Being fly is priceless

LOOK AT THEM GO!

Om Fluminense inte slår något tomtegäng i Sydamerikas motsvarighet till Champions League inatt så kommer jag byta namn till Bodil Backe med huvudet före imorgon. Och TV-serien Rescue Me visas på 3:an. Är det julafton eller? Perfekt.

http://www.imdb.com/title/tt0106611/ Hade nästan glömt bort hur ruskigt skön den där filmen är.

Och till slut fick mitt fotbollslag på Facebook äntligen vinna en match. Ehsans tunga lag FC Styr & Ställer körde över Korkens dito med 1-0. Då kanske en del spelare slipper bänkas. Bland annat satte jag in Binge i hopp om att han skulle styra upp innermittfältet med sköna bollar men än så länge har han bara lyckats dra på sig en jävla massa ostskivor. Förhoppningsvis blir det ändring på det i och med segern.

Innebandyträningen är inställd imorgon. Det fick man veta i måndags. Helvete vilken skön tränare och ledare vi har. Dom flesta ville se Caperio istället, och det ville Micke och Björn med. Träningen ställdes in - sen visade det sig att biljetterna var slutsålda. Härligt gubbar. Men det blir ändå ingen träning. Märkligt, för så vitt jag vet är det ingen Champions League-fotboll imorgon. Det är bland annat därför vi inte tränar på tisdagar och onsdagar.

Seg fotbollsträning. Dulee Johnson var sugen på att träna med oss, men tydligen var det någon tung studentskiva som stod i vägen ikväll där han eventuellt skulle "kröka sönder" och han ville inte köra ett nytt fylle-rally till morgondagens träning med arbetsgivarna.

Dåså, och snart är bloggsäsongen över - för gott. Det beslutet har vuxit fram under den senaste tiden. Det var tänkt att dom sista raderna skulle bankas ner strax efter SM-finalen, men sedan kom jag på att vi ska delta i Viking Line-cup i Falun, och där brukar det bli hyfsat skön hets som man måste rapportera om. Sen får det räcka.

Kriga bara. One.


i pulled up to the club on dubs
they say look at them go
look at them go
and raised up with some girls tryin to cut 3 times in the room
times in a room
'cause i spent 20 on my tires
30 to be icy
but me bein' fly that's priceless


FLO-RIDA - PRICELESS (FEAT. BIRDMAN)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback