Hip-Hop just saved my life

Dåså, och då var ännu en SM-final spelad. Den där Svensson, kul kille. Har avgjort 4 finaler hit och dit. Själv så har Ehsan mäktat med att avgöra en kvalmatch som ledde till uppflyttning till division 3 Stockholm. Tydligen så har man en del att jobba på, men eftersom något skojargäng under namnet Nakkilan i Falun blir min slutstation som spelare så blir det nog ingen SM-final för min del. Kanske i nästa liv.

Hörde rykten om att man eventuellt kommer skita i Globen i fortsättningen. Jodå, jättebra, riv ner sporten bara. Det är ju verkligen det vi behöver.

Och varför tar IKSU:s tränare time-out när ens egna lag leder med 5-3 med 3 sekunder kvar att spela? Och om han nu trodde att det var 9 sekunder, vad fan spelar det för roll? Vilken jävla haji firoz (tomte på persiska). Snuskigt gjort.

Det spelades en lallarturnering i söndags strax innan fotbollen, så jag kunde bara vara med i den första matchen. Frej, Handen och Rosersberg stod för motståndet och Frej var först ut i ett laddat rivalmöte, även om det inte blev särskilt laddat. Vi körde över i den första perren som slutade 5-2 till oss. Sedan lämnade vi över taktpinnen till motståndarna som tog över efter en del lottomål och matchen slutade 6-6. Det speglade väl matchbilden, inte mycket att säga om.

Sjukt nog lyckades Ehsan stänka dit en kasse. Det passar tydligen när serien är slut.

Rullade hem med 524:an för att koppla av i en timme inför det heta lokalderbyt i fotboll mot MOIF. Satte mig vid 3 alkisar där den ena frågade vad jag hade i handikapp. Han syftade på innebandybagen och jag svarade att golf inte var min gren, så han var helt ute och cyklades - eller så var han bara packad. Såg på han att det var en skön gubbe, och jag hoppas att han lyfter från sitt knas inom en snar framtid.

Och det enda som var hett med derbyt var nog det soliga vädret, och att il capitano sedan får för sig att skänka 2 (!) straffar till motståndet är inte acceptabelt. Bättring till premiären på lördag hemma på Björkvallen.

Och hur i helvete ska en så oskön lirare som Magnus fucking Uggla vara Al-Fadjis farsa?

Musik styr och ställer.


image18LUPE FIASCO - HIP-HOP SAVED MY LIFE (FEAT. NIKKI JEAN)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback