Forever

Och nu kanske snorungarna som är med i Sportbladets "superduellan" (på spelsidan) har insett att dom inte kan ha galen lotto mer än en gång.

SM-festen var tydligen en riktig höjdare. Det var även inofficiellt VM i felsurr där en glad silvermedaljör undrade var jag hade tagit vägen. "Varför skriver han inte nu då" undrade han efter semifinalerna. Min vän Sabri var tvungen att förklara att jag hade "ont i handleden".

Seriepremiären med fotbollen spelades på hemmaplan, i Frösunda. Landet. Folk på bygden fick syn på 5 svartskallar i en bil och började till och med låsa sina cyklar. Väl på plats blev det bra surr med Masse och dom andra gubbarna. Jag älskar er svenskar som är rikigt svenniga av er, folk på landet sådär. Finns knappast skönare eller varmare människor än så. Det är nästan som så att jag skulle vilja spendera alla mina lördagkvällar med er.

Matchen förlorade vi för övrigt med 4-2.

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=102&aid=30541 

Får väl hoppas att det där är ett 28:e Aprilskämt. Men jag tyckte knappast att det var roligt.

Bevittnade Cleveland Cavaliers seger borta över Washington Wizards igår på TV4sport. Som "Cavs"-supporter var man väldigt nöjd med LeBron James som styrde, ställde och dominerade som vanligt, även om han kan bättre. 3-1 i kvartsfinalspelet nu och jag hoppas på final.

Amo hade en bra chans mot AIK igår. Om han hade skippat sin vanliga flätade due och haft sitt afro så skulle språngskallen sitta i bortre krysset.

Tydligen så missar Ehsan cupen i Falun. Bestämde mig för att jobba istället när möjligheten dök upp, och jag får stå fast vid det. Galet olyckligt, eftersom det var äckligt roligt förra gången. Då har man, som det ser ut just nu, gjort sin sista innebandymatch i ett ödsligt tomt Hammarbacken bara för någon helg sedan mot moderklubben (trevligt nog) IK Frej. Man hade väl hoppats på en avslutning med mer show än så.

*Kanske borde styra upp så att tröjan med nummer 40 på ryggen hissas upp i taket?

*Chris Brown, T-Pain och Ne-Yo är grabbar som presterar sönder förtillfället.

*Sista veckan jag sitter här och hetsar. Dåså, jobba bara.

Nu är det dags för den tredje koppen té för dagen, sen ska jag pissa som en mästare.

Kärlek. One.


CHRIS BROWN - FOREVER

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Haft en bra dag så här långt? :)

Postat av: Niklas Malmgren

Jag har ju just börjat få MASSOR med insikter exakt hur svennig jag är, kanske ska flytta ut på landet också bara för säkerhets skull... Är bra för min självbild (tror jag)att dejta en blatte alltså...:-)

2008-04-28 @ 14:39:13
URL: http://nickem.blogg.se
Postat av: Ehsan

Hahaha! ;-D

2008-05-05 @ 12:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback