Välkomna mig

blir ditt namn större här, blir mitt namn större

Jag vill passa på att be John Fellenius släktingar om ursäkt om ni känner er stötta över materialet som skrivs ut här. Jag tycker jättemycket om John och jag tycker att det är härligt att han bjuder på sig själv så pass mycket trots att han själv vet om att han inte är omtyckt för fem öre.

Det här är andra gången jag ber om ursäkt för mitt beteende över något jag har skrivit i den här bloggen. Det är även den andra gången under hela mitt liv som jag ber om ursäkt överhuvudtaget. Tack.

Vill även påpeka att jag inte är sämre än någon. Det var ingen annan än huvudcoachen själv som började hetsa i Falun en skön kväll i Maj, och jag citerar: "Jag hatar John och jag vill att John ska dö" - Coach Micke.

Vallentuna tog en enkel seger hemma mot Runby, 8-2. Jag skötte klockan och musiken - samtidigt. Det var ett helvete och jag hoppas att jag slipper det i fortsättningen.

Med 10 minuter kvar missade jag tiden när en Runby-spelare precis hade blivit utvisad. Tiden sattes igång 5 sekunder senare. Runby-spelaren blev förbaskad och ansåg att det var fusk. Naturligtvis erkände jag mitt misstag, men spelaren ifrågasatte cirkusen med frågan "är det här någon slags C-serie"? Nej gubben, men det är division 5, och jag undrar då vad fan som är värst.

Starta inte drama över tiden när jag sköter klockan. Jag är Ehsan och jag gör precis hur fan jag vill. Missar jag 5 sekunder här och där så löser jag det senare. Och sitt där du sitter och se glad ut. Ligger man under med 7-2 med 10 minuter kvar så har man ju verkligen satt arslet i brödrosten, och nej, ni är INTE Caperio och kommer inte kunna vända på matchen. Det kommer se precis likadant ut senare i Smedgärds.

Il capitano Robban Östlund spelade stabilt och resolut, Jalle skötte jobbet riktigt bra i sin återkomst efter den dryga fotskadan och Kööks var lika bra som vanligt. Även kul att se hur alla nya juniorer sköter sig.

Kungsängen tog en tung seger borta mot Nyboda. Två galet spännande lag i division 4.

Ikväll är jag tillbaka och det ska bli riktigt kul att få träna igen. Fala kommer också tillbaka efter att ha hittat motivationen igen, vilket är jävligt bra.

Imorgon börjar jag jobba på min nya arbetsplats - jag hatar att jobba.

Surrade en del med Stoffe igår. Tycker att det är jävligt kul att han får vara med, och han kommer så småningom ta en fast plats i AIK. Det är bara att gratulera, han lever en dröm som jag hade en gång i tiden.du sträckte ut din hand men jag var less på dig
sa att jag har fått för mycket typ av stress från dig
och när dom bara sket på mitt namn
så stod du där bredvid typ som om det var rätt åt mig

men jag svalde stoltheten för en sekund
hon sa, att hon skulle göra mig till kung
om jag tog henne där
under vingen igen...

Paragon - Välkomna mig tillbaks

Kommentarer
Postat av: A.Carlsson #79

Kul att det finns någon informationsflöde kring VIBKmatcherna. Dags att ge dig en egen krönika på officiella sidan där alla kan se ditt briljanta verk!

2007-10-22 @ 09:57:45
Postat av: Karke

Haha, fick äntligen till det ordentligt mot Nyboda. Vet fan inte vad som hände, har kanske gjort fel som kört på tre linor tidigare. Med skador och sjukdomar blev jag tvungen att gå på två. Resultatet blev att vi körde över CK, bröderna Bäckström, Stålberg och alla andra sköna lirare från Zunda och Tenstatiden. Med en aningen kaxigare attityd skulle man lätt kunna säga att vi pissade på dom!!!

Falun på fredag, eller är det familjemiddag???

//Karke

2007-10-22 @ 10:14:21
Postat av: Jalle

Jag älskar iaf John! Jag vill att han ska leva! Rosor till er alla!

2007-10-22 @ 15:14:16
Postat av: Mikael Berg

Du har aldrig bett mig om ursäkt för att du driver med min fina och supersnabba fintkonst ;)

Välkommen hem förresten :-)

Postat av: Ehsan

Haha Adde, sidan är ju ganska seeeg annars. Tror du måste komma hem igen så du kan styra upp sköna spelarpresentationer osv.

Yes Karke, med tanke på resultatet ser jag ingen anledning till varför det skulle finnas någon ödmjukhet.. ;) härligt annars, måste ha varit en rolig match. Spara en centerplatsåt mig. Haha det är väl bortamatch? Tror inte det blir något Falun iallafall ;-p

Haha gillar John också! Ses på onsdag, krigaren.

Hahaha din fintkonst kan ju gräva ner sig någonstans ;-D tack så mycket! Varför har du hamnat i Älvsjö?

2007-10-23 @ 06:59:30
Postat av: Niklas Malmgren

Som vanligt underhållande texter... Det är skönt hur du hanterar en kaxighet som man skulle spy på om inte undertonen av ödmjukhet och självironi fanns där...

Eller jag tror den finns där? :-)

2007-10-26 @ 09:08:09
Postat av: Ehsan

Tackar som vanligt för proppsen från din sida, och absolut gubben, även den finns där för er ;-)

2007-10-26 @ 13:52:08
Postat av: Stoffe

Som vanligt propps för sidan mannen. Alltid lika trevligt att kliva in på Pateras blogg och läsa ärliga ord från Sveriges skönaste blatte. Citerar dig själv; "Styr och ställer"...

Passar på att själv tacka för all propps du ger mig. Stort.

Ska vinka till dig när jag avgör i Tibble nästa år..

Kärlek, Respekt och Snus.

2007-10-28 @ 23:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback