Closer

Dåså, cupen i Falun närmar sig och jag befinner mig i mitt livs sämsta innebandyform. Den är till och med värre än när jag kom hem efter en månads spelande i Vegas. Men det viktigaste är trots allt hur pokerformen ligger när det väl gäller, och att man slipper möta tomtar som jagar sönder flush för att sedan träffa till höger och vänster.

Cupmatchen gick åt helvete. Vi leder med 1-0, spelar hur bra som helst, har en gubbe mer på planen och dessutom hade vi en "gratisstraff" till godo. Sedan får kaptenen för sig att slarva sönder och donera bort 2 mål till motståndarlaget som tackade och tog emot. Och när motståndarna dessutom fick en till man utvisad, ökade dom på till 3-1. Pinsamt var ordet. Knegar hellre en hel vecka på Lidl, gratis dessutom, än att gå igenom det där igen.

Träningsmatch och ett riktigt hett derby på söndag mot MOIF som spelar en division över. Kan bli smutsigt.

På tal om fotboll, så har Amo nu presenterat sig för, ja, iallafall Helsingborg, och en viss lirare slash bloggare som tippade på hemmalaget, och gjort sitt första mål i Allsvenskan. Han hoppade in med 10 minuter kvar och kvitterade till 2-2 på tilläggstid och sköt en pinne till Gefle. Respekt, hela Vallentuna följer dig. Grattis broder.

Amadou Jawo, känn igen namnet bara.

Nu var man nere i R'n'B svängen igen. Blir väl så när sommaren närmar sig. Ne-yo's låt "closer" styr och ställer så det ryker om det, och Jordin Sparks' "no air" med Chris Brown likaså.

Jan Lundgren kommer leda Vallentuna nästa säsong. Hade Janne som tränare under några månader i TIS innan jag stack till just Tuna och har bara bra saker att säga om gubben. En ganska kunnig snubbe. Hoppas han har mycket tålamod med oss spelare. Det är många karaktärer och en del av oss är väl lite speciella, om man uttrycker sig så.

Dåså, och då var världens mest dominanta finne tillbaka i landslaget. Det var på tiden.

Nu när avgången börjar närma sig, tog jag tid att skumma igenom en del gamla inlägg. Tydligen så kunde Ehsan stå för en hel del underhållning. Förhoppningsvis kliver en ny svartskalle fram.

Final på lördag. Hyfsat ointressant för min del eftersom Zunda inte är där, men - AIK vinner, 5-3. Kanske ser den på TV.

Nu laddar jag inför morgondagen då det ska bokas biljetter till Jay-Z's Globen-spelning i Juni.


NE-YO - CLOSER

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback