Any motherfucker touch me, I murder them

Sant, för världens bästa land är vad det är. Dvs, Sverige.

Visserligen skulle vi till Los Angeles, men det blev i princip Las Vegas för hela slanten, närmare bestämt i 3 veckor. Jag vill passa på att tacka samtliga idioter som skänkte mig stålar vid pokerbordet på Tropicana. Tack, jag blev sponsrad med en del kläder, bland annat Rocawear-jeans som styr och ställer. Nu ser en broder galet fresh ut. Fortsätt sponsra bara.

Att plocka andras cash mitt framför nyllet på dom är en väldigt upphetsande och tillfredsställande känsla. Jag kan inte beskriva det riktigt.

Min mor tyckte att resan skulle vara bra för mig. Jag skulle vidga mina vyer och se över min framtid. Hon tyckte minsann att jag skulle flytta till staterna för att plugga. Nu när jag väl är hemma, är jag fast bestämd på att jag inte tänker lyfta ett jävla finger, om det nu inte är för att flytta på några marker efter repliker som "raise" eller "all-in". Herren har ett syfte med oss alla.

Mycket händer under månaden man är borta;

*Johan Edlund har tydligen styrt upp verksamheten ordentligt och har därmed belönats med en plats i blågult. Och även Rickie Hyvärinen tog plats i Finlands landslag. Rätt ska vara rätt, och det var fan på tiden.

*Mitt Vallentuna har tagit 6 poäng på dom 3 matcherna man har missat, senast vinst mot Töjnan med 2-1. Antar att det var lika mycket hets som vanligt. Skulle ge mycket för att få vara med i en sån fight och bara vinna. Runby hemma på lördag, trist att man bara kan kolla på men då hinner man åtminstone träna i 2 veckor, och det blir 2 veckor i kamp mot snabbmaten som har tagits upp i systemet.

*Barca ligger 2:a i la liga, 2 poäng efter äckliga Real. Förr eller senare kommer tomtarna i Madrid torska en match och sedan kommer det bara fortsätta gå neråt. Barca och fotbollen vinner ligan medan Real åker ut med huvudet före efter en förnedrande jumboplats. Tänk vad perfekt det skulle vara.

*När man var framme i Frankfurt ringde man ett samtal för att ta reda på Sveriges resultat mot Nordirland. 1-1, och mer än så ville man egentligen inte veta.

Flygresan dit var åt helvete. 5 (!) timmars mellanlandning i Tyskland, följt av en riktig fucking tomte till pilot som fick för sig att ta en omväg genom dom norra delarna av Kanada. Om jag vill se Kanada så ringer jag väl innan och säger till, eller? Minst 11 timmar i ett plan med en snorunge framför en som lipade i minst 10 av dom timmarna. Det blev ju mycket till sömn där, följt av en timmes förhör hos LAX flygplatspersonal som trodde att jag var Usamas svåger eller något liknande.

Flygresan hem var däremot felfri, bortsett från tankegångarna man hade innan. Kimbo hade tydligen snappat upp rapporter om att SAS hade haft både det ena och det andra problemet med sina flygningar den senaste tiden. Och det var just med SAS man skulle flyga med från Frankfurt till Arlanda.

Det skulle ju kännas lite småsurt ifall man tittade ut genom fönstret för att se att ena vingen fattades. Men så blev inte fallet.

Imorgon tar Caperio emot AIK. Tydligen så har min faster och hennes man fått för sig att komma hit från hemlandet, och som det ser ut just nu borde man, tydligen, vara närvarande under en middag. Utöver det hade allt varit strålande, en favorit i repris känner jag redan nu som jag inte vill missa.

The ruler's back. One.

i make the best of the worse
if we gotta share the same bitch i go first

Kommentarer
Postat av: Johan Sjöstrand

Ehsan, tyst nu. Du vet väl att man inte får vara så positiv om Sverige, då är man ju rasist ;)

Postat av: Ehsan

Haha så länge jag får vara det så är jag nöjd ;-)

2007-10-20 @ 02:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback