland annat Rocawear-jeans som styr och ställer. Nu ser en broder galet fresh ut. Fortsätt sponsra bara.

Att plocka andras cash mitt framför nyllet på dom är en väldigt upphetsande och tillfredsställande känsla. Jag kan inte beskriva det riktigt.

Min mor tyckte att resan skulle vara bra för mig. Jag skulle vidga mina vyer och se över min framtid. Hon tyckte minsann att jag skulle flytta till staterna för att plugga. Nu när jag väl är hemma, är jag fast bestämd på att jag inte tänker lyfta ett jävla finger, om det nu inte är för att flytta på några marker efter repliker som "raise" eller "all-in". Herren har ett syfte med oss alla.

Mycket händer under månaden man är borta;

*Johan Edlund har tydligen styrt upp verksamheten ordentligt och har därmed belönats med en plats i blågult. Och även Rickie Hyvärinen tog plats i Finlands landslag. Rätt ska vara rätt, och det var fan på tiden.

*Mitt Vallentuna har tagit 6 poäng på dom 3 matcherna man har missat, senast vinst mot Töjnan med 2-1. Antar att det var lika mycket hets som vanligt. Skulle ge mycket för att få vara med i en sån fight och bara vinna. Runby hemma på lördag, trist att man bara kan kolla på men då hinner man åtminstone träna i 2 veckor, och det blir 2 veckor i kamp mot snabbmaten som har tagits upp i systemet.

*Barca ligger 2:a i la liga, 2 poäng efter äckliga Real. Förr eller senare kommer tomtarna i Madrid torska en match och sedan kommer det bara fortsätta gå neråt. Barca och fotbollen vinner ligan medan Real åker ut med huvudet före efter en förnedrande jumboplats. Tänk vad perfekt det skulle vara.

*När man var framme i Frankfurt ringde man ett samtal för att ta reda på Sveriges resultat mot Nordirland. 1-1, och mer än så ville man egentligen inte veta.

Flygresan dit var åt helvete. 5 (!) timmars mellanlandning i Tyskland, följt av en riktig fucking tomte till pilot som fick för sig att ta en omväg genom dom norra delarna av Kanada. Om jag vill se Kanada så ringer jag väl innan och säger till, eller? Minst 11 timmar i ett plan med en snorunge framför en som lipade i minst 10 av dom timmarna. Det blev ju mycket till sömn där, följt av en timmes förhör hos LAX flygplatspersonal som trodde att jag var Usamas svåger eller något liknande.

Flygresan hem var däremot felfri, bortsett från tankegångarna man hade innan. Kimbo hade tydligen snappat upp rapporter om att SAS hade haft både det ena och det andra problemet med sina flygningar den senaste tiden. Och det var just med SAS man skulle flyga med från Frankfurt till Arlanda.

Det skulle ju kännas lite småsurt ifall man tittade ut genom fönstret för att se att ena vingen fattades. Men så blev inte fallet.

Imorgon tar Caperio emot AIK. Tydligen så har min faster och hennes man fått för sig att komma hit från hemlandet, och som det ser ut just nu borde man, tydligen, vara närvarande under en middag. Utöver det hade allt varit strålande, en favorit i repris känner jag redan nu som jag inte vill missa.

The ruler's back. One.

i make the best of the worse
if we gotta share the same bitch i go first

I'm coming home again

Nu är Ehsan tillbaka i världens bästa land.


Giving up is way harder than trying

Styr och staller i Las Vegas.