Can't you tell that I came from the dope game

Först och främst vill jag tacka alla som har välkomnat mig hem. Det känns bra att bara få sätta sig i tåget och vandra runt i kvarteret igen - med snus i käften. Den varan saknade man hårt under 2 veckor, så pass mycket att man var tvungen att börja röka igen.

Tack och lov spelar man i division 5, så man behöver inte klanka ner på sig själv alltför mycket.

Tydligen så är det en ny pokerturnering på tapeten med laget. Ehsan kommer dyka upp med ett häftigt självförtroende efter ett antal dagar i Las Vegas, och den här gången tänker jag inte visa någon som helst barmhärtighet. Ni som har läst bibeln vet att herren ger, men framförallt att herren TAR, och det kommer en del lirare lära sig med huvudet före den 27:e Oktober.

Det invandrarmorsor (främst iranier) säger är lag. Du kan säga nej, men du måste göra det ändå. Trots nytt arbete, tvingades jag skippa andra planer och snällt hjälpa till i Tibble under kvällens Elitseriematch (eller säger man Superligamatch?) mellan Caperio och AIK.

Kunde inte se alltför mycket. Bara några minuter av inledningen, och sedan comebackade jag i den andra när det stod 1-7. Kunde sedan komma tillbaka igen för att se att ordningen var återställd vid 5-7 och därefter kunde jag följa nästan hela den 3:e perioden.

Ett stort underläge och en förlust ändrar inte min tro eller uppfattning någonstans. Det finns mycket mer att hämta, vansinnesupphämtningar ses inte som vansinniga för mig och laget kommer vara som bäst när det verkligen gäller. För övrigt såg Krilla Svensson och Edlund pigga och rappa ut av det jag hann se.

Noterat från matchen;

*En av landets mest irriterande personer, John Fellenius, hemmahörande i Vallentuna IBK, lyckades vinna en klubba. Antar att Lille John tävlade mot smågrabbar under 10 år i bollutsläppet. Det var väl själva fan? Tragiskt.

*Stoffe Svanemar, stor talang och Lucia Cup-mästare tillsammans med mig, sågs springa in på planen och fira ett AIK-mål med overallen på. Din tid kommer.

*Sundboms frisyr styr och ställer.

Kan även påpeka att Niklas Jihdes blogg på innebandy.se ser intressant ut. Betydligt bättre än den stela skiten på aftonblaskan.

Imorgonkväll tar vi emot Runby hemma i Hammarbacken. Hoppas jag får se en del inspirerade lagkamrater ta kampen och plocka 3 poäng.and i'm getting it, i'm getting it
i ain't talking about it, i'm living it
i'm getting it, straight getting it

Jay-Z - Blue Magic (feat. Pharrell Williams)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback