Again

Jag fick behålla mitt namn, skönt, och inatt presterade Washington och Nashville i NHL. Strålande. Därför fortsätter man gå upp halv 1 på "morgonen" med gott samvete som arbetslös, fortsätt prestera gubbar.

Heja röda laget. Syftar på domarparet, då. Men nu blev det ändå vinst, som väntat.


Igårkväll satt vi bänkade i Tibblehallen. Hela den fruktade förstakedjan med Kari som center och Flöjten och Ehsan som yttrar från IBK Hets & Smuts fanns på plats och det blev ett jävla liv. Kari öppnade ruskigt starkt, men allra hetast var Flöjten som säkert gjorde 10 mål och 7 assist. Det lär nog bli svårt för mig att komma upp i samma nivå.


Kommenter brorsan?
- Flöjten var glödhet och styrde och ställde som han ville, han gav oss segern. Kari visade framfötterna direkt från start men tröttnade efter sin rivstart. Hjelm kom på offensiven från sin backplats men det ville sig inte riktigt, men potential finns, sa Ehsan som var nöjd och belåten efter insatsen.

Conny Vesterlund hade inför slutspelet jämfört de vita krigarnas trupp med några skojare i division 1. Då förväntar jag mig att gubben, som gillar att kalla sig själv för världsmästare, ska prestera bättre än så. Sitt. För övrigt försökte Fröken Steroid köra över Ramsin, men utan att lyckas. Sedan visade Rappel vem det är som runnar business, genom att helt enkelt sätta sig på honom. Antar att världsmästaren blev lite småpurken då.


Totti kan bli markerad av 3-4 idioter men får ändå iväg ett skott som Pekka hinner reagera på 3-4 år senare. Ha det bra, hejdå hejdå.

Ferraresi kliver in och gör en stark insats som back, underskattade Allgulander fortsätter hänga och Edlund styr och ställer. Dåså, ser bra ut. "Zunda" kan avgöra på hemmaplan, känner en 5-4 seger på måndag.


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/damfotboll/article2181828.ab

Rolig läsning. Men det stämmer, det är ingen hemlighet att det inte är någon jättekvalitet på herrallsvenskan, men det är inte heller någon hemlighet att kärringar som ägnar sig åt fotboll tar sig själva på alldeles stort allvar.

Tobbe Johansson har lovat att han ska starta en blogg till nästa säsong. Jobba bara, då var vintern och våren till nästa säsong räddad.

När vi ändå tuggar om bloggar, så avslutas dagens inlägg med ett citat från Wayne Brady: "Jag läser inte din kissblogg."

Kärlek!


JOHN LEGEND - AGAIN

Kommentarer
Postat av: Backen

Man har ju ett visst ansvar att föregå med gott exempel ;) Men lite så här bakifrån ser man ju bra och VET MER! Ska släppa något nytt nästa gång igen.

2008-04-05 @ 23:07:08
Postat av: Centern

Vafan, blev tvungen att tagga ner lite när jag såg raden bakom oss. Kanske inte lät så bra med all smuts från vårt "neutrala" sekretariat...

2008-04-06 @ 16:23:49
Postat av: H.E.R.T.I.G.I.N.N.A.N af Uppsala

fan vilken tråkig blogg
handlar bara om sport
berätta lite om dig själv i stället

Postat av: Ehsan

Backen, att föregå med gott exempel är fruktansvärt överskattat ;-)

Haha Centern, ryck upp dig till på torsdag!

Och jadu Herta från Uppsala, hur i helvete vindjäveln blåste hit vette fan, men det här är en blogg med inriktning på en del innebandy, lite sport och något om mig själv. Du kommer hit och rullar upp tugg med länk till något så tomte-aktigt som kallas "veckomagasinet", och du tycker jag är "tråkig". Skjuuuuuut dig själv.

2008-04-09 @ 01:41:06
Postat av: Doktorn

H.E.R.T.I.G.I.N.N.A.N "af" Uppsala, låter som en riktig höjdare(?) påminner lite om en död flundra som ligger och flyter omkring ute på Östersjön faktist, oerhört fyndig och upphetsande.

Vill du höra folk som tuggar om sig själv kan jag med glädje hänvisa till Oprah Winfrey som visas på kanal 3, vardagar klockan 13:40.

Spikat uddlös blogg dock, bloggar bara för bloggandets skull? finns ingen som helst känsla över det hela. Ungefär lika nödvändigt som att skicka ett brev utan frimärke?

2008-04-09 @ 04:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback