Life of a don

Det var en lärorik helg. Det var bara att gilla läget och lägga sig i god tid kvällen innan, och då syftar jag på matchtiderna. Lördagmorgon klockan 11 mot Bele, och söndagmorgon klockan 10 mot Draupner borta i Jakan. Med tanke på hur hallen var uppbyggd hade man svårt att tro att det spelas Elitseriematcher där, men golvet var riktigt skönt.

Bele Barkarby visade minsann hur det känns att vara vaken. Storstryk med 8-0. Men det var kul. Alltså, inte resultatet, men det var kul att möta ett spelande lag med mycket rörelse och bra passningsspel. Efter det mötte vi Globen, och den vann vi med 3-1. Vi lyckades även vinna dagen efter mot Draupner med 9-2. Skönt med lite självförtroende, även om motståndet inte var mycket att hänga i julgranen.

Jag fick nöja mig med 3 assist och 4 utvisningsminuter. Vet inte riktigt hur jag lyckas hamna där, med tanke på att jag mer eller mindre nästan aldrig satt där förut. Och nu har jag även gått en resa från forward till back och nu till center. Det passar mig bra. Att det värker i knät så fort jag springer passar däremot mindre bra.

Helgens utropstecken var "Blomman" i målet, som vi alla hoppas orkar fortsätta. En grym målvakt som krigar kommunalt med resor från Haninge till Vallentuna, och färskingen Jocke Wallin som blev riktigt bra när han vågade ta för sig.

Jag och coach var sugna på att se Nyboda-Töjnan, men tanken av att hänga kvar därborta i 3 timmar kändes inte särskilt upphetsande.

Silly season har väl sett ut så här än så länge:
Spelare ut: Alexander Wikzell (GAIK Väsby, div 1) Jan Sundqvist (Täby IS, div 4) Magnus Fällman (Täby IS, div 4) Andreas Wallin (IK Frej, div 5) Andreas Carlsson (studerar i Jönköping) Erik Eriksson (studerar i Uppsala)

Spelare in: Jimmy Blomquist (IBK Handen) Jocke Wallin (född -92, från juniorlaget)

I dagsläget minus skadade/halvskadade Jalle, Ehsan och John, samt Kim som nu har åkt iväg till Thailand i 3 veckor. Kanske inte lika lätt att vara ett topplag nu när vi knappt är 10 pers på träningarna. Men det ordnar sig.

Kollade in spelschemat och såg att jag kommer missa matcherna mot Berga, Grimsta och Töjnan. Jag kommer hem lagom till hemmamatchen mot Runby. Men viktigast av allt är att man är tillgänglig för spel i derbyt hemma mot IK Frej på lördag, som för övrigt är min moderklubb. Med eller utan ett krånglande knä.

Har missat samtliga träningsmatcher med Caperio än så länge, men det ska nog funka. Gjorde det förra säsongen också och då blev det SM-final, vilket det även kommer bli den här säsongen.

Mitt Barca behövde tydligen hjälp av domaren. Straffen var ingen straff, och Tourés långskott var inte mål. Men men, äckelpacket från Madrid har alltid haft såna här saker med sig tidigare så det känns bara bra ifall det jämnar ut sig lite. Ronaldinhos frispark däremot? Tjena, du behöver inte ens försöka slänga dig.

Tydligen så hänger även Sjöstrand på facebook, men när jag sökte på namnet "Johan Sjöstrand" och såg att ett antal lirare även hette så, så blev jag lite förvirrad.

I vanliga fall blir jag illamående när det bara blir innebandy här, men det får jag leva med den här gången.

Kanye West - Graduation

01 - Kanye West - Good Morning (Intro)
02 - Kanye West - Champion
03 - Kanye West - Stronger
04 - Kanye West - I Wonder
05 - Kanye West - Good Life (feat. T-Pain)
06 - Kanye West - Can't Tell Me Nothing
07 - Kanye West - Barry Bonds (feat. Lil' Wayne)
08 - Kanye West - Drunk And Hot Girls (feat. Mos Def)
09 - Kanye West - Flashing Lights (feat. Dwele)
10 - Kanye West - Everything I Am
11 - Kanye West - The Glory
12 - Kanye West - Homecoming (feat. Chris Martin)
13 - Kanye West - Big Brother

Som sagt; Konst.

i'm insulted, you should go ahead, and bow so hard til' your knees hit your forhead

Kommentarer
Postat av: A. Carlsson #79

Litar på dig Ehsan att du visar var skåpet skall stå mot Frej på lördag.

2007-09-04 @ 10:57:21
Postat av: Ehsan

Ey kompis, kommer du hem nångång? Yes, ska göra allt för att göra en bra match men det kommer bli tufft, så vi får se hur långt det räcker.

2007-09-04 @ 21:06:36
Postat av: A.Carlsson #79

Jodå, kommer hem nu till helgen. Ska försöka hinna upp till Hammarbacken...

2007-09-05 @ 10:51:18
Postat av: görunti

homecoming är en ägarlåt

2007-09-06 @ 20:22:23
Postat av: Ehsan

Då ses vi där.
Sant, homecoming styyyr, men good life styr ännu mer

2007-09-08 @ 10:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback