Graduation

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=102&aid=27568

Var jag verkligen så trött den morgonen, eller nämnde jag "hämningar" 2 gånger? Antagligen är Ehsan ingen rolig person att intervjua. Isåfall föredrar jag att läsa Sjöstrands sköna motiveringar på sina listor, där intervjuer med en tråkig variant av mig inte behövs.

http://blogofinnebandy.blogspot.com/2007/09/list-sveriges-viktigaste-lista.html


Jag tackar ödmjukt.


En ära att magget valde att börja med mig, såklart. Anders var en skön lirare att surra med. Men det är aldrig bra när svartskallar får så här mycket uppmärksamhet. Det brukar aldrig sluta lyckligt.


Bilden på mig själv var nice. 18 karat runt min nacke, frisyren styr och ställer sådär, och nej, den bärbara datorn är inte min.


Tydligen så blev jag uppmärksammad för något jag skrev under SM-slutspelet. "Berätta hur du tänkte när du lanserade en Pixboskiva med "MC Hell (Anders Hellgård) - Pixbo Is Dead" på bloggen." Jag har inget bättre för mig en tisdagnatt, så jag tar er gärna tillbaka.


Laget jag hade äran att få följa under säsongen gick sensationellt vidare till final i SM-slutspelet. Det var en hel del smutssnack från Göteborgarnas sida om hur kassa Caperio var, både under och inför semifinalsspelet. 5 matcher senare visste vi alla hur det låg till.


När det nu visade sig att storfavoriterna hade åkt ut med huvudet före, och med bollar som hade krympt ett antal kalsongstorlekar, var det även dags för mig att ta mitt ansvar. Inte bara som supporter, utan även ur ett (faktiskt) neutralt perspektiv och i egenskap av innebandy-Sveriges absolut bästa hånare.


Jag vet inte hur många album jag sitter inne på i hårddisken. Men just den natten, den 17:e April, var det Nas - Hip Hop Is Dead som gällde. Han är väl kanske inte min favoritartist, men helt klart en av höjdarna i gamet och en av de bästa någonsin. En snabb titt på skivomslaget och sedan flöt det bara på.


Någon hade åsikten "Ehsan, visst är det enkelt att sparka på folk som ligger", och ja, det är ta mig fan enklare än när dom står upp.


Hela den bloggen går att läsa här.

http://tisnr11.blogg.se/2007/april/2nd-childhood.html

image14
Ett galet snyggt skivomslag - som jag inte har rört.

Kommentarer
Postat av: MoggMaster

Såg dej i magget. Glöm inte att jag hjälpt dej med en del ideér om namn och dylikt. Haha. Rock on, ha det bra i L.A


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback